Strona 107 z 232 PierwszyPierwszy ... 87 97 102 106 107 108 112 117 127 ... OstatniOstatni
1 061. do 1 070. z 2312
    Fan(ka)

Domyślnie Odp: Mamuski z Ennis

witam panie
    megan wizyte w szpitalu mam jutro.smiac mi sie z ciebie chce hehe,mowisz chcesz wiedziec co bede miala??hihidowiesz sie kochana ale dopiero w grudniu,tak jak my hehehe
    co do graco to slyszalam duzo opini ze sa dobre, praktyczne itd, itp, ale sa takie strasznie szaro burenarazie sie rozgladamy , tyle tego jest ze nie wiadomo co wybrac.na szczescie jeszcze mam czas wiec nic na urwanie glowy

Fan(ka) Avatar alex2339

Witam sie

Megan jak bedzies u tego polskiego gin to powiedz mi jakie on jest i kiedy przyjmuje bo tez sie musze wybrac i to jak naj szybciej i dbaj kobieto o siebie bo to nigdy nie wiadomo co moze z tego wyniknac

Fan(ka) Avatar alex2339

Megan fajne foteczki my jak tam bylismy to troche deszczyk kropil a jechaliscie ciuchcia?

Mammy of boys & girl Avatar beakta

Cytat Napisał alex2339 Zobacz post
    Megan fajne foteczki my jak tam bylismy to troche deszczyk kropil a jechaliscie ciuchcia?
    Heja. Ja sie witam ponownie z PL. I uciekam....pozdrawiam

Fan(ka) Avatar alex2339

Cytat Napisał beakta Zobacz post

hej jakto z PL znowu nam ucieklas?

potrojna mama Avatar gastone

Witam kobitki.Przepraszam ze tak pozno ale najpierw spalam dlugo bo mialam goraczke, maz poszedl pozniej do pracy, a potem jak zobaczylam slonce dostalam mega powera i postabnowilam sie wybrac do miasta na nogach.No i powiem ze nie bylo zle.Myslalam ze to dalej bedzie ale spoko, szlam spacerkiem 25 minut, az sama sie zdziwilam.No a teraz wrocilam, nakarmilam glodomorka i polozylam spac a sama wypoczywam.
    Megan fajne zdjatka, a co do nerowow nie gniewam sie

Cytat Napisał beakta Zobacz post
    Juuuz??? Tej to dobrze...

Banned
    Wpisów do bloga
    2

Cytat Napisał kasia limerick Zobacz post
    witam panie
    megan wizyte w szpitalu mam jutro.smiac mi sie z ciebie chce hehe,mowisz chcesz wiedziec co bede miala??hihidowiesz sie kochana ale dopiero w grudniu,tak jak my hehehe
    co do graco to slyszalam duzo opini ze sa dobre, praktyczne itd, itp, ale sa takie strasznie szaro burenarazie sie rozgladamy , tyle tego jest ze nie wiadomo co wybrac.na szczescie jeszcze mam czas wiec nic na urwanie glowy

doczlapalas sie do fryzjera???
    ALEX jak doczolgam sie do gin oczywiscie dam znac co o niej mysle hahahah..
    my bylismy na spacerku w centrum kupilam sobie spodenki spotkalismy Kasie i oczywiscie dla wtajemniczonych moje dziecie ma nowa swinka ahahhaha.
    teraz czekamy na brzydule i fryzjerke a ja staram sie byc twarda(przychodzi obciac Ksiecia a ja zarzekam sie ze nie scinam ale nie wiem co bedzie jak przyjdzie???)
    a nasmialam sie dzisiaj na maxa!jechalismy autem i zauwazyla mnie stara forumowa kolezanka hahaahah prawie sobie kark skrecila zeby tylko nie patrzec w nasza strone hahaha odezwe sie jeszcze......
    Kasia i chyba malowanie na jutro

Fan(ka) Avatar mikimauro

ŁOŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ............ZADYMA BYŁA, a mnie nie było ...
    megi- chyba już lepiej z Tobą kobito, co do tej ciązy, to tak sobie własnie myślałam że z krwi by ciaża wyszła, a przecież nie było nic, tak czy innaczej trzeba się dowiedzieć co Ci jest babo

czy ja dobrze przeczytałam że któraś mamuśka chce kupić graco [bliżniaka może] bo jak by co to ja sprzedam i kolorek mam nawet fajny [ jak na Irlandie]

beakta- znowu w polandi, oj co ty tak tęsknisz za tym krajem, mnie to bawołem musieli by tam zagonić

generalnie to ja przechodze załamanie nerwowe, bo nadal szukam tego choler...nego mieszkania i nie moge nic znależć, teraz to nie przelewki bo już poinformowałam lanlorda że sie wyprowadzam i do pażdziernika mam czas na wyprowadzke, a tu chaty nie ma, ale klops normalnie
    Julianku dużo zdrówka dla Ciebie księciuniu !!!

............................................. motylem jestem=cel-70kg=do celu=26kg........................................

Fan(ka)

MIKIMAURO ja rozgladam sie za wozeczkami,ale nie blizniakamipo prostu czegos narazie szukam i zbieralam opinie dziewczyn

MEGAN doczlapalam do fryzjera i nawet dlugo nie musialam czekac bo nie bylo kolejki wiec szybko mnie obciachala. maluj maluj ja na szczescie juz malowanie mam za soba

Fan(ka) Avatar mikimauro

Cytat Napisał kasia limerick Zobacz post
    MIKIMAURO ja rozgladam sie za wozeczkami,ale nie blizniakamipo prostu czegos narazie szukam i zbieralam opinie dziewczyn
    nic nie szkodzi, ja poprostu nie czytałam Twoich postów wstecz i tak wypaliłam. co do wózków, to Ci nie doradze, choć przewineło się pare sztuk przez mój dom, ale ja mam inne upodobania i nic Ci konkretnego nie polece
    Julianku dużo zdrówka dla Ciebie księciuniu !!!

............................................. motylem jestem=cel-70kg=do celu=26kg........................................

Zasady Postowania