11. do 20. z 2312
Temat: Mamuski z Ennis
-
1-07-2009, 17:11 #11
Odp: Mmuski z Ennis
Tak nadal tam mieszkam

bo mężol nie chce się przeprowadzić, ale pracuje nad tym

, nawet nie wnikaj jak

. Z koleżanką Madzią nie znamy się osobiście, tylko wtedy na tym wątku poklikałyśmy,

a propo przeprowadzek, to jak wchodze na daft to mnie szlak trafia jak widze te ładne domki na Tulli
-
1-07-2009, 17:15 #12
Wiesz co jest mnoswo fajnych domkow ale ja sie juz tak naogladalam ze wiem ze pozory myla.Na zdjeciach swietnie,pieknie a w rzeczywistosci kilka razy sie rozczarowlam.ale wlasnie dostalam niedawno telefon ze domek , ktory mi si ebardzo podobal zwolnil sie wiec w przyszlym tygodnou umawiamy sie jescze raz na ogladanie.Troche daleko od miasta ale co mi tam.Wazne zeby spokoj miec i zadnych nie milych saisadow.
A zle ci sie mieszka na Bishopcourt? Bo sie kiedys zastanawialam ale troche mnie przerazili trawelersi obok zaraz...
-
1-07-2009, 17:15 #13
Gastone czy i ja jestem mile widziana???
-
1-07-2009, 17:16 #14
-
1-07-2009, 17:17 #15
-
1-07-2009, 17:18 #16
-
1-07-2009, 17:19 #17
myslalam ze moze odmiency nie sa mile widziani??hehhee
ale tu spokoj!!!wiecie jaka jestem nabuzowana??
i wszystko oczywiscie spadlo na mnie bo ja i Gastone to dwie zadymiary wiec wiadomo ze jak nie Gastone to Megan zaczela!!!hehe dobre!!!
a tak spokojniej...jest przecena w Name it wszystko za 50 % i w Adamsie tez wtym ostatnim funt =euro
nakupowalam troche mojej starszej misi bo butki ktore kosztowaly wczesniej 13-15 e teraz byly po 3-4
-
1-07-2009, 17:30 #18
SYLWIA grzeszysz o golabkach przy ciezarnej???
ja dzisiaj juz nie mam sily nic robic a takiej mi ochoty narobilas!!!!
mam migrene jak z limerick do ennis!!!troche przez pogode troche przez dziwne mamy!!!!
szukam imienia dla chlopca!!!i dla dziewczynki!!ale nie polskie tylko cos takiego jak Susanaah-Zuzka Caroline-karolina Nicolas-mikolaj!!!
wiecie co sie dzieje z Aga??Gastone Ty masz do niej nr??nie prosze o podanie ale moze dowiesz sie czy wszystko ok??
-
1-07-2009, 17:35 #19
Nie mam do niej numeru...
Kurcze ja bylam ostatnio w limericku i jakos nie mam szczescia do przecen ostatnio.Owszem byly ale jakos nic i nie wpadlo w oczy.
Apropo oczu hi to juz mnie dzis bola od kompa.ale musze korzystac bo jak meu przyjdzie to zapyta z przekora; Jak tam kochanie twoje zycie rodzinne??
-
1-07-2009, 17:36 #20
haha dobre!!cholercia ide na zawieszenie bronii trzeba sie dowiedziec co z Aga!!!zaczynam sie niepokoic

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Spotkania dla rodziców w...
Dzisiaj, 12:11 w Poznań