961. do 970. z 2312
Temat: Mamuski z Ennis
-
28-08-2009, 13:00 #961
-
28-08-2009, 15:51 #962
Odp: Mamuski z Ennis
ooo widze ze Kasia dolaczyla do nas...zuch dziewczynka!
a ja wlasnie wrocilam z cresent...nic nie kupilam oprocz malych drobiazgow z kubusiem puchatkiem ktorego moje dziecie teraz kocha!!
zaraz biore sie za szorowanie scian przed wielkim malowaniem salonu!
dzisaij pogoda poprostu w taka kratke ze haha nie wiadomo jak bedzie za 20 s!
zmykam ale jestem wpoblizu
-
28-08-2009, 16:18 #963
-
28-08-2009, 16:52 #964
maclaren quest [ pomarańczowy]ja też miałam zawsze obiekcje co do kółek, ale te są rewelacyjne, nawet po kamieniach nie miałam problemu z pchaniem wózka, ja jestem zadowolona z niego.

witam nową mamuśke, pytaj ile chcesz , będziemy pomagać

nie pomoge Ci , nie znam nikogo takiego

ja oczywiście już zmykam, mam troszke spraw na głowie, od poniedziałku szkoła, musze wszystko przygotować na tip-top

miłego klikania mamuśki, będę zaglądać

-
28-08-2009, 18:43 #965
-
28-08-2009, 19:01 #966
ojjj ta Sylwusie nasza trzeba za jezor ciagnac oj trzeba!
ja zaraz pogawedke na skype z mamuska mam ale sie za nia stesknilam
-
28-08-2009, 20:44 #967
aj dziewczynki nic strasznego moj mezulek zgubil portfel ze wszystkimi dokumentami...wiec tyle chodzenia zalatwiania ze szok naprawde nie mialam na nic czasu A jest w delegacji pod belfastem wiec sama z dzieckiem a do tego mala mi znow zabkuje wiec same wiecie...w pracy urwanie glowy jutro tez trzeba isc niestety takze nic z weekendu za bardzo nie bedzie...
a notariusza potrzebuje zeby napisac upowaznienie na moja mame o zlozenie wniosku i odebranie nowego prawka dla A w polsce niestety takie maja wymogi
a pozatym jestem juz zmeczona wszystkiem ojjj ciezkie jest zycie pracujacej mamy...pozdrawiam was serdecznie do pozniej
-
28-08-2009, 21:58 #968
upppsss oj Sylwcia my zawsze pod gorke mamy!
a byl Twoj mezus na gardzie??
a ja hahah gadalam z moja mama przez skype dzisiaj w sumie 3 godziny!
normalnie miesnie szczeki mnie bola!
teraz czekam na Ksiecia z bajki co przyjedzie co prawda nie na bialbym koniu ale Ksiaze jest!!!
jutro tez idzie do roboty ale juz za tydzien mam go na cale 2 tyg i o dziwo siedzimy w irlandii!!!
jest tyle miejsc ktorych jeszcze nie widzielismy zreszta przez urlop zamierzamy kupic nowe auto!i ja ide sie wydziarac!
Wy mamuski pewnie juz z tatusiami wiec chyba do juterka choc z powodu weekendu jak zwykle bedzie cisza!
ale to w sumie dobry znak....ze rodzinnie sie spedza ten czas!
ja niestety sama
ale tylko do 18 hura!!!!
-
29-08-2009, 11:38 #969
-
29-08-2009, 16:39 #970

LinkBack URL
About LinkBacks

bo to moja pierwsza dzidzia i jestem praktycznie
zielona jesli chodzi o maciezynstwo i ciaze

Facebook

Spotkania dla rodziców w...