Strona 342 z 342 PierwszyPierwszy ... 322 332 337 341 342
3 411. do 3 416. z 3416
Drzewko podziękowań26Podziękowań

Temat: Mamy z Austrii

Zadomowiona(y) Avatar Naila

Domyślnie Odp: Mamy z Austrii

kathinka to chyba nici z tego :(:( bo urodzinki prawdopodobnie bedziemy robic 4 sierpnia. Qrcze a juz sie nastwilam, ze zamowie sobie u Ciebie pieknego torcika moze jeszcze sie cos zmieni...

Kochane ja wyjezdzam do polski na 3 tyg. wiec pewnie odezwe sie jak juz wroce do wiednia. No chyba ze bede miec czas to zajrze do was z Pl.

Buziaki dla Was.

Fan(ka) Avatar Kathinka

Najla na 100 % bede wiedziec kiedy wracamy w polowie Lipca wiec moze szansa jest :)

mama Victorka-traktorka

Wszystkiego najlepszego w Dniu Mamy :-*

BLOG VICTORKA www.victorlos.synek.pl

Wdrożona(y)

Hej mamuski:)co slychac?jak dzieciaczki?jakies zmiany?
    My czekamy nadal na zeby ,Sophie zdrowa ,wesola i bardziej ruchliwa:)zaczela siedziec i mamy pierwszy sukces ,od paru dni robi do nocnika,raz na dzien ale robia jaka szczesliwa jak po wszystkim i wszyscy wokol zachwalaja:)oj oj bo o najwazniejszym bym zapomniala ,ze przesypia cale nocki juhu!!!!
    Mam pytanko kiedy przebijalyscie dzieciom uszy?Jakie macie zdanie na ten temat?
    Pozdrawiam wszystkich serdecznie:)

MammaMatta Ja juz sie raz wypowiadalam na ten temat,po prostu skopiuje : "ja na pewno nie klikne,czy nie powinno wygrac dziecko na ktore ludzie szczerze oddaja glos?rozwalaja mnie osoby dodajace takie watki,sorry"

Fan(ka) Avatar Kathinka

Rossi ja przebilam Gabi uszy jak miala 13 miesiecy Laurze przekluje teraz jak bede w POlsce lub za rok zobaczymy jak sie uloz y, bo tu lekarze najczesciej przebijaja od 2 roku zycia

U nas tez dzieci zdrowe ja zabiegana bo na power plate chodze pieke torty no i mam 3 dzieci ;)

Fan(ka) Avatar poziomeczka

czesc, melduje sie szybko bo czasu nie mam na nic... Mam co prawda jedno dziecko ale caly dzien w pracy siedze, hihihihihi

co do uszu to ja nie przebijam, bo pomyslalam sobie, ze niech sobie sama zadecyduje jak bedzie starsza. Po co dziecko na sile uszczesliwiac.
    A poza tym to bede miala na przyszlosc jeden prezent do przeodu na urodziny lub swieta, czyli przebicie uszu i jakies ladne kolczyczki. Niech zacznie od uszu a nie juz od pepka lub nosa, hihihihihihi
    No ale to oczywiscie kazda mama sama decyduje ale napewno dzidzia z kolczyczkami wyglada ladniusio.

Zasady Postowania