Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
1. do 10. z 18
    Banned
    Wpisów do bloga
    1

Domyślnie Domowe mamy oglądają seriale:)

Macie czas oglądać seriali? Albo moze macie jakies swój ulubiony program, do którego mozna zasiąść wieczorkiem kiedy robi się cisza i słychac juz tylko oddechy spiacych maluchów?
    Ostatnio edytowane przez gimpelka : 16-09-2011 - 13:55

Potrójna młoda mama ;)

Domyślnie Odp: Domowe mamy oglądają seriale:)

O tak:) uwielbiam wieczory jak dzieci już śpią u mnie cisza nastaje gdzies tak miedzy 19:30 a 20:30 wiec na spokojnie moge obejrzec "na wspolnej", m jak miłosc, rodzinka.pl, Dr.House, Przepis na życie,wszyscy kochają Romana, Na dobre i na złe, Teraz dochodzi top model,mam talent i wszystkie te nowe serie programów rozrywkowych a potem kolo 22:30 padam jak mucha :D ;) sporo tego w sumie oglądam teraz tak patrze:D

Szczęśliwa Żonka swojego Męża :D - Już 6 lat! -13.05.2006r.
    Razem idziemy przez życie od 1.08.2004r. :*

Banned
    Wpisów do bloga
    1

Ja z seriali ogladam tylko pierwsza miłosć, no i faktycznie hausa moze tez. Ale dawno juz nie widziałam, własciwie to nie wiem nawet kiedy teraz leci. czasem do sprzatania właczam telewizor i nie raz sie zdarza jak leci klan, kurcze nie oglądałam lata,a le jak czasem zajrze to i tak wiem o co chodzi i kto jest kim:] Nasza polska Moda na sukces. A na wspolnej tez czasem ogladne. No i Magda Gessler;]
    Szkoda ze Zone Club nie mam, tam to dopiero sa fajne rpogramy, ah i o Rozmowach w toku bym zapomniała, uwielbiam Drzyzgę.

szczęśliwa mamusia :)

o zapomniałam ze na wspólnej już jest
    ja oglądam ekipę z new jersey teraz weszła nowa seria na mtv
    lubię te licealne ciąże oglądać
    dr, house też
    ale mój problem jest taki ze nigdy nie pamiętam co kiedy leci poza ekipą bo to wiem na pamięć
    więc oglądam na wyrywki niestety .. jakbym miała rozpiskę i alarm w telefonie to pewnie bym sobie włączała te programy
    no i lubię z takich własnie rozrywek też te modelki czy mam talent ale również na wyrywki

fajnie jakby ktoś dał namiar na takie rozrywkowe typu dawnego "agenta" albo "zagubieni" czy było też o gryupie ludzi co mieli zadania na wyspie jedzenie robali , bieganie po ogniu itp
    uwielbiam oglądać tego typu programy

no a tak to oglądam jakieś filmy na kompie albo w tv ale nie seriale...
    15kg 98cm szczęścia i miłości (4260g,59cm)

12.3kg 87cm szczęścia i miłości (4kg 57cm)

Banned
    Wpisów do bloga
    1

wow agent, kto to pamieta, a program był fajny, jeden z pierwszych takich obok big brothera nie?

Fan(ka) Avatar aguska2017

ja lubie i zawsze oglądam pierwsza miłośc reszte to tak na wyrywki tj raz obejrze a raz nie:m jak miłość,na wspólnej,moja szokująca historia,niezwykłe przypadki medyczne,ciąża z zaskoczenia,dr House,top model,
    ostatnio oglądałam jakiś muzyczny program w weekend ale jak sie nazywa nie pamiętam

Banned
    Wpisów do bloga
    1

Ja mam bzika na punkcie Pierwszje miłosci. Akurat Otek o 18 mije mleko, a po mleku zawsze jest zadowolony wiec sie grzecznie sam bawi. Wiec serial ogladam ze spokojem, ma mały wyczucie czasu:)

Mamusia Kubusia 2009 Avatar fanta20062

Nie jestem fanką seriali ale oglądam "Na wspólnej", od samego początku . Tak jak gimpelka, lubię nowe programy rozrywkowe i oglądam je z ciekawości

Mamusia Kubusia :)))))))) Avatar Beata1988

Ja oglądam chirurgów i pamiętniki wampirów, ale to nowe sezony i tylko na necie a tak to już nie oglądam seriali... oglądałam kiedyś m jak miłość i nic więcej must be the music jeszcze oglądam i kabarety co by się pośmiać

szczęśliwa mamusia Avatar anka16765

ja ogladam Na Wspólnej i M jak Miłość

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Zasady Postowania