2 531. do 2 536. z 2536
Temat: Mamy z FRANCJI!
-
Wczoraj, 09:41 #2531Fan(ka)
Odp: Mamy z FRANCJI!
josephine- malemu utrzymuje sie goraczka 39-40c:/ i nie moga jej zbic, dwa antybiotyki w domu i nie bylo poprawy! Podobno to ostra angina, a on ma dopiero 2 latka
poza tym jestem wsciekla bo robili mu wymazy, a pozniej slysze ze wymazy nie mogly wyjsc bo bierze antybiotyk! i tu moje pytanie to po co je robili??? skoro sami podaja antybiotyk!!

-
Wczoraj, 11:29 #2532Zadomowiona(y)
Magda to twoj malutki siostrzeniec sie nacierpi
A z tymi wymazami to pojechali niezle...po co meczyc i kloc dziecko skoro i tak nic z tego nie bedzie???Ale sie zdenerwowalam...
Co za bezmyslnosc!!!!!Zdrowia dla synka siostry!
Marys dzieki za wyjasnienie
Tak dawalam karte Vitale. Nie dawala zadnych druków jak na poprzednich wizytach bo mialam karte. Tylko myslalam ze jak bede miala juz karte ze za wizyte sie nie placi
A jednak sie mylilam
Oby zabki wyszly szybko!I zycze jak najmniej placzu
Wiecie ja jeszcze Was pomecze z tym Caf-em
Dostalam zwrot pieniazków od daty zlozenia wniosku.Od stycznia do kwietnia- wiec ok to sie zgadza. Ale teraz mamy juz maj- i powiedzcie mi jesli wiecie jak placi ten Caf? W sensie np w czerwcu za maj?Czy na bieząco? W maju za maj? Bo tego nie wiem a nic nigdzie nie jest napisane.
Milego dnia!
Ah Mistralka z rozliczniem choc bym chciala nie pomoge bo nie znam sie
A jak chcesz to tu masz linka do takiej strony, pocztaj albo napisz jakis watek nowy-moze akurat pomoga
Ja sama czasami korzystam
Polski Portal we Francji – Aktualności - Forum - Ogłoszenia
No trzeba sie zalogowac
Dobra lece z psem na dwor! PA!
-
Wczoraj, 12:30 #2533Fan(ka)
marzenka- ja dostaje na biezaco, zawsze kolo 4 dnia miesiaca
aaa zapomnialam wspomniec, ze w tym cudownym szpitalu pielegniarki pobieraja krew klujac 3 razy bo nie moga trafic!!!! normalnie szlak mnie trafia!! dzwonilam do mamy i niby migdaly sie pomniejszaja, ale co z tego jak goraczka nadal wyska i znowu zmiana lekow://///
mistralka- idz najlepiej na podatki i ci pomoga!! ja wlasnie z tamtad wrocilam
praktykantka mnie wprowaadzila w blad i zle wypelnilam
zamiast na jednym dokumencie rozliczyc nas oboje to wypelnilam dwa podajac nr fiskal na kazdym z nich i dzisiaj musialam leciec, zeby poprawic dokument M. a moj poszedl do kosza!! na szczescie bardzo mila dziewczyna mnie obslugiwala
no i kolejny raz sie dogadalam...jakos ;))
MARZENKA- ja to tez jak gdzies pojde i sie dogadam to chodze dumna jak paw :))
Ostatnio edytowane przez magdabb : Wczoraj - 12:34

-
Wczoraj, 12:55 #2534
-
Wczoraj, 21:25 #2535Zadomowiona(y)
-
Dzisiaj, 15:51 #2536
Hej dziewczyny!
Dzięki za podpowiedzi-i tak właśnie dzis zrobiliśmy.
Jestem już po wizycie-deklarację mamy złożoną w 3 minutki!!!!!!!!No i jakie to było bajecznie proste heheheh.
Wczoraj miałam zrypany dzień w robocie,po południu była u mnie Sophie i miałyśmy wypełniać te deklarację,ona także mi powiedziała żeby jednak dla pewności iść do nich.
Więc czytając jeszcze was,dałam dyla....Dni juz niewiele zostało do końca maja.
Magdabb-jak mały sie dzisiaj czuje????Kurcze tak gorąco a on ci sie rozchorował?Ja myślę że to po tych cholernych deszczach?
Marzenka-RSA,to jakiś rodzaj zasiłku o który możesz się ubiegać,dodatek.Tak ja to rozumiem bo znam osoby które pobierają takowy.Ale nie wszyscy się kwalifikują,są jakieś wytyczne.Myślę że dziewczyny więcej ci powiedzą?:)
Magda-czytając o 'wbijaniach igły 3 razy',przypomniała mi sie Anglia:(Masakraaaaaaaaa
Doradzałam 'doktorce' żeby pobrała krew z wenflona bo chciała mi wsadzić kolejnego!!!!Jak pobrała,nie zamkneła go i krew z żyły sikała na wszystkie strony!No koszmar.Na koniec zadowolona mówi do mnie-a miałas rację,dało się! hehehehehhehe
Oczy w słup mi stanęły!
Pięknie,choć strasznie upalnie.Cieszę się że udało mi się złożyć tę deklaracje,że jest weekend(pomimo tego iż pracujemy)ale i tak jest wspaniale.
Jutro wybieram się rano na cotygodniowy targ w Hyeres,upolować torebkę!
W niedzielę będę szukać na piusie spławika i grubszej żyłki do wędki,bo już czas na połowy:)))))))
Znowu mam większe krwawienia:(Chyba po tym zabiegu,ale praca i wielki wysiłek także robią swoje.Po takim zabiegu powinnam mieć kilka dni wolnego,ale niestety doktor sie nie domyślił żeby mi zaoferować
Ogólnie czuję się jak stara-przekwitająca baba!Do niczego nie potrzebna,bo po co facetowi taka kobita której w nocy tknąć nie można?Bo albo ma okres albo nie ma weny na takie sprawy?
Dziewczynyyyyyyyyyyyyyy
jestem w rozpaczy totalnej

621Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Spotkania dla rodziców w...
Dzisiaj, 12:11 w Poznań