3 411. do 3 416. z 3416
Temat: Mamy z Austrii
-
11-05-2012, 11:55 #3411
Odp: Mamy z Austrii
kathinka to chyba nici z tego :(:( bo urodzinki prawdopodobnie bedziemy robic 4 sierpnia. Qrcze a juz sie nastwilam, ze zamowie sobie u Ciebie pieknego torcika
moze jeszcze sie cos zmieni...
Kochane ja wyjezdzam do polski na 3 tyg. wiec pewnie odezwe sie jak juz wroce do wiednia. No chyba ze bede miec czas to zajrze do was z Pl.
Buziaki dla Was.
-
11-05-2012, 12:11 #3412
-
13-05-2012, 19:30 #3413
Wszystkiego najlepszego w Dniu Mamy :-*
-
Wczoraj, 17:32 #3414Wdrożona(y)
Hej mamuski:)co slychac?jak dzieciaczki?jakies zmiany?
My czekamy nadal na zeby ,Sophie zdrowa ,wesola i bardziej ruchliwa:)zaczela siedziec i mamy pierwszy sukces ,od paru dni robi do nocnika,raz na dzien ale robi
a jaka szczesliwa jak po wszystkim i wszyscy wokol zachwalaja:)oj oj bo o najwazniejszym bym zapomniala ,ze przesypia cale nocki juhu!!!!
Mam pytanko kiedy przebijalyscie dzieciom uszy?Jakie macie zdanie na ten temat?
Pozdrawiam wszystkich serdecznie:)
MammaMatta Ja juz sie raz wypowiadalam na ten temat,po prostu skopiuje : "ja na pewno nie klikne,czy nie powinno wygrac dziecko na ktore ludzie szczerze oddaja glos?rozwalaja mnie osoby dodajace takie watki,sorry"
-
Dzisiaj, 09:50 #3415
-
Dzisiaj, 12:10 #3416
czesc, melduje sie szybko bo czasu nie mam na nic... Mam co prawda jedno dziecko
ale caly dzien w pracy siedze, hihihihihi
co do uszu to ja nie przebijam, bo pomyslalam sobie, ze niech sobie sama zadecyduje jak bedzie starsza. Po co dziecko na sile uszczesliwiac.
A poza tym to bede miala na przyszlosc jeden prezent do przeodu na urodziny lub swieta, czyli przebicie uszu i jakies ladne kolczyczki. Niech zacznie od uszu a nie juz od pepka lub nosa, hihihihihihi
No ale to oczywiscie kazda mama sama decyduje ale napewno dzidzia z kolczyczkami wyglada ladniusio.

26Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Spotkania dla rodziców w...
Dzisiaj, 12:11 w Poznań