1 061. do 1 070. z 2312
Temat: Mamuski z Ennis
-
9-09-2009, 11:22 #1061Fan(ka)
Odp: Mamuski z Ennis
witam panie

megan wizyte w szpitalu mam jutro.smiac mi sie z ciebie chce hehe,mowisz chcesz wiedziec co bede miala??hihi
dowiesz sie kochana ale dopiero w grudniu,tak jak my
hehehe
co do graco to slyszalam duzo opini ze sa dobre, praktyczne itd, itp, ale sa takie strasznie szaro bure
narazie sie rozgladamy , tyle tego jest ze nie wiadomo co wybrac.na szczescie jeszcze mam czas wiec nic na urwanie glowy
-
9-09-2009, 12:24 #1062
-
9-09-2009, 13:25 #1063
-
9-09-2009, 14:06 #1064
-
9-09-2009, 14:09 #1065
-
9-09-2009, 16:50 #1066
Witam kobitki.Przepraszam ze tak pozno ale najpierw spalam dlugo bo mialam goraczke, maz poszedl pozniej do pracy, a potem jak zobaczylam slonce dostalam mega powera i postabnowilam sie wybrac do miasta na nogach.No i powiem ze nie bylo zle.Myslalam ze to dalej bedzie ale spoko, szlam spacerkiem 25 minut, az sama sie zdziwilam.No a teraz wrocilam, nakarmilam glodomorka i polozylam spac a sama wypoczywam.
Megan fajne zdjatka, a co do nerowow nie gniewam sie
Juuuz??? Tej to dobrze...
-
9-09-2009, 17:47 #1067
doczlapalas sie do fryzjera???
ALEX jak doczolgam sie do gin oczywiscie dam znac co o niej mysle hahahah..
my bylismy na spacerku w centrum kupilam sobie spodenki spotkalismy Kasie i oczywiscie dla wtajemniczonych moje dziecie ma nowa swinka ahahhaha.
teraz czekamy na brzydule i fryzjerke a ja staram sie byc twarda(przychodzi obciac Ksiecia a ja zarzekam sie ze nie scinam ale nie wiem co bedzie jak przyjdzie???)
a nasmialam sie dzisiaj na maxa!jechalismy autem i zauwazyla mnie stara forumowa kolezanka hahaahah prawie sobie kark skrecila zeby tylko nie patrzec w nasza strone hahaha odezwe sie jeszcze......
Kasia i chyba malowanie na jutro
-
9-09-2009, 18:30 #1068
ŁOŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ............ZADYMA BYŁA, a mnie nie było

...
megi- chyba już lepiej z Tobą kobito, co do tej ciązy, to tak sobie własnie myślałam że z krwi by ciaża wyszła, a przecież nie było nic

, tak czy innaczej trzeba się dowiedzieć co Ci jest babo

czy ja dobrze przeczytałam że któraś mamuśka chce kupić graco [bliżniaka może
] bo jak by co to ja sprzedam i kolorek mam nawet fajny [ jak na Irlandie
]
beakta- znowu w polandi, oj co ty tak tęsknisz za tym krajem, mnie to bawołem musieli by tam zagonić

generalnie to ja przechodze załamanie nerwowe, bo nadal szukam tego choler...nego mieszkania i nie moge nic znależć, teraz to nie przelewki bo już poinformowałam lanlorda że sie wyprowadzam i do pażdziernika mam czas na wyprowadzke, a tu chaty nie ma, ale klops normalnie

-
9-09-2009, 22:00 #1069Fan(ka)
MIKIMAURO ja rozgladam sie za wozeczkami,ale nie blizniakami
po prostu czegos narazie szukam i zbieralam opinie dziewczyn
MEGAN doczlapalam do fryzjera i nawet dlugo nie musialam czekac bo nie bylo kolejki wiec szybko mnie obciachala. maluj maluj ja na szczescie juz malowanie mam za soba
-
9-09-2009, 22:15 #1070

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Spotkania dla rodziców w...
Dzisiaj, 12:11 w Poznań