1. do 10. z 32
-
5-01-2012, 09:47 #1
ZABAWKI godne polecenia. Czyli co kupić na prezent dla bliźniaków, trojaków i.....
Każda z nas w swojej karierze mamy była proszona nie raz o podpowiedź w sprawie kupna prezentu dla dzieci. Choć niewątpliwie jesteśmy skarbnicą pomysłów, to czasami nie jest tak łatwo polecić coś fajnego i wartościowego.
Wpisujcie tutaj sprawdzone pomysły na prezenty urodzinowe, świąteczne i inne

-
5-01-2012, 10:08 #2
Odp: ZABAWKI godne polecenia. Czyli co kupić na prezent dla bliźniaków, trojaków i...
Nasi chłopcy na mikołaja dostali "mój pierwszy owoc"z Tiny love...są zachwyceni,to ich ulubione zabawki-ananas i pomarańcza
Od wujka pod choinke dostali organki z Simby,według mnie nietrafiony prezent,zabawka od 3 lat,a nasi mają 6 miesięcy,zamiast grac rączkami wolą stopami:D Ogólnie uwazam ze wizualnie zabawka niefajna,kolory mało żywe itp
-
5-01-2012, 10:26 #3
Odp: ZABAWKI godne polecenia. Czyli co kupić na prezent dla bliźniaków, trojaków i...
Moje dziewczynki dostały na prezent świąteczny kuchnię i choć jest to prezent od 3 lat to dwulatki spokojnie się tym bawią. Do tego maja kupione zestawy garnków, warzywek i owoców.
Na prezent polecam też"
zabawkowego laptopa - moje dziewczyny uwielbiają go. Zabawka niedroga a fajnie zajmuje czas. Mamy coś w tym stylu:
8069_2.jpg
poza tym uwielbiają mikrofon
mikrofon.jpg
no i ostatnio teletubiś
Teletubbies.jpg
i jeszcze kolejny hit tym razem z ikei
busa-tunel-dzieciecy__0124478_PE281145_S4.JPG

-
5-01-2012, 10:37 #4
Pod tunelem z Ikei sie podpisuję obiema rękami! Hit!
Drewniane puzzle - u nas koniecznie ze zwierzętami:
untitled.jpg
-
5-01-2012, 11:01 #5
oj tak potwierdzam, puzzle to jest to!

-
5-01-2012, 11:25 #6
-
5-01-2012, 11:49 #7
Yen dzieki za inicjatywe
Dobrze zeby mamusie pamietały żeby wpisac wiek dziecka, żeby mozna było pozniej wrocić.
Tunel, hmm, ale przypadek, my tunel dostalismy pól roku temu, bawiły, szalały, znudziły więc schowałam, akurat wczoraj mi sie o nim przypomniało i wieczorem wyjelam, przez 2 godz było istne szaleństwo DUŻY NAMIOT OGRODOWY DLA DZIECI LACZONY TUNEL 10 (2027291396) - Aukcje internetowe Allegro dostaliśmy ten komplet, niedrogi 34 zł.
Pod choinke dostały tablice magnetyczna TABLICA ZNIKOPIS MAGNETYCZNA+STEMPLE SMILY PLAY (2035957545) - Aukcje internetowe Allegro coś w tym stylu, dobra, porzadną, uwielbiaja ją, jeden minus, dostalismy jedna, z jednym długopisem i czasami jest wojna, tylko my rodzice dwójki wiemy że pojedynczo, po kolei, tlumaczenie o dzieleniu to mit
-
5-01-2012, 12:05 #8
-
5-01-2012, 18:39 #9
-
6-01-2012, 00:19 #10
Potwierdzam tunel extra, znikopisy na topie i ciagle pisiu pisiu

Laptop mamy jeden po Maxiu ale tez na topie.
W przypadku dziewczynek potwierdzam kuchnie.
No i teraz do kuchni u nas tylko codziennie plastikowe zarelko
A taka mate wodna to kupowac jedna czy dwie??

4Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Spotkania dla rodziców w...
Dzisiaj, 12:11 w Poznań