7 271. do 7 280. z 22516
-
25-02-2009, 21:41 #7271
Odp: Holandia
Dzieki kobitki za info,sprawdze sobie

Ania miłego wieczorku z mezusiem

Ala witaj na forum!
A tu o polakach w hol-troszke duzo czytania
http://www.wiatrak.nl/169...3Cspan%20class=
Dobrej nocki
-
25-02-2009, 21:43 #7272
witam dziewczynki,
rowniez myslalam o becikowym, ale wyglada na to, ze ja sie juz chyba nie zalapie, bo Manuel ma juz ponad rok... hmm, nawet nie przypuszczalam, ze mi moze przyslugiwac...
Anetko, milego pobytu w Polsce... i bezpiecznej podrozy...
Ania, gratulacje z okazji urodzin meza... milego wieczorku zycze...
napisalam Ci wiadomosc na NK, ale nie wiem czy otrzymalas... 
Agnes, jesli widzisz, ze Dawidkowi po tym paracetamolu nie przechodzi to zadzwon do huisartsenpost...
oni powinni Ci pomoc... jak Manuel ma temperature powyzej 39 stopni ja zawsze tam dzwonie...
Ala, witam Cie serdecznie na forum...
napisz cos wiecej o sobie...
dobranoc...
-
25-02-2009, 22:06 #7273
Czesć mamuśki
Aneta szczęsliwej podróży życze naciesz sie rodzinką

Agnes mozesz robić małemu okłady z LETNIEJ wody na czoło, stopy,dłonie i pachwiny, albo wrecz owiń go w zmoczony ręcznik czy pieluchę. W razie gdybyscie dzwonili do szpitala i kazali by wam podawac paracetamol , to powiedz ze dawalas juz kilka dawek i goraczka nie spada, powinni wtedy was przyjąć i przebadac małego.
Mój mały zaczyna pokasływać
, Jula też zasmarkana
niech już bedzie lato...
Agasta, ja nie bedę na spotkaniu a chciałbym ten kurs, moze przyślę Ci płyty, albo może jakiś transfer uda sie zrobić?
Ala witaj i pisz, pisz , pisz
-
25-02-2009, 23:40 #7274
witajcie jeszcze dzis nie zdazylam sie przywitac...
BECIKOWE ja tez wzielam w pl bez zadnych problemow jestem tam zameldowana i tutaj tez urodzilam w pl bo tak akurat trafilo w holandi bylam juz rok wczesniej ,mieszkam w malej miejscowosci i wszyscy wszystko wiedza nikt nawet mnie sie nie spytal gdzie mieszkam co i jak wypelnilam papiery zawiozlam i pieniazki przyszly ,niewiem dlaczek zameldowane z was w Pl martwia sie o klopoty?? przeciez nikt z urzedu nie bedzie chodzil po sasiadach i pytal gdzie wy mieszkacie a po drugie czy sasiedzi wiedza ze wrocilyscie zalatwic becikowe???? ja bym nie odpuscila nalezy sie to kazdej kobiecie bez wzgledu na zarobki!!!!!!!!!!!(pan w urzedzie nawet zapytal jak sie mieszka w NL?? )bo to mala miejscowosc a ja kiedys pracowalam w sklepie wiec z widzenia wszyscy mnie znaja.
Dziewczyny do boju starac sie o to co sie nalezy!!
AGNES goraczka 39 st. u malego to nie goraczka ,tutaj mi doktor mowil ze powyzej 41 trzeba juz do lekarza , wiec ja nie chodzilam z mikim i tylko paracetamol czopki lub syrop na goraczke na zmiane i minelo po kilku godz a na nastepny dzien jakby nigdy nic sie nie stalo

Witam nowa kolezanke zapraszamy tutaj dowiesz sie wszystkiego na kazdy temat!

-
26-02-2009, 07:10 #7275
Hej Dziewczynki!
Ala WITAJ i NIE ZNIKAJ jak twe poprzdniczki!
Anetko pewnie jesteś w drodze albo już na miejscu...wspaniałych chwil z rodzinką!

Agnes zdrówka synkowi...ja też mam już dość tej zimy i tych choróbsk!
Dziękuję dziewczyny za życzenia dla mojego...Magdalena oczywiście że dostałam!
Już nie wiem co tam dalej było...
Komuś kawkę?
-
26-02-2009, 08:12 #7276
-
26-02-2009, 08:26 #7277
-
26-02-2009, 09:42 #7278szczęśliwa mamuśka
Hej dziewczyny.
Ala witaj na forum,
Beuty wysłałam ci pw
We wtorek idę z Claudią na pierwsze szczepienie a właściwie to będzie mieć 2, bo na wzw b też dostanie (bo ja jestem z pl).
Powiedzcie mi w co powinnam się zaopatrzyć w razie wypadku jakby mała dostała gorączkę po szczepieniu? I gdzie najlepiej kupić
I czy stosujecie metedę mokrej myjki na miejsce kłucia?
Pogoda u nas piękna, więc po następnym karmieniu ruszamy w miasto po wkładki laktacyjne do etosa
-
26-02-2009, 09:50 #7279szczęśliwa mamuśka
Dziewczyny ujawniłam się na zamkniętym

Tylko się ne przestraszcie
Zapomniałam zapytać czy któraś z Was zdecydowała się pomóc i wypełniła ankietę dla irzyka?
No i nie napisałam Wam jeszcze że od jakiegoś tygodnia Claudia gaworzy
Póki co ostro trenuje ggggggggggggggggg A najbardziej to gaworzy po nocym jedzeniu jak jej pampersa zmieniam
-
26-02-2009, 10:07 #7280

dziendoberek !!!!!
u nas pobudka o 5.30 Mikolaj chyba zwajowal szedl spac o 21.00 i jeszcze tak wczesnie sie obudzil jest to ostatnio nagminne codziennie takie mam pobudki
dziewczyny co oznacza ze jestescie na zamknietym???????????? niewiem moze opuscilam ten watek a pozatym mialam spore zaleglosci..

433Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

„Alcatraz”
Dzisiaj, 15:21 w Forum ogólne