Strona 2469 z 14260 PierwszyPierwszy ... 2449 2459 2464 2468 2469 2470 2474 2479 2489 ... OstatniOstatni
24 681. do 24 690. z 142593
Drzewko podziękowań4190Podziękowań

Temat: Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewcia81
    Guest

Domyślnie Odp: Mamy siedzące w domach z dziecmi

Acha zapomniałam wam napisać,że u mnie pod blokiem 4 kosiarki koszą trawkę,moje dziecko wniebowzięte. Ja niby na 3 piętrze,a jest tak głośno,ze musze do was KRZYCZEĆ!!!Pozamykałam wszystkie okna,bo myśli nie słysze...

Mama Natali i Kuby Avatar iwona.c28

Cytat Napisał Agatka_BB Zobacz post
    ja mialam kiedys taka masc na blizny nazywala sie CEPAN(mam nadzieje ze nie przekrecilam nazwy) i byla swietna, tylko obrzydliwie smierdziala, ale nie wiem czy dziecko moze jej uzywac, wydaje mi sie ze tak, ale lepiej sie dopytac jakiegos lekarza albo farmaceuty.

.
    Dzięki znam tą maść tylko nie wiem czy ona też po ospie zadziała. Muszę w aptece zapytać.

Cytat Napisał WerEla Zobacz post
    Cześć dziewczyny Tak mało tu zaglądam że już pewnie mnie nie pamiętacie. Nie mam za wiele czasu i później mam zaległości.
    .
    Ja niestety cię nie pamiętam, ale to tylko dlatego, że jestem tu bardzo krótko. W każdym razie witam

Cytat Napisał sewa Zobacz post
    Iwonkac.28 zdrówka dla męża życzę Wiem, że jest taka maść CEPAN na blizny, ale czy na takie po ospie też zadziała to już w aptece musisz zapytać.

.
    Dzięki sewa - no właśnie w aptece zapytam

Szczesliwa mamusia!

Witam a u mnie nadal upalnie choc jest wiecej chmur co mloze oznaczac tylko duchote.
    OlaK Musisz porozmawiac ze swoim mezemPrzy dwojce dzieci jest wiecej pracy a mniej na dom,to wtedy juz wogole cie przeklnie za balagan.Powiedz mu ze jesli chce miec drugie dziecko to musi troche ci pomoc w domu tez,chociaz jakies zakupy niech robi i smieci wyrzuci bo pewnie tego nie robiMoja na szczescie nie jest taki,ja nie sprzatne a on nic nie powie,czasem nawet pomoze od niechcenia ale pomoze mi po sparztac jak mowie mu ze nie mam sily czy cos w tym stylu.
    Iwona c Duzo zdrowka mezowi zycze,wszystko napewno bedzie ok
    Chodzę do przedszkola

Chodzę już do szkoły

Szczesliwa mamusia!

Dzis czeka mnie koszenie trawnikaDobrze ze nie ma takiego ostrego slonca to jakos dam radeCzekam od rana na swieze buleczki jak mi M przyniesie i doczekac sie nie moge,a glodna jestem jak wilk
    Chodzę do przedszkola

Chodzę już do szkoły

IX Lachon BB Avatar Agatka_BB

U mnie chyba cisnienie spada bo mi sie tak spac zachcialo:sick: ze jak poloze malego to chyba pojde sie zdrzemnac.

Z kapieli w basenie to chyba nici dzisiaj bylam sprawdzic jak jest woda, ale nawet ja bym do takiej lodowy nie weszla a co dopiero dziecko

Iwonka 2006 - dzięki wielkie.

A u mnie chyba będzie chciało padać, bo się straszny wiatr zerwał i słońce się schowało. A ja pranie wywiesilam i to cały balkon.

Majowe mamy'08 Avatar Ola K.

Ewcia, czyżby alergia Cię męczyła? katar i swędzące oczy - jak dla mnie to pasuje

Iwonka, no ten mój to jakiś niereformowalny i czasem mi się nawet z nim gadać nie chce... On chyba uważa za ideał kobiety swoją matkę, która pracuje już od ponad 40 lat, sprzątanie w domu jest jej żywiołem i ciągle lata ze ścierką, nie ma czasu sie z wnukiem pobawić bo musi zamieść/umyć itd., tylko że z opowieści dotyczących dzieciństwa mojego męża i jego brata jasno wynika, że dla mamusi najbardziej liczyła się praca, potem sprzątanie plus gotowanie, a dzieci na ostatnim miejscu (od pierwszej klasy mój mąż sam jeździł do szkoły autobusem, wracał do domu, odbierał brata z przedszkola, odgrzewał im obiad i zajmował się nim aż mamusia wróciła z pracy... a ostatnio słyszałam historię, jak to teściowie z jednym z synów pojechali do rodziny na wieś i tak się zasiedzieli, że postanowili zostać na noc - zadzwonili więc do sąsiadów do Wawy prosząc, zeby poinformowali drugiego syna który miał wtedy 10 lat, że nie wrócą na noc.... kurczę nie wyobrażam sobie żebym mogła coś takiego zrobić!!). A w ogóle jak miała rodzić starszego syna i zaczęły jej się bóle to jej mąż był za granicą, a mój mąż czyli starszy syn w wieku 1.5 roku spał, to pojechała ze swoja matką do szpitala zostawiając w domu samo śpiące dziecko.... potem ta jej matka wróciła, ale dla mnie to paranoja jakaś jest.

Ewcia81
    Guest

Ola k alergia niee ,tylko jak się w nocy zatrze oko no to tak rano wyglada jak alergia albo i gorzej.
    A cod o twojego męża,jakbym kurcze mojego słyszala"leniwa"'bałagan",hmm mają coś współnego ze sobą nasze dwa chłopy wielkie....Ja to mam dosc zawsze agdania i mówie,niech sie sam weźmie....a on ma w du.. to ja też....

Ola K. ta twoja teściowa to niezła jest nie ma co. Jak tak można postępować. To moja Natalka ma 7 i nie zostawiam jej samej z Kubą, bo się boję, a ona 1,5 roczne dziecko samo??? To mi się w głowie nie miesci,