1. do 7. z 7
-
14-04-2011, 21:07 #1Wdrożona(y)
Sa (przyszle) mamy z okolic Zwolle?
kochane polskie mamy i przyszle mamy w holandii!
mieszkam w zwolle i mialam nadzieje poznac inne (przyszle) mamy z tych okolic, aby w przyszlosci sie zapoznac osobiscie... pozniej moglybysmy sie spotykac z naszymi malenstwami, aby mialy tez mozliwosc sie razem pobawic i przy tym pocwiczyc polski jezyk nie tylko z mama

tak wiec... jest ktos z okolic zwolle?
-
18-04-2011, 14:10 #2
Odp: Sa (przyszle) mamy z okolic Zwolle?
Witaj AniaWM zapraszam na
Holandia
tam jest wiele mam z holandii
-
18-04-2011, 14:16 #3Wdrożona(y)
dziekuje karola82_82, ale zamiast szukac przez prawie 2000 stron zapisow, chce na prawde znalezc osoby tylko z okolic Zwolle, bo chodzi mi wlasnie o spotkania... Holandia nie tak wielka, ale tez nie taka mala ;) mam wiec nadzieje, ze mamy z Zwolle, ktore maja ochote zapoznac sie z innymi (przyszlymi) mamami ze Zwolle, sie tu zglosza... jak nie, to przyjde jeszcze do was na temat szukac :)
dla chatu z "cala holandia" to tez juz "nowsze czlonki babyboom z holandii" gadamy sobie na drugim temacie: Porod w Holandii
-
6-08-2011, 21:51 #4Początkująca(y)
pozdrowienia mieszkamy w zwolle,mam 1,5mc córeczkę wraz z meżem mieszkamu tu na stałe.
Chętnie pogadałabym z kims takim jak Ty.
-
9-08-2011, 22:47 #5Wdrożona(y)
super ciesze sie! :) jestem teraz wlasnie tydzien po cesarce w domu z dzidzi, wiec troche potrwa niestety, zanim bede mogla wyjsc na miasto ;) ale jak tylko, to dam znac! :):):)

-
31-08-2011, 11:18 #6Początkująca(y)
Hej ! Nie jestem wprawdzie przyszłą mamą
ale także szukam mam z dziećmi do wspólnych rozmów i kontaktów z innymi maluszkami. Mam synka w wieku 3 lat i mieszkam w Tubbergen, więc to jakiaś godzina drogi do Zwolle. Jestem jednak zmotoryzowana i z chęcią nawiąże kontakt z mamami. W mojej okolicy chyba nie ma żadnych polskich mama
. pozdrawiam
-
22-09-2011, 21:30 #7Wdrożona(y)
Cześć ewa :) bardzo się cieszę! Musimy wiec dziewczyny zaplanować spotkanie!! :):):)

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Spotkania dla rodziców w...
Dzisiaj, 12:11 w Poznań