301. do 304. z 304
-
11-10-2011, 12:13 #301Początkująca(y)
Odp: bussiness mama - czyli jak pracowac na wlasny rachunek
Urlop macierzyński to przede wszystkim czas dla dziecka, ale nie możemy też zapominać o sobie! Jeśli planujemy szybki powrót do pracy, warto zainwestować w szkolenie, dzięki któremu będziemy na bieżąco z nowinkami z branży. Konkrety? W świecie biznesu dobry marketing to podstawa, a rozwój technologii zmusza nas do poznania marketingu internetowego. Innowacyjne reklamy, marketing wirusowy, e-commers. Najnowsze trendy są na wyciągniecie ręki! Dlatego wszystkie aktywne mamy zapraszamy na szkolenie z zakresu e-marketingu (Kluczowe kompetencje w biznesie - Program - Marketing strategiczny, operacyjny, e-marketing), dzięki któremu wrócicie do pracy pełne nowych pomysłów!
-
16-10-2011, 12:12 #302Początkująca(y)
Odp: Mamy na urlopie wychowawczym , świadczenia socjalne . Jak zarobić siedząc w domu
Ja nie wierzyłam w dobre sposoby na zarobienie w domu aż do momentu kiedy znajomy pokazał nam ten sposób
http://pl.20dollars2surf.com/?ref=441102
na początku nie było kokosów w pierwszym miesiącu dostałam zaledwie 20 zł i już chciałam odpuścić i na moje szczęście nie zrobiłam tego teraz na spokojnie kilka stówek wpada zawsze to dodatkowy grosz w budżecie domowym .
-
8-12-2011, 14:42 #303Początkująca(y)
Odp: Mamy na urlopie wychowawczym , świadczenia socjalne . Jak zarobić siedząc w domu
To dla WAs:)
Jesteś mamą małego dziecka? Nie chcesz wracać do pracy na etacie, a równocześnie chciałabyś wzbogacić budżet domowy dodatkowymi pieniędzmi? Często korzystasz z usług klubów malucha, kawiarni przyjaznych dziecku, a może Twój starszak chodzi już do przedszkola lub żłobka?
Wykorzystaj czas spędzony w tych miejscach, połącz przyjemne z pożytecznym i sprzedawaj firmowe strony www oraz powierzchnię reklamową na portalu skierowanym do rodziców TATENTO.pl. Oferujemy bardzo atrakcyjne warunki prowizyjne i pracę w młodym, prężnym zespole. Jeśli jesteś zainteresowana współpracą, napisz na podany adres kontaktowy - dołącz swoje CV lub po prostu napisz kilka słów o sobie.
TATENTO.pl to jedyny serwis internetowy oferujący rodzicom zakładanie prywatnych stron www. dla dzieci z kilkoma poziomami dostępu, komunikację z rodziną i przyjaciółmi oraz nawiązywanie nowych znajomości. Firmy z branży parentingowej mają możliwość zakładania stron korporacyjnych i tworzenia zaangażowanej społeczności wokół swojego biznesu.
wymiar pracy: dorywczo,
Piszcie na adres: kontakt@tatento.pl
-
19-12-2011, 17:35 #304
Witajcie, ja chciałabym zająć się opieką nad dziećmi u siebie w domu. Jestem pedagogiem, mam 14mies córkę i nie chcę oddawać jej do żłobka, a znowu pracować tylko po to by opłacić nianię (niewiadomego zachowania i charakteru...) i kupić paliwo na dojazdy to też trochę bez sensu...Moje dziecko bardzo lubi inne dzieciaki. A w ogóle to już nawet podłogę wymieniłam na ciepłe panele żeby było ładnie i przyjemnie i pozbyłam się kanciastego stołu dla bezpieczeństwa. Myślicie że mam szansę? Będzie się komuś chciało dowozić do mnie dziecko i odbierać?

3Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Spotkania dla rodziców w...
Dzisiaj, 12:11 w Poznań