3 301. do 3 304. z 3304
Temat: Mamy z Austrii
-
Wczoraj, 21:56 #3301Wdrożona(y)
Odp: Mamy z Austrii
Naila wlasnie nie wiem dokladnie co z ta yoga ,tez jakos tego sobie nie umiem wyobrazic hihi
Poziomeczka ja juz wlasnie tak chce ja to uwielbiam takie babskie zabawy ,ja z moja bratanica moglam godzinami tak wariowac ,dlatego tak coreczke chcialam :) sorki ze pogrubiona pisze ale nie chce mi sie zmienic
-
Dzisiaj, 09:54 #3302
Rosi, ja tez chcialam coreczke i tez bardzo lubie sie z nia bawic! zle mnie zrozumialas. Porpostu jak robisz to po raz setny w ciagu dnia to czasem masz dosyc
Ksiazeczki to juz znam wszystkie na pamiec, nie musze nawet ich czytac, tylko czytam z glowy, no a jak slyszysz po raz tysieczny "szczotka, pasta, kubek, ciepla woda..." lub "kulfon, co z ciebie wyrosnie...", to tez czasem moze ci sie znudzic
Powiem wam, ze ja juz w ogole radia nie slucham, bo Maja ciagle chce pioseneczki. I doszlo to tego, ze ide do pracy i nuce sobie pod nosem" szczotka, pasta..."
Yogi nigdy nie probowalam...
oto link to Spielgruppen: http://www.kinderinfowien.at/fileadm...ielgruppen.pdf
dodam na watku wypoczynek, zeby bylo latwiej znalezc dla innych dziewczyn
mam urwanie glowy i musze, jak to Rosi napisala ostatnio "poszelescic papierami" hihihihi
-
Dzisiaj, 10:51 #3303Wdrożona(y)
poziomeczkano to ze mnie prawdziwa blondi
bo zrozumialam Ciebie tak jak chcialam czyli ze w domu kisic sie nie lubisz,ach.....
i na bank beda momenty ,ze bede miala tego jak ty dosc hihi ,dziekuje za linka,
Wlasnie wrocilysmy od lekarza,niunia zdrowa jak rybeczka 6,8 kg wazy ,szczepionka zaliczona i zaczynamy wprowadzac sloiczki,choc nadal karmienie piersia ,pytalam specjalnie czy sama mam gotowac ,ale powiedziala ze narazie nie bo polowe pewnie wypluje.Z tego wszystkiego ( jak lekarka zaczela mi rozpiske zywieniowa to moja juz przy cycuszku )to nie wiem czy wszystko zapamietalam
a mowila po polsku i moj nic nie zalapal....ale jakos dojde z tymi rozpiskami do czegos mam nadzieje :)
poszelescic papierkami
ja sie z mojego smieje ,ze caly dzien nur tratchen und kaffee trinken
buziole dla was i milego dzionka:)
-
Dzisiaj, 13:55 #3304
wrzucilam to tez na watek wypoczynek ale dodam takze tu:
kinderfreundliche Lokale in Wien, czyli knajpki przyjazne dzieciom
http://www.kinderinfowien.at/fileadm...Lokaltipps.pdf

18Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks