Strona 2253 z 2881 PierwszyPierwszy ... 2233 2243 2248 2252 2253 2254 2258 2263 2273 ... OstatniOstatni
22 521. do 22 530. z 28808
Drzewko podziękowań1547Podziękowań

Temat: Holandia

Jankowa mama Avatar Iguana_

Domyślnie Odp: Holandia

7axe7, angielski idzie do przodu, tzn. ja mówię całkiem całkie, dogadam się i wszystko pozałatwiam w sklepach, urzędach po angielsku, ale założyłam, że chyba angielskiego będę uczyć się do końca życia...bo wystarczy dłuższa przerwa i się uwsteczniam. A dzisiaj pochwalił mnie mój nauczyciel, że widzi dość spore postępy

Masz fajny pomysł na Walentynki. Ja na razie nic nie mam dla męża. Myslałam o zakupie jakiś słodkości, bo oboje kochamy czekoladę
    AnnJ, zmartwiłam się Tymusiem Może okaże się, że to tylko jakieś uczulenie, np. na jakiś krem...albo przez mróz.

niunia, ten pomysł z kursem holenderskiego bardzo fajny. Nie wiem czy udało by mi się teraz jeszcze i na to znaleść czas. Może jak Janek troszke podrośnie to w Hadze znajdę coś podobnego. Nie ma to jak zajęcia w domu: oszczędność czasu, synek pod ręką, luz i zero egzaminów
    Ostatnio edytowane przez Iguana_ : 9-02-2012 - 17:26

Fan(ka) Avatar anetka880

Witajcie.

Ja dzisiaj od rana zabiegana ledwo co teraz usiadlam a za godzinke mam zebranie w szkole i znowu musze leciec. A tak po za tym to czuje sie nie za fajnie co jakis czas czuje te skurcze przepowiadajace i jakos labo mi sie robi.

Bylam dzisiaj w tem sklepie Prenatal i kupilam ta poduszke do karmienia nie pamietam ktora z was pisala o tej poduszce z kuleczkami ze lepsza jest ale wlasnie taka wzielam.

A co do walentynek to ja mysle ze dzidzi wlasnie w ten dzien sie zachce wyjsc na swiat i to bylby najlepszy prezent dla nas obojga a jak nie to zobaczymy 17 lutego mamy 5 rocznice slubu wiec cos sobie zorganizujemy. Kube wyslemy do babci a my moze gdzies sie wybierzemy (o ile zdarzymy).

Fan(ka) Avatar nana19

AnnaJ007 ja tez wybieram sie z moim Tymkiem do szpitala.chca robic mu test czy to rzeczywiscie skaza bialkowa.dopiero teraz jak skonczyl juz roczekTymek tez mial czerwona szorstka i sucha buzke no i jeszcze w innych miejscach.do tego straszne kolki ,zaparcia.no ale mowili mi ze to nic ...no i dopiero w polsce pani doktor odrazu powiedziala ze to skaza bialkowa .zmienilismy mleko na pepti i wszystko ustapilo.pare dni temu dalam mu troszeczke jogurtu i znow go wysypalo.czasem zal mi go bo chcialby cos jesc ale nie moze.jestem tylko zla ze do 6 miesiaca meczylismy sie z tymi kolkami no i w zasadzie zostalismy sami z tym problemem.dzis tez pan doktor zdjagnozowal Tymka przez telefon...no coz

GADUŁA

ja zmykam na kanape... na dzis mam dosc...slodkich snow!

Fan(ka) Avatar nana19

anetka880 nasz tymek tez mial sie urodzic na walentynki i miala byc niespodzianka dla tatki ale to on zrobil nam niespodzianke i urodzil sie miesiac wczesniej

Entuzjast(k)a Avatar Sencilla

Aneta,ja tez wlasnie wrocilam z zebrania w szkole...hihi,co oni,zmowili Sie?:) I tez mam skurcze przepowiadajace...;)

Fan(ka) Avatar anetka880

Ja tez juz po zebraniu naszczescie wszytsko dobrze i nie musze sie niczym martwic :)
    Lece juz do wyrka i spac bo wymeczyl mnie ten dzien a do tego ten dziwny bol w podbrzuszu, ale to juz chyba tak bedzie do konca...:(
    Dobranoc i do jutra :)

Entuzjast(k)a Avatar 7axe7

Dziewczyny myślę już o tym od dwóch dni i ciągle zapominam. Czy kupię tu żelatynę??? Mam taką ochotę na galaretki z mięsem, jajkiem, groszkieeeeem........ mmmmmmmmm...............

biorę się za prasowanie.... DObrej nocy!

Entuzjast(k)a Avatar Sencilla

7axe7, ja tu znalazlam zelatyne tylko w plastrach, ale idzie normalnie rozpuscic. zdaje sie byla z Oetkera, takie niebieskie opakowanie, na polce obok cukru waniliowego, proszku do pieczenia itd. Nazywa sie GELATINE.
    7axe7 dziękuje za post.

mama slicznego Michałka Avatar karola82_82

7axe7 tak ja sencilla pisala niby 12 plastrów na litr ale ja daje zawsze ze 2 ,3 wiecej (zalezy od wywaru) bo przy 12 to sie troche rozjezdza

ja sieide wczesniej polozyc .. pa
    7axe7 dziękuje za post.

Tagi tego tematu

Zasady Postowania