21. do 30. z 584
-
19-09-2011, 12:51 #21
Odp: Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...
Dziewczynki macie ogromne talenty,szkoda,że ja nie urodziłam się pod taką gwiazdą

I mam pytanie.Mam komodę i skrzynię,którą chciałabym udekorowac,bo są popisane,z naturalnego chyba sosnowego drewna.
I może któraś z was podjęłaby się odnowienia ich,udekorowania? Chodzi mi raczej o jakieś chłopięce dekoracje,może metodą decupage?Albo jakąś inną nieznaną mi metodą?
Straszą tylko w domu,a szkoda je wyrzucac
Może jakieś propozycje tutaj wkleicie? Ja wrzucę zdjęcia jak wrócę ze szkoły Antka?
-
20-09-2011, 16:13 #22Fan(ka)
anineczka najlepiej i najfajniej to myślę, że wlaśnie by wyszło decoupage
ja sama się śmieje do męża, że jak zostanie bezrobotny to będzie mi robił skrzynki, a ja je będę ozdabiać
bo skrzynie na drewno zrobił super...
jeżeli chodzi o konkretniejszy plan jak tego dokonać to zależy od tego jakie to duże? bo trochę materiału na pewno by na to było potrzebne, ale można zdziałać czasami cuda
-
4-10-2011, 21:35 #23
noooo a co tu taka ciszaaaa tworzycie??? u mnie mala przerwa po powrocie z Polski jakos nie moge czasu znalezx na robotki.
Anineczko no decoupage by bylo idelne, tylko trza najpierw wyszukac jakies chlopiece motywy na serwetkach lub papierze do decu.
ja w necie znalazlam o takie przedmioty ozdobione chlopieco, na allegro albo w innych sklepach do decu napewno sa serwetki z samochodami.
-
13-10-2011, 11:35 #24
KasIuleczka ty zaczelas szydelkowac.Dalabys rady laikowi

Probuje narazie.Mam fajna ksiazke, narazie podstawy.
Jeszcze musze sie nauczyc kilku rzeczy..
A ty.Ktos cie uczyl? Ja nie potrafie rozpracowac schematow.. Znam symbole ale dalej nie potrafie..Ty robisz wedlug jakis wzorow?
Chce sie skoncentrowac glownie na czapeczkach
-
13-10-2011, 14:38 #25
Gastone ha ha ja tylko potrafilam wczesniej robic lancuszek na szydelku.Tak jak Ci napisalam na priv uczylam sie z You tuba z tych filmików co Ci podalam. ha ha jak rozszyfrujesz jakis schemat to mnie podszkolisz

Mariposas en crochet - YouTube w tym filmiku jest pokazany motylek
How to crochet a flower, part 1 - YouTube tutaj filmik jak zrobic kwiatka , filmik sklada sie z czech czesci.
how to crochet a hairband or headband (all sizes) - YouTube a tutaj jest jak sie robi opaské.
-
13-10-2011, 20:36 #26
-
19-10-2011, 13:26 #27
-
19-10-2011, 14:31 #28
Wilwia ja mam z Polski, ale jesli mnie wzrok nie myli to chyba widzialam szydelka u nas w Super Valu na gorze jest taki sklepik po lewej stronie z roznosciami, maja tam wloczki i chyba szydelka lub druty.
-
19-10-2011, 14:53 #29
-
23-10-2011, 14:06 #30
Gastone Wilwia i jak tam nauka szydelkowania???
ja sie zmotywowalam i zrobilam czape dla Olivy.czapka.jpg

153Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Spotkania dla rodziców w...
Dzisiaj, 12:11 w Poznań