Strona 126 z 126 PierwszyPierwszy ... 106 116 121 125 126
1 251. do 1 256. z 1256
Drzewko podziękowań51Podziękowań

Temat: Mamy w danii

Entuzjast(k)a Avatar friggia1985

Domyślnie Odp: Mamy w danii

Hej kobitki!

Lulim wracaj do zdrowia, oby to nie bylo nic powaznego.

Justynaj Ja Dimka tez smaruje i chodze z nim na dwor, przez jakis czas jest na sloneczku. Oczywiscie nie mozna przeaadzac ani w jedna ani w druga.

anansie Oby ten remont w koncu sie skonczyl, przeciaga sie niemozliwie.

Dziewczyna ja tylko tak krotko, bo cos mi wczoraj sie porobilo z plecami i ledwie siedze, stoje, a o braniu malego na rece juz nie wspomne. A Dimi ma dalej problemy z jedzeniem, juz sama nie wiem co z nim robic. No, ale za to wczoraj juz sam wstal na nozki. A teraz wyje bo sie nudzi, marud maly

SPAMu nie lubie

Wdrożona(y) Avatar Echo

Hej kochane!

Witam się po długiej przerwie. Wybaczcie, ale po prostu nie miałam sił na forumowanie. Szpitale, badania, w końcu operacja. Koszmar. Na szczęście to wszystko już za nami i córcia jest już całkowicie zdrowym dzieciaczkiem, wszystko się udało :)
    Mam spore zaległości, przybyły nowe dzieciaczki i forumowiczki. ale fajnie! Będę sukcesywnie nadrabiać zaległości, póki co chciałam się zameldować i przywitać.

Buziaki dla Was wszystkich :*

Echo O matko! Dobrze, ze juz wszystko ok, juz myslalam, ze do nas nie wrocisz. A Twoja corcia juz ma pol roku! Pochwal sie Lidia pochwal

Wdrożona(y) Avatar Echo

Mówisz, masz! Już się pochwaliłam w naszej galerii

Zadomowiona(y)

Hej Ale śliczna pogoda

Ka-mila
    Fajnie, że Kamilka ma takie zajęcia, na pewno dużo to jej da. My jak kończyliśmy żłobek to opiekunka Lenki mówiła, że takie coś jest o 3 roku życia, czyli Lenka niedługo mogłaby zacząć, ale mówiła, że Lence to nie jest potrzebne, ale ja chciałabym zeby miała takie zajęcia, bo to duzo daje i mam nadzieje, że w przedszkolu dadzą Lence taką możliwość, bo tak jak piszesz, w przedszkolu sa juz starsze dzieci i widzą, że Lenka nie mówi tak jak one, więc będe się starała żeby Lenka miała taką pomoc.
    My byliśmy też w tym Ebeltoft Safari Ree Park, bardzo tam fajnie. W niedziele planujemy sie wybrać do Djurs Sommerland, wszyscy tam mamy radoche.

Echo Fajnie, że się odezwałaś. Bardzo się ciesze, że z Lidia juz wszystko dobrze.

Friggia Czasami czytam Twój blog-bardzo fajny, miło sie czyta

Lenka wczoraj była na wycieczce na policji, przezywała potem cały dzień, że miała kajdanki na rękach, że siedziała na motorze itd. i cały czas mówiła, że chce na policje jeszcze jechać Fajnie, że organizują w przedszkolach takie wycieczki, Lenka zawsze sie cieszy, że jechała autobusem

Zasady Postowania