Strona 331 z 331 PierwszyPierwszy ... 311 321 326 330 331
3 301. do 3 304. z 3304
Drzewko podziękowań18Podziękowań

Temat: Mamy z Austrii

Wdrożona(y)

Domyślnie Odp: Mamy z Austrii

Naila wlasnie nie wiem dokladnie co z ta yoga ,tez jakos tego sobie nie umiem wyobrazic hihi

Poziomeczka ja juz wlasnie tak chce ja to uwielbiam takie babskie zabawy ,ja z moja bratanica moglam godzinami tak wariowac ,dlatego tak coreczke chcialam :) sorki ze pogrubiona pisze ale nie chce mi sie zmienic

Fan(ka) Avatar poziomeczka

Rosi, ja tez chcialam coreczke i tez bardzo lubie sie z nia bawic! zle mnie zrozumialas. Porpostu jak robisz to po raz setny w ciagu dnia to czasem masz dosyc Ksiazeczki to juz znam wszystkie na pamiec, nie musze nawet ich czytac, tylko czytam z glowy, no a jak slyszysz po raz tysieczny "szczotka, pasta, kubek, ciepla woda..." lub "kulfon, co z ciebie wyrosnie...", to tez czasem moze ci sie znudzic

Powiem wam, ze ja juz w ogole radia nie slucham, bo Maja ciagle chce pioseneczki. I doszlo to tego, ze ide do pracy i nuce sobie pod nosem" szczotka, pasta..."

Yogi nigdy nie probowalam...

oto link to Spielgruppen: http://www.kinderinfowien.at/fileadm...ielgruppen.pdf
    dodam na watku wypoczynek, zeby bylo latwiej znalezc dla innych dziewczyn

mam urwanie glowy i musze, jak to Rosi napisala ostatnio "poszelescic papierami" hihihihi

Wdrożona(y)

poziomeczkano to ze mnie prawdziwa blondibo zrozumialam Ciebie tak jak chcialam czyli ze w domu kisic sie nie lubisz,ach..... i na bank beda momenty ,ze bede miala tego jak ty dosc hihi ,dziekuje za linka,

Wlasnie wrocilysmy od lekarza,niunia zdrowa jak rybeczka 6,8 kg wazy ,szczepionka zaliczona i zaczynamy wprowadzac sloiczki,choc nadal karmienie piersia ,pytalam specjalnie czy sama mam gotowac ,ale powiedziala ze narazie nie bo polowe pewnie wypluje.Z tego wszystkiego ( jak lekarka zaczela mi rozpiske zywieniowa to moja juz przy cycuszku )to nie wiem czy wszystko zapamietalama mowila po polsku i moj nic nie zalapal....ale jakos dojde z tymi rozpiskami do czegos mam nadzieje :)

poszelescic papierkamija sie z mojego smieje ,ze caly dzien nur tratchen und kaffee trinken buziole dla was i milego dzionka:)

Fan(ka) Avatar poziomeczka

wrzucilam to tez na watek wypoczynek ale dodam takze tu:
    kinderfreundliche Lokale in Wien, czyli knajpki przyjazne dzieciom
    http://www.kinderinfowien.at/fileadm...Lokaltipps.pdf

Zasady Postowania