Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 3 4
31. do 35. z 35
    Fan(ka)

Domyślnie Odp: Ile wydajecie na dziecko?

ja też..wczoraj poleciałąm tylko po pokrowiec do spacerówki..a wylazłam z nowymi smoczkami, zabawką i żarełkiem- nestle wprowadziło purre po 4ms-cu:) w trzech smakach i chcę wypróbować:) muszę na takie wypady Maćka zabrać..bo opamietać sie nie idzie..a jak idę sobie coś kupić..to najpierw i tak wlezę na dział dziecięcy;/

Mama Alexa 01.04.2010 Avatar KasiaiAlex

kaasiorek, moje zdjęcie z podpisem "tej pani nie obsługujemy" powinno wisiec w kazdym sklepie, gdzie jest jakis dzial dzieciecy:) niepamietam juz kiedy kupilam cos sobie, ale dla malucha wszystko :)

SugarbabyLove
    Guest

skad ja to znam.. ostatnio na moje urodziny dostalam 10 euro... wydalam na... ciuszki i kedzonko do dziecka po prostu musialam... :D kule racja to kosztuje ale.. dziecku sie nie odmawia....

Początkująca(y)

polecam wszystkim mamom i nie tylko super sklep z ciuszkami , angielskie marki i nie tylko,ceny nie wygorowane i super opisy .Serdecznie polecam amma świat dziecka, odzież dziecięca, ciuszki dla dzieci, ubranka dla dzieci, outlet dziecięcy, komis dziecięcy, markowe ubranka dla dzieci, Next, Minoti, Soul&Glory, FunkyDiva, Respect, TUP-TUP, gryfino, szczecin

Entuzjast(k)a Avatar Baśka_28

Witam.My wydajemy ok.300zł-400zł zalezy co trzeba kupić..
    14-16 szt mleka (200zł)
    2paczki pieluch(hagissy)(80zł)
    2paczki chusteczek nawilzajacych(dada)(8zł)
    2-3 kaszki ryzowe(15zł)
    1herbatka(10zł)
    słoiczki deserki (30zł)
    soczki(30zł
    to co miesiac a raz na pare miesiaecy oliwka (10zł),patyczki kosmetyczne(3zł),coś na katar(20zł),od gorączki syropek(15zł),czopki(10zł) i pewnie jeszcze cos zapomniałam dopisać.nie liczac ubanek...

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 3 4

Zasady Postowania