1. do 7. z 7
    Wdrożona(y)

Domyślnie Sa (przyszle) mamy z okolic Zwolle?

kochane polskie mamy i przyszle mamy w holandii!
    mieszkam w zwolle i mialam nadzieje poznac inne (przyszle) mamy z tych okolic, aby w przyszlosci sie zapoznac osobiscie... pozniej moglybysmy sie spotykac z naszymi malenstwami, aby mialy tez mozliwosc sie razem pobawic i przy tym pocwiczyc polski jezyk nie tylko z mama
    tak wiec... jest ktos z okolic zwolle?

mama slicznego Michałka Avatar karola82_82

Domyślnie Odp: Sa (przyszle) mamy z okolic Zwolle?

Witaj AniaWM zapraszam na
    Holandia

tam jest wiele mam z holandii

Wdrożona(y)

dziekuje karola82_82, ale zamiast szukac przez prawie 2000 stron zapisow, chce na prawde znalezc osoby tylko z okolic Zwolle, bo chodzi mi wlasnie o spotkania... Holandia nie tak wielka, ale tez nie taka mala ;) mam wiec nadzieje, ze mamy z Zwolle, ktore maja ochote zapoznac sie z innymi (przyszlymi) mamami ze Zwolle, sie tu zglosza... jak nie, to przyjde jeszcze do was na temat szukac :)
    dla chatu z "cala holandia" to tez juz "nowsze czlonki babyboom z holandii" gadamy sobie na drugim temacie: Porod w Holandii

Początkująca(y)

pozdrowienia mieszkamy w zwolle,mam 1,5mc córeczkę wraz z meżem mieszkamu tu na stałe.
    Chętnie pogadałabym z kims takim jak Ty.

Wdrożona(y)

super ciesze sie! :) jestem teraz wlasnie tydzien po cesarce w domu z dzidzi, wiec troche potrwa niestety, zanim bede mogla wyjsc na miasto ;) ale jak tylko, to dam znac! :):):)

Początkująca(y)

Hej ! Nie jestem wprawdzie przyszłą mamą ale także szukam mam z dziećmi do wspólnych rozmów i kontaktów z innymi maluszkami. Mam synka w wieku 3 lat i mieszkam w Tubbergen, więc to jakiaś godzina drogi do Zwolle. Jestem jednak zmotoryzowana i z chęcią nawiąże kontakt z mamami. W mojej okolicy chyba nie ma żadnych polskich mama . pozdrawiam

Wdrożona(y)

Domyślnie

Cześć ewa :) bardzo się cieszę! Musimy wiec dziewczyny zaplanować spotkanie!! :):):)

Tagi tego tematu

Zasady Postowania