Strona 728 z 2252 PierwszyPierwszy ... 708 718 723 727 728 729 733 738 748 ... OstatniOstatni
7 271. do 7 280. z 22516
Drzewko podziękowań433Podziękowań

Temat: Holandia

mama slicznego Michałka Avatar karola82_82

Domyślnie Odp: Holandia

Dzieki kobitki za info,sprawdze sobie
    Ania miłego wieczorku z mezusiem
    Ala witaj na forum!
    A tu o polakach w hol-troszke duzo czytania
    http://www.wiatrak.nl/169...3Cspan%20class=
    Dobrej nocki

Wdrożona(y) Avatar magdalena12

witam dziewczynki,

rowniez myslalam o becikowym, ale wyglada na to, ze ja sie juz chyba nie zalapie, bo Manuel ma juz ponad rok... hmm, nawet nie przypuszczalam, ze mi moze przyslugiwac...
    Anetko, milego pobytu w Polsce... i bezpiecznej podrozy...
    Ania, gratulacje z okazji urodzin meza... milego wieczorku zycze... napisalam Ci wiadomosc na NK, ale nie wiem czy otrzymalas...
    Agnes, jesli widzisz, ze Dawidkowi po tym paracetamolu nie przechodzi to zadzwon do huisartsenpost... oni powinni Ci pomoc... jak Manuel ma temperature powyzej 39 stopni ja zawsze tam dzwonie...
    Ala, witam Cie serdecznie na forum... napisz cos wiecej o sobie...

dobranoc...

Zadomowiona(y) Avatar beauty

Czesć mamuśki

Aneta szczęsliwej podróży życze naciesz sie rodzinką

Agnes mozesz robić małemu okłady z LETNIEJ wody na czoło, stopy,dłonie i pachwiny, albo wrecz owiń go w zmoczony ręcznik czy pieluchę. W razie gdybyscie dzwonili do szpitala i kazali by wam podawac paracetamol , to powiedz ze dawalas juz kilka dawek i goraczka nie spada, powinni wtedy was przyjąć i przebadac małego.

Mój mały zaczyna pokasływać , Jula też zasmarkana niech już bedzie lato...

Agasta, ja nie bedę na spotkaniu a chciałbym ten kurs, moze przyślę Ci płyty, albo może jakiś transfer uda sie zrobić?
    Ala witaj i pisz, pisz , pisz

Fan(ka)

witajcie jeszcze dzis nie zdazylam sie przywitac...

BECIKOWE ja tez wzielam w pl bez zadnych problemow jestem tam zameldowana i tutaj tez urodzilam w pl bo tak akurat trafilo w holandi bylam juz rok wczesniej ,mieszkam w malej miejscowosci i wszyscy wszystko wiedza nikt nawet mnie sie nie spytal gdzie mieszkam co i jak wypelnilam papiery zawiozlam i pieniazki przyszly ,niewiem dlaczek zameldowane z was w Pl martwia sie o klopoty?? przeciez nikt z urzedu nie bedzie chodzil po sasiadach i pytal gdzie wy mieszkacie a po drugie czy sasiedzi wiedza ze wrocilyscie zalatwic becikowe???? ja bym nie odpuscila nalezy sie to kazdej kobiecie bez wzgledu na zarobki!!!!!!!!!!!(pan w urzedzie nawet zapytal jak sie mieszka w NL?? )bo to mala miejscowosc a ja kiedys pracowalam w sklepie wiec z widzenia wszyscy mnie znaja.
    Dziewczyny do boju starac sie o to co sie nalezy!!

AGNES goraczka 39 st. u malego to nie goraczka ,tutaj mi doktor mowil ze powyzej 41 trzeba juz do lekarza , wiec ja nie chodzilam z mikim i tylko paracetamol czopki lub syrop na goraczke na zmiane i minelo po kilku godz a na nastepny dzien jakby nigdy nic sie nie stalo

Witam nowa kolezanke zapraszamy tutaj dowiesz sie wszystkiego na kazdy temat!

GADUŁA

Hej Dziewczynki!

Ala WITAJ i NIE ZNIKAJ jak twe poprzdniczki!
    Anetko pewnie jesteś w drodze albo już na miejscu...wspaniałych chwil z rodzinką!
    Agnes zdrówka synkowi...ja też mam już dość tej zimy i tych choróbsk!
    Dziękuję dziewczyny za życzenia dla mojego...Magdalena oczywiście że dostałam!
    Już nie wiem co tam dalej było...

Komuś kawkę?

Entuzjast(k)a Avatar Sencilla

ja tez sie witam!!
    kawke bardzo chetnie Aniu
    Ala, witaj!! Czy my sie przypadkiem nie znamy ?

GADUŁA

Uciekam do pracy kobiety!
    Miłego dnia...

szczęśliwa mamuśka

Hej dziewczyny.

Ala witaj na forum,
    Beuty wysłałam ci pw

We wtorek idę z Claudią na pierwsze szczepienie a właściwie to będzie mieć 2, bo na wzw b też dostanie (bo ja jestem z pl).

Powiedzcie mi w co powinnam się zaopatrzyć w razie wypadku jakby mała dostała gorączkę po szczepieniu? I gdzie najlepiej kupić
    I czy stosujecie metedę mokrej myjki na miejsce kłucia?

Pogoda u nas piękna, więc po następnym karmieniu ruszamy w miasto po wkładki laktacyjne do etosa

szczęśliwa mamuśka

Dziewczyny ujawniłam się na zamkniętym
    Tylko się ne przestraszcie

Zapomniałam zapytać czy któraś z Was zdecydowała się pomóc i wypełniła ankietę dla irzyka?

No i nie napisałam Wam jeszcze że od jakiegoś tygodnia Claudia gaworzy Póki co ostro trenuje ggggggggggggggggg A najbardziej to gaworzy po nocym jedzeniu jak jej pampersa zmieniam

Fan(ka)

dziendoberek !!!!!

u nas pobudka o 5.30 Mikolaj chyba zwajowal szedl spac o 21.00 i jeszcze tak wczesnie sie obudzil jest to ostatnio nagminne codziennie takie mam pobudki

dziewczyny co oznacza ze jestescie na zamknietym???????????? niewiem moze opuscilam ten watek a pozatym mialam spore zaleglosci..

Tagi tego tematu

Zasady Postowania