321. do 330. z 333
Temat: Kilka słów o Nas !!!
-
8-11-2010, 09:29 #321
Odp: Kilka słów o Nas !!!
Natasza30--heh:)
poznałas męża w sklepie ???
fajnie:)
a ja mojego męża poznałam na ...czacie Interii(24.02.2006)
pisalismy 5m-cy na gg,potem sie spotkalismy w "realu"(24.07.06)
zaczelismy sie spotykac,a kolejnych po 5m-cach zareczylismy sie(dokładnie w WIGILIE)
....no a latem bralismy juz slub
szybko?mozliwe?
ale co mielismy czekac?
niektorzy są z soba iles lat a jak przychodzi co do slubu to sie nagle rozstają
a my nie chcielismy czekac długo,bo po co?
i kto by pomyslał ze przez internet poznam swojego męża?
choc przed Nim poznałąm tez 3 chłopakow przez internet ale w realu spotk.sie tylko raz-widac to nie było to co miedzy mną a moim Fabianem:)
-
13-11-2010, 09:36 #322
Hej to i ja się dopiszę
Mam na imię Magda lat 20:)mojego męża znam z osiedlowego podwórka przez długi czas bardzo żeśmy się nie lubili i nawet głupie cześć było dla nas wielkim problemem hehe
a tu proszę już ponad 4 lata razem 5 msc po ślubie a od prawie 3 msc jesteśmy rodzicami cudownego szkraba Kacpra
W weekendy jestem studentką 2 roku(zaocznie) na kierunku bezpieczeństwo wewnętrzne a w tyg. żoną i matką
-
25-11-2010, 18:58 #323
Witam wszystkie mamy:)Dopiero dzisiaj odkrylam to forum mimo ze juz prawie rok sie udzielam:)wiec i ja sie przedstawie.
Jestem szczęśliwą mamusią 9 miesiecznego szkraba.Jestem samotną matką:)Obecnie na urlopie wychowawczym jeszcze przez rok a moze krocej jak moja corcia podrosnie to moze zdecyduje sie poszukac innej pracy.Pracowalam jako ekspedientka w cukierni na dziale tortow weselnych.I tam poznalam ojca mojej ewuni jak przyszedl złożyc zamowienie na wielgachny tort urodzinowy ale pomylil dzialy(potem twierdzil ze specjalnie pomylil).Niestety nie jestesmy razem z roznych przyczyn ode mnie nie zależnych.
Przebywam obecnie non stop w domu i troche nie wiem co zrobic z wolnym czasem.
-
6-02-2011, 23:07 #324
hej również ja dołączam

jestem mamą 18miesięcznego Adasia. Jestem mężatką, mąż dużo pracuje i z przyczyn zawodowych od kilku miesięcy nie mieszka z nami. Na szczęście do końca roku ta sytuacja zmieni się
Nie pracuje, zajmuję się moim łobuziakiem 
a męża poznałam w podstawówce, w 4 klasie chodziliśmy do tej samej grupy, wtedy już mi się podobał. cóż chyba stara miłość nie rdzewieje
w gimnazjum kontakt się urwał, a w czasie moich studiów odnowił się na nk i zaczęliśmy się spotykać i potem zaręczyliśmy się, ślub i dzidzia
Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat..
-
4-03-2011, 15:12 #325
Rosi ja już 2,5 roku, a odkrycia dokonałam dopiero dziś ;)
22-letnia mama 2-letniej Mai, studentka III roku architektury krajobrazu, na urlopie wychowawczym, córcię wychowuję sama :)
Pozdrawiam
-
24-05-2011, 22:26 #326
Mam na imie Justyna, mam 23 lata i 17 miesieczna corke Julie:)
Meza poznalam w dyskotece;p dlugo by opowiadac jak to sie stalo...ale dzieki jego dazeniu kim jestem i jak mnie nemierzyc na dzis dzien jestemy malznetswem. slub wzielismy 1 sierpnia 2009 a 4 miesiace pozneij urodzila sie nasza pociecha:)
Mieszkam w malej mijescowosci Międzyrzecz w woj. lubuskim tak pomiedzy Gorzowem Wlkp a Zielona Gora:)
ja siedze w domku choc szukam pracy jako niania.
Maz na chwile obecna zmienil prace i jest na miesiecznym okresie probnym. Mam nadzieje ze wyniknie z tego umowa stała bo taka umowe ma juz miec druga:)
mysle ze to wystarczy:)
-
25-05-2011, 08:46 #327
No to ja też tu opisze kilka słów o sobie.
Na imię mam Natalia, mam roczną córkę Dianę. Z mężem jesteśmy od 2004 roku, pobraliśmy się w lipcu 2009, po 10 miesiącach urodziła się Diana. Z wykształcenia jestem nauczycielem wychowawcą dzieci najmłodszych (przedszkola i klasy 1-3), ale nie zamierzam pracować w zawodzie. Niedługo otwieram własny biznesik. Mąż jest programistą, obecnie czeka na zlecenia i dalej szuka czegoś na stałe, bo na razie to tylko praca zdalna jest.
-
6-06-2011, 22:17 #328
Mam na imię Emilia i jestem z Malborka;)
Mam prawie 19 lat, mając 17 i pół lat urodziłam moje największe szczęście;)
Na codzień wychowuję córeczkę i uczęszczam do szkoły( teraz wakacje) a po nich studia;)
-
17-10-2011, 16:17 #329
-
24-02-2012, 20:45 #330
To i ja się przedstawię... Mam na imię Marta, mam 25 lat i jestem mamą dwóch wspaniałych chłopców:) Z Mężem znamy się od 10 lat;);) w Marcu będziemy obchodzić czwartą rocznicę ślubu:) Oboje jesteśmy plastykami, chodziliśmy do jednej klasy w gimnazjum, później w liceum, razem poszliśmy na studia, ale na drugim roku zrezygnowaliśmy bo urodził się Radzio:D Mąż pracuje a ja zajmuje się urwisami w domu.