28 801. do 28 808. z 28808
-
Dzisiaj, 17:07 #28801
Odp: Holandia
Dotarlam do domu... Moi chlopcy zasneli w aucie i Filip sobie spi w foteliku dzielny chlopak rewelacyjnie znosi przeproawdzke. Ja sie szykuje do pracy a jutro znowu to samo. Jestem taka zadowolona bo napisalam wczoraj o ta sofe po angielsku i facet mi odpisal i udalo nam sie kupic 2 skorzane sofy za jedyne 250 euro w idealnym stanie.
Sencilla bardzo dziekuje za to po holendersku przydalo sie do innej oferty na lozko ktorego jeszcze nie mam niestey nikt nie odpisal jeszcze...
TheHague wlasnie o to mi chodzilo co napisalas ze nawet jak masz w NUON to musisz placic do Eneco za przesyl. Tylko czy ja musze tam dzownic czy oni to jakos automatycznie zalatwiaja miedzy soba. Dostalam juz umowe i bede placic 120 euro bo obnizylam sobie to 180 to za duzo troszke dla mnie.
A ja jak kroje cebule to nie leca mi lzy i niczego nie uzywam hehe
-
Dzisiaj, 17:11 #28802
W nosie ich miej Robale .Moj D jak tu do mnie przyjechal to pierwsza prace mial przez biuro no i udalo mu oprocz pracy dostac jeszcze dodatkowa funkcje kierowcy ,mial zbierac polakow i zawozic i odwozic do i z pracy .No a oni oczekiwali ze bedzie ich wozil gdzie im sie zechce.Owszem na zkupy ich zawozil ale w soboty kiedy mieli wole to nie bedzie ich nigdzie wozil.No al kto za paliwo by mu zwrocil.W koncu jeden co z nimi pracowal oburzyl sie na nich i wygarnal im ,ze sobote to on z zona spedza i nie ma obowiazki nikogo nigdzie wozic i zeby sie odczepili od mojego meza.No naszczescie tam pracowal tylko 2 m
.Mysl przedewszystkim o was
-
Dzisiaj, 17:24 #28803
-
Dzisiaj, 18:02 #28804
-
Dzisiaj, 18:27 #28805
-
Dzisiaj, 18:47 #28806
-
Dzisiaj, 18:52 #28807
The Hague,zalezy od tego,na ile i komu :)
-
Dzisiaj, 18:56 #28808

1547Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

nawet moj M. sie ostatnio wkurza bo ja ludziom dziwne pytania zadaje

Facebook

Spotkania dla rodziców w...
Dzisiaj, 12:11 w Poznań