Strona 1395 z 5122 PierwszyPierwszy ... 1375 1385 1390 1394 1395 1396 1400 1405 1415 ... OstatniOstatni
13 941. do 13 950. z 51211
Drzewko podziękowań11406Podziękowań

Temat: Mamy z Irlandii!!

Zadomowiona(y) Avatar moniak82

Domyślnie Odp: Mamy z Irlandii!!

Witajcie Mamuśki! Trochę mnie tu nie było, ale już powoli nadrabiam zaległości! i mam nadzieje że już będe na bierząco
    Lubiczanko gratulacje!!! Jak tylko znajdziesz chwilkę to wrzucaj fotki małego. Czekamy z niecierpliwością
    Marta trzymaj się! To już końcuweczka! A może już po wszystkim??

Zmykam do łózia. Moje dzidzio padło dziś o 21 więc pewnie za długo nie pośpi . Ostatnio mamy dosyć ciekawe nocki. Wczoraj wieczoriem byłyśmy pierwszy raz na basenie, miałam nadzieje że z nadmiaru wrażeń padnie wcześniej i będzie spała. No i faktycznie zasneła jeszcze w samochodzie, pospała ze2h i o 22 wstała pełna energii i tak do 1 w nocy!!! ALe przynajmniej rano śpi ładnie i ja razem z nią a póżniej się wkurzam że dzień taki krótki
    Dobrejnocki

piękna bestyja :)

No
    Witam i zmykam spac hihih Marta trzymaj sie!!!:)

potrójna mamusia:) Avatar MartaF

100lat dla Sofii

dziewczyny juz chyba ostatni dzień sie będe męczyć bo wcześniej w nocy skurcze były lżejsze i ustępowały a teraz od 3 sie strasznie męcze,z bólu aż łzy mi lecą,więc jak dzisiaj nic nie będzie to padne z wycieńczenia,już dłużej chyba nie dam rady

Fan(ka) Avatar andzulina

MartaF - bądź dzielna trzymamy kciuki i czekamy na niusy
    a w PL od wczoraj piękna pogoda (bynajmniej w moim rejonie) słoneczko grzeje - jakby wiosna była trzeba korzystac, więc jadę z małym na cały dzień do teściowej, bo mieszka nad jeziorkiem wśród lasów hehhheee...
    miłego dnia Dziewczynki

Fan(ka)

Witam w niedzielny poranek

MartaF ty to rekordy chyba bijesz z tym oczekiwaniem, wspolczuje ze sie tak meczysz bidulko

U mnie to jakies lewe te polskie sklepy sa bo nie ma kosmetykow Juz sie coraz bardziej zastanawiam czy nie kupic tego oliatum co Misia polecala i reszty johnson natura Dzis jedziemy na zakupki to sie bede jeszcze rozgladac

Milej niedzieli

Mamusia Radusia i Matusia

Witam się!
    Przede wszystkim,oczywiście:Marta trzymaj się,jesteś bardzo dzielna,choć wiem,że wycieńczonaUwierz mi,że ja się już nie mogę doczekać Twojego synka i tego żebyś wreszcie odetchnęła z ulgą i bez bólu.Wiem,że to żadna pociecha,ale jestem z Tobą myślami(na pewno wszystkie foremki) i głaskam Cię po brzuszku
    Dziś tak pięknie,chyba gdzieś z chłopakami wyskoczymyIdę do mamy dzwonić-niedzielny rytuał

potrójna mamusia:) Avatar MartaF

dzięki dziewczyny,ból staje sie nie do zniesienia a ciągle nieregularnywyglądam jak zombienie mam juz pomysłów zeby to przyspieszyć

mamusia Anusi Avatar asienka_r

Martuś bidulko, trzymaj się już niedługo

our spring chicken :))) Avatar Tabasia

Marta strasznie wspolczuje!!! Trzymaj sie! Jeszcze troszke :)

A ja mam pytanie, czy ktoras z Was miala lozysko przodujace? Niestety wyszlo mi wczoraj na usg i troche sie zmartwilam, bo to nic dobrego Ktores badania z kolei a ono nie idzie do gory. Wiem, ze jest jeszcze czas, ale wole wiedziec na co szczegolnie mam uwazac, bo gin mi zbyt wiele nie powiedzial Na necie same podstawowe info... Echhh... Nie wiem czy moge chodzic na basen, czy moge leciec na swieta do Polski... Pisza, zeby sie oszczedzac, nie wiem co zrobic z praca. Nic nie wiem Nie panikuje, po prostu sie boje...
    A z dobrych newsow, Dzidz zdrowy, wazy 422 gramy i jest Alexem na 100%

Pozdrawiam i milej niedzielki zycze, ale pieknie dzis

Fan(ka) Avatar didi

witajcie
    Cytat Napisał MartaF Zobacz post
    dzięki dziewczyny,ból staje sie nie do zniesienia a ciągle nieregularnywyglądam jak zombienie mam juz pomysłów zeby to przyspieszyć
    Marta
    wspolczuje ja pojechalabym na Twoim miejscu do szpitala i powiedziala ze baardzo ale to bardzo boli Cie blizna po CC ... i napewno juz zaczna dzialac
    bo beda bali sie ze peknie ..powodzenia...