Strona 31 z 31 PierwszyPierwszy ... 11 21 26 30 31
301. do 304. z 304
Drzewko podziękowań3Podziękowań

Temat: Mamy na urlopie wychowawczym , świadczenia socjalne . Jak zarobić siedząc w domu?

Początkująca(y)

Domyślnie Odp: bussiness mama - czyli jak pracowac na wlasny rachunek

Urlop macierzyński to przede wszystkim czas dla dziecka, ale nie możemy też zapominać o sobie! Jeśli planujemy szybki powrót do pracy, warto zainwestować w szkolenie, dzięki któremu będziemy na bieżąco z nowinkami z branży. Konkrety? W świecie biznesu dobry marketing to podstawa, a rozwój technologii zmusza nas do poznania marketingu internetowego. Innowacyjne reklamy, marketing wirusowy, e-commers. Najnowsze trendy są na wyciągniecie ręki! Dlatego wszystkie aktywne mamy zapraszamy na szkolenie z zakresu e-marketingu (Kluczowe kompetencje w biznesie - Program - Marketing strategiczny, operacyjny, e-marketing), dzięki któremu wrócicie do pracy pełne nowych pomysłów!

Początkująca(y)

Domyślnie Odp: Mamy na urlopie wychowawczym , świadczenia socjalne . Jak zarobić siedząc w domu

Ja nie wierzyłam w dobre sposoby na zarobienie w domu aż do momentu kiedy znajomy pokazał nam ten sposób

http://pl.20dollars2surf.com/?ref=441102

na początku nie było kokosów w pierwszym miesiącu dostałam zaledwie 20 zł i już chciałam odpuścić i na moje szczęście nie zrobiłam tego teraz na spokojnie kilka stówek wpada zawsze to dodatkowy grosz w budżecie domowym .

Początkująca(y)

Domyślnie Odp: Mamy na urlopie wychowawczym , świadczenia socjalne . Jak zarobić siedząc w domu

To dla WAs:)

Jesteś mamą małego dziecka? Nie chcesz wracać do pracy na etacie, a równocześnie chciałabyś wzbogacić budżet domowy dodatkowymi pieniędzmi? Często korzystasz z usług klubów malucha, kawiarni przyjaznych dziecku, a może Twój starszak chodzi już do przedszkola lub żłobka?
    Wykorzystaj czas spędzony w tych miejscach, połącz przyjemne z pożytecznym i sprzedawaj firmowe strony www oraz powierzchnię reklamową na portalu skierowanym do rodziców TATENTO.pl. Oferujemy bardzo atrakcyjne warunki prowizyjne i pracę w młodym, prężnym zespole. Jeśli jesteś zainteresowana współpracą, napisz na podany adres kontaktowy - dołącz swoje CV lub po prostu napisz kilka słów o sobie.
    TATENTO.pl to jedyny serwis internetowy oferujący rodzicom zakładanie prywatnych stron www. dla dzieci z kilkoma poziomami dostępu, komunikację z rodziną i przyjaciółmi oraz nawiązywanie nowych znajomości. Firmy z branży parentingowej mają możliwość zakładania stron korporacyjnych i tworzenia zaangażowanej społeczności wokół swojego biznesu.

wymiar pracy: dorywczo,

Piszcie na adres: kontakt@tatento.pl

Zadomowiona(y) Avatar Beti_Pola

Witajcie, ja chciałabym zająć się opieką nad dziećmi u siebie w domu. Jestem pedagogiem, mam 14mies córkę i nie chcę oddawać jej do żłobka, a znowu pracować tylko po to by opłacić nianię (niewiadomego zachowania i charakteru...) i kupić paliwo na dojazdy to też trochę bez sensu...Moje dziecko bardzo lubi inne dzieciaki. A w ogóle to już nawet podłogę wymieniłam na ciepłe panele żeby było ładnie i przyjemnie i pozbyłam się kanciastego stołu dla bezpieczeństwa. Myślicie że mam szansę? Będzie się komuś chciało dowozić do mnie dziecko i odbierać?

Strona 31 z 31 PierwszyPierwszy ... 11 21 26 30 31

Tagi tego tematu

Zasady Postowania