1 251. do 1 256. z 1256
Temat: Mamy w danii
-
Wczoraj, 12:16 #1251
Odp: Mamy w danii
Hej kobitki!
Lulim wracaj do zdrowia, oby to nie bylo nic powaznego.
Justynaj Ja Dimka tez smaruje i chodze z nim na dwor, przez jakis czas jest na sloneczku. Oczywiscie nie mozna przeaadzac ani w jedna ani w druga.
anansie Oby ten remont w koncu sie skonczyl, przeciaga sie niemozliwie.
Dziewczyna ja tylko tak krotko, bo cos mi wczoraj sie porobilo z plecami i ledwie siedze, stoje, a o braniu malego na rece juz nie wspomne. A Dimi ma dalej problemy z jedzeniem, juz sama nie wiem co z nim robic. No, ale za to wczoraj juz sam wstal na nozki. A teraz wyje bo sie nudzi, marud maly
-
Wczoraj, 16:59 #1252
SPAMu nie lubie
-
Dzisiaj, 10:48 #1253
Hej kochane!
Witam się po długiej przerwie. Wybaczcie, ale po prostu nie miałam sił na forumowanie. Szpitale, badania, w końcu operacja. Koszmar. Na szczęście to wszystko już za nami i córcia jest już całkowicie zdrowym dzieciaczkiem, wszystko się udało :)
Mam spore zaległości, przybyły nowe dzieciaczki i forumowiczki. ale fajnie! Będę sukcesywnie nadrabiać zaległości, póki co chciałam się zameldować i przywitać.
Buziaki dla Was wszystkich :*
-
Dzisiaj, 10:56 #1254
Echo O matko! Dobrze, ze juz wszystko ok, juz myslalam, ze do nas nie wrocisz. A Twoja corcia juz ma pol roku! Pochwal sie Lidia pochwal
-
Dzisiaj, 11:56 #1255
-
Dzisiaj, 12:05 #1256Zadomowiona(y)
Hej
Ale śliczna pogoda
Ka-mila Fajnie, że Kamilka ma takie zajęcia, na pewno dużo to jej da.
My jak kończyliśmy żłobek to opiekunka Lenki mówiła, że takie coś jest o 3 roku życia, czyli Lenka niedługo mogłaby zacząć, ale mówiła, że Lence to nie jest potrzebne, ale ja chciałabym zeby miała takie zajęcia, bo to duzo daje i mam nadzieje, że w przedszkolu dadzą Lence taką możliwość, bo tak jak piszesz, w przedszkolu sa juz starsze dzieci i widzą, że Lenka nie mówi tak jak one, więc będe się starała żeby Lenka miała taką pomoc.
My byliśmy też w tym Ebeltoft Safari Ree Park, bardzo tam fajnie.
W niedziele planujemy sie wybrać do Djurs Sommerland, wszyscy tam mamy radoche.
Echo Fajnie, że się odezwałaś. Bardzo się ciesze, że z Lidia juz wszystko dobrze.
Friggia Czasami czytam Twój blog-bardzo fajny, miło sie czyta
Lenka wczoraj była na wycieczce na policji, przezywała potem cały dzień, że miała kajdanki na rękach, że siedziała na motorze itd. i cały czas mówiła, że chce na policje jeszcze jechać
Fajnie, że organizują w przedszkolach takie wycieczki, Lenka zawsze sie cieszy, że jechała autobusem

51Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Spotkania dla rodziców w...
Dzisiaj, 12:11 w Poznań