Strona 1 z 4 1 2 ... OstatniOstatni
1. do 10. z 32
Drzewko podziękowań4Podziękowań

Temat: ZABAWKI godne polecenia. Czyli co kupić na prezent dla bliźniaków, trojaków i.....

Fan(ka)

Domyślnie ZABAWKI godne polecenia. Czyli co kupić na prezent dla bliźniaków, trojaków i.....

Każda z nas w swojej karierze mamy była proszona nie raz o podpowiedź w sprawie kupna prezentu dla dzieci. Choć niewątpliwie jesteśmy skarbnicą pomysłów, to czasami nie jest tak łatwo polecić coś fajnego i wartościowego.

Wpisujcie tutaj sprawdzone pomysły na prezenty urodzinowe, świąteczne i inne

Zadomowiona(y) Avatar karola88

Domyślnie Odp: ZABAWKI godne polecenia. Czyli co kupić na prezent dla bliźniaków, trojaków i...

Nasi chłopcy na mikołaja dostali "mój pierwszy owoc"z Tiny love...są zachwyceni,to ich ulubione zabawki-ananas i pomarańcza

Od wujka pod choinke dostali organki z Simby,według mnie nietrafiony prezent,zabawka od 3 lat,a nasi mają 6 miesięcy,zamiast grac rączkami wolą stopami:D Ogólnie uwazam ze wizualnie zabawka niefajna,kolory mało żywe itp

Fan(ka)

Domyślnie Odp: ZABAWKI godne polecenia. Czyli co kupić na prezent dla bliźniaków, trojaków i...

Moje dziewczynki dostały na prezent świąteczny kuchnię i choć jest to prezent od 3 lat to dwulatki spokojnie się tym bawią. Do tego maja kupione zestawy garnków, warzywek i owoców.

Na prezent polecam też"

zabawkowego laptopa - moje dziewczyny uwielbiają go. Zabawka niedroga a fajnie zajmuje czas. Mamy coś w tym stylu:

8069_2.jpg

poza tym uwielbiają mikrofon

mikrofon.jpg

no i ostatnio teletubiś
    Teletubbies.jpg

i jeszcze kolejny hit tym razem z ikei

busa-tunel-dzieciecy__0124478_PE281145_S4.JPG

iws
    iws jest nieaktywny
    Fan(ka) Avatar iws

Pod tunelem z Ikei sie podpisuję obiema rękami! Hit!

Drewniane puzzle - u nas koniecznie ze zwierzętami:
    untitled.jpg

Fan(ka)

oj tak potwierdzam, puzzle to jest to!

Fan(ka) Avatar Milena23uk

play-doh i aqua doodle i puzzle u naszej 3 latko rzadza

Fan(ka) Avatar Luckaa

Yen dzieki za inicjatywe
    Dobrze zeby mamusie pamietały żeby wpisac wiek dziecka, żeby mozna było pozniej wrocić.
    Tunel, hmm, ale przypadek, my tunel dostalismy pól roku temu, bawiły, szalały, znudziły więc schowałam, akurat wczoraj mi sie o nim przypomniało i wieczorem wyjelam, przez 2 godz było istne szaleństwo DUŻY NAMIOT OGRODOWY DLA DZIECI LACZONY TUNEL 10 (2027291396) - Aukcje internetowe Allegro dostaliśmy ten komplet, niedrogi 34 zł.
    Pod choinke dostały tablice magnetyczna TABLICA ZNIKOPIS MAGNETYCZNA+STEMPLE SMILY PLAY (2035957545) - Aukcje internetowe Allegro coś w tym stylu, dobra, porzadną, uwielbiaja ją, jeden minus, dostalismy jedna, z jednym długopisem i czasami jest wojna, tylko my rodzice dwójki wiemy że pojedynczo, po kolei, tlumaczenie o dzieleniu to mit

Fan(ka) Avatar madzia842

Cytat Napisał Luckaa Zobacz post
    Yen dzieki za inicjatywe
    Dobrze zeby mamusie pamietały żeby wpisac wiek dziecka, żeby mozna było pozniej wrocić.
    Tunel, hmm, ale przypadek, my tunel dostalismy pól roku temu, bawiły, szalały, znudziły więc schowałam, akurat wczoraj mi sie o nim przypomniało i wieczorem wyjelam, przez 2 godz było istne szaleństwo DUŻY NAMIOT OGRODOWY DLA DZIECI LACZONY TUNEL 10 (2027291396) - Aukcje internetowe Allegro dostaliśmy ten komplet, niedrogi 34 zł.
    Pod choinke dostały tablice magnetyczna TABLICA ZNIKOPIS MAGNETYCZNA+STEMPLE SMILY PLAY (2035957545) - Aukcje internetowe Allegro coś w tym stylu, dobra, porzadną, uwielbiaja ją, jeden minus, dostalismy jedna, z jednym długopisem i czasami jest wojna, tylko my rodzice dwójki wiemy że pojedynczo, po kolei, tlumaczenie o dzieleniu to mit
    tablica znikopis również robiłą u nas furorę dopóki się nie połamała spadając z wysokości a teraz tablice suchościeralne z pisakiem, który zmywa się suchą szmatką.
    Puzzle drewniane i maty wodne są świetne.

Fan(ka) Avatar Gemini81

Ja polecam klocki przestrzenne typu wafle. Moje dziewczyny dostały wielki wór tych klocków na Mikołaja i wprost oszalaly. Z tych klockow można dużo stworzyć, świetna rzecz.

potrojna mama Avatar gastone

Potwierdzam tunel extra, znikopisy na topie i ciagle pisiu pisiu
    Laptop mamy jeden po Maxiu ale tez na topie.
    W przypadku dziewczynek potwierdzam kuchnie.
    No i teraz do kuchni u nas tylko codziennie plastikowe zarelko

A taka mate wodna to kupowac jedna czy dwie??

Strona 1 z 4 1 2 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania