1. do 10. z 18
-
16-09-2011, 13:45 #1
Domowe mamy oglądają seriale:)
Macie czas oglądać seriali? Albo moze macie jakies swój ulubiony program, do którego mozna zasiąść wieczorkiem kiedy robi się cisza i słychac juz tylko oddechy spiacych maluchów?
Ostatnio edytowane przez gimpelka : 16-09-2011 - 13:55
-
16-09-2011, 13:56 #2
Odp: Domowe mamy oglądają seriale:)
O tak:) uwielbiam wieczory jak dzieci już śpią
u mnie cisza nastaje gdzies tak miedzy 19:30 a 20:30 wiec na spokojnie moge obejrzec "na wspolnej", m jak miłosc, rodzinka.pl, Dr.House, Przepis na życie,wszyscy kochają Romana, Na dobre i na złe, Teraz dochodzi top model,mam talent i wszystkie te nowe serie programów rozrywkowych
a potem kolo 22:30 padam jak mucha :D ;) sporo tego w sumie oglądam teraz tak patrze:D
-
16-09-2011, 14:20 #3
Ja z seriali ogladam tylko pierwsza miłosć, no i faktycznie hausa moze tez. Ale dawno juz nie widziałam, własciwie to nie wiem nawet kiedy teraz leci. czasem do sprzatania właczam telewizor i nie raz sie zdarza jak leci klan, kurcze nie oglądałam lata,a le jak czasem zajrze to i tak wiem o co chodzi i kto jest kim:] Nasza polska Moda na sukces. A na wspolnej tez czasem ogladne. No i Magda Gessler;]
Szkoda ze Zone Club nie mam, tam to dopiero sa fajne rpogramy, ah i o Rozmowach w toku bym zapomniała, uwielbiam Drzyzgę.
-
16-09-2011, 14:36 #4
o zapomniałam ze na wspólnej już jest
ja oglądam ekipę z new jersey
teraz weszła nowa seria
na mtv
lubię te licealne ciąże oglądać
dr, house też
ale mój problem jest taki ze nigdy nie pamiętam co kiedy leci
poza ekipą
bo to wiem na pamięć
więc oglądam na wyrywki niestety .. jakbym miała rozpiskę i alarm w telefonie to pewnie bym sobie włączała te programy
no i lubię z takich własnie rozrywek też te modelki czy mam talent ale również na wyrywki
fajnie jakby ktoś dał namiar na takie rozrywkowe typu dawnego "agenta" albo "zagubieni" czy było też o gryupie ludzi co mieli zadania na wyspie jedzenie robali , bieganie po ogniu itp
uwielbiam oglądać tego typu programy
no a tak to oglądam jakieś filmy na kompie albo w tv ale nie seriale...
15kg 98cm szczęścia i miłości (4260g,59cm)

12.3kg 87cm szczęścia i miłości (4kg 57cm)

-
16-09-2011, 14:54 #5
wow agent, kto to pamieta, a program był fajny, jeden z pierwszych takich obok big brothera nie?
-
16-09-2011, 15:16 #6
ja lubie i zawsze oglądam pierwsza miłośc reszte to tak na wyrywki tj raz obejrze a raz nie:m jak miłość,na wspólnej,moja szokująca historia,niezwykłe przypadki medyczne,ciąża z zaskoczenia,dr House,top model,
ostatnio oglądałam jakiś muzyczny program w weekend ale jak sie nazywa nie pamiętam
-
16-09-2011, 15:52 #7
Ja mam bzika na punkcie Pierwszje miłosci. Akurat Otek o 18 mije mleko, a po mleku zawsze jest zadowolony wiec sie grzecznie sam bawi. Wiec serial ogladam ze spokojem, ma mały wyczucie czasu:)
-
20-09-2011, 12:58 #8
-
20-09-2011, 19:12 #9
-
20-09-2011, 19:57 #10
ja ogladam Na Wspólnej i M jak Miłość

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Spotkania dla rodziców w...