Strona 1390 z 5103 PierwszyPierwszy ... 1370 1380 1385 1389 1390 1391 1395 1400 1410 ... OstatniOstatni
13 891. do 13 900. z 51022
Drzewko podziękowań11260Podziękowań

Temat: Mamy z Irlandii!!

Szczesliwa mama:)) Avatar ewelcia86

Domyślnie Odp: Mamy z Irlandii!!

Cytat Napisał MartaF Zobacz post
    a ja właśnie wróciłam do domukazali wrócic jak wody odejdą bo 0 rozwarcia a skurcze ciągle co 7-8 minut więc dalej sie męcze a w szpitalu brakuje miejsc i wyganiają kogo sie da
    Marta oj ty bidulko
    Mam nadzieje ze jutro urodzisz...no chyba ze juz tulisz syncia??

Cytat Napisał lubiczanka Zobacz post
    Witam się dziś-osobiście
    Jesteśmy już zDanielkiem w domkuJak wychodziliśmy Marta zaczęła mieć znowu regularne skurcze...Może wreszcie akcja się powiedzie i dojdziedo skutku-oby,bo dziewczyna naprawdę się męczy
    Na razie kończę,bo nie usiedzę
    Witaj w domu.

Kurde co do Antosia[*] ale mi sie smutno zrobilo a i lezka w oku zakrecila zycie....boszzz jakie to nie sprawiedliwe.......

Nic leze zaraz lulu...szym mi sie obudzil juz 2 razy a zasnal po 20 chyba zabki?? mam nadzieje bo w niedziele skonczy 9miesiecy a on szczerbaty.

NIE PISZESZ - NIE CZYTAJ!

królowa mrówek :P

Marta? Elo,helo?
    Melduneczek poproszę
    Ostatnio aktywna o 19:13...
    a gdzie jesteś teraz?Na porodówce??
    Ostatnio edytowane przez anineczka : 14-11-2009 - 03:20

our spring chicken :))) Avatar Tabasia

Echhh co za noc
    Jeszcze doszedl dodatkowy stres, bo zapychamy dzis do Cork na USG polowkowe... Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze... Ciaza powinna byc takim fajnym okresem w zyciu kobiety, a tu ciagle stres i obawy...

Ciekawe jak tam Marta, oby sie juz dlugo biedna nie meczyla, a moze juz tuli synusia?

Mama lutowa 2007 Avatar julia28

witam z rankapogoda nawet,nawet:O)zmykam miłego dnia dziewczynki
    ]

potrójna mamusia:) Avatar MartaF

hej dziewczyny

u mnie nic sie nie dzieje,dałam rade pospać ale rano ledwo zeszłam na dół zeby śniadanie dzieciom zrobić
    bardzo dziwne te moje bóle,wogóle nieregularne,raz mocne raz słabe a najgorzej nawala mnie rana po cesarce i jak mały mocno na nią naciśnie to az mam łzy w oczachnawet nie dam rady dzisiaj chodzić zeby to przyspieszyćnie dziwiłabym sie gdyby to było moje pierwsze dziecko a tak to sie denerwuje co jest nie tak??

karolina

Smile Odp: Mamy z Irlandii!!

Cześć dziewczyny. No umnie też dzionek zaczął się aktywnie z małą; wstała mi z samego ranka i już po spaniu mówię Wam mam niezniszczalną perełkę potrafi tak wojować przez cały dzień 15 min drzemka w ciągu dnia to cud a zaznaczam że skończyła 7 m-cy czy to normalne u takich maluszków?????. Niby dziecko powinno spać bo wtedy rośnie ale moja mała wogóle się nie rwie Tak sobie myślę co to będzie jak zacznie mi chodzić. Właśnie wypiłam kawę, dobrze że męża mam dziś w domku to trochę sobię odpocznę. Pozatym dzień taki sobie trochę ponury i co tu robić pozdrawiam wszystkie mamusie i te czekające jeszcze na swoje pociechy.

Fan(ka) Avatar lady_Zgaga

Hej Dziewczynki
    A ja dzisiaj znowu na dol pedzilam, jak tylko wstalam, zeby poszukac dobrych wiadomosci... No a tu niestety dalej nic
    Marta, wiem, ze juz nie masz... To musi byc baaaardzo wkurzajace, jak jestes juz w szpitalu nastawiona na porod a oni Cie do domu odsylaja...
    Co Ci tak w ogole powiedzieli lekarze? Wiem, ze masz czekac az Ci wody plodowe odejda ale Co jesli nie? Masz jakis termin, w ktorym masz sie zglosic na wywolanie?

U Lubiczanki dzidziusiowo sie zrobilo i teraz juz nie mamy przyjemnosci czytania jej fajnych postow... Dobrze, ze jest Was jeszcze kilka fajnie piszacych

Kurcze, znowu dzisiaj nie obejrze "Mam talent"...
    Idziemy do znajomych na spozniona parapetowe i nie wydaje mnie sie, zeby na imprezie byly warunki sprzyjajace ogladaniu telewizji
    Cale szczescie, sa jeszcze powtorki...

A ja uciekam jakies sniadanko zmontowac i zycze Wam milego dnia (a Marcie w szczegolnosci!!!!!!)

karolina

Martusiu Wiem jak ci ciężko. Ja sama przenosiłam moją gwiazde i to całe 2 tyg wyglądałam jak ciężarówka ruszałam się jak słoń a do tego maleńka parła mi dość mocno choć skurczy nie miałam nie śpieszyło jej się z wyjściem na świat, do tego podczas ciąży ujawniła mi się przepuklina więc podwójny ból, ale było minęło i jak patrze na takiego słodziaczka małego to mówię sobie że warto było i przeszłabym to kolejny raz. Buziaki dla Ciebie za wytrwałość

potrójna mamusia:) Avatar MartaF

mamo ady w poniedziałek mam byc o 14,kazali wziąść torbe bo po cesarce nie mogą dłużej czekać ale mają nadzieje ze zaczne sama rodzic,wczoraj zostawili by mnie w szpitalu ale nie mieli miejsc tak zaczęły dzieci wyskakiwać 13tylko moje uparte i sie cofa
    tez ide na kawke a potem obiadek i może wybiore sie na zakupy jak dam rade to może mały sie w końcu zdecyduje
    jak coś sie ruszy to dam znać joannn i sofikowi to wam napiszą(mam nadzieje)

karolinanicola5 ja tez córke przenosiłam ale nie męczyłam sie tak jak teraz,mam nadzieje ze to juz niedługo bo właśnie znowu zaczynają sie skurcze
    Ostatnio edytowane przez MartaF : 14-11-2009 - 11:31

mamusia Anusi Avatar asienka_r

Witam

Martuś, oby się ruszyło w końcu tak porządnie

A ja naszykowałam żeberka dla mężusia, żeby potem upiec. Dla siebie mam zupkę jarzynową na kurczaczku. Moja Ania śpi. U nas bardzo wczoraj padało. Dzisiaj pewnie będzie powtórka z rozrywki....
    Mąż zaniósł szefowi do podpisu na FIS, mam nadzieję, że nie będzie problemów.
    Zajrzę do Was potem