Strona 1410 z 5122 PierwszyPierwszy ... 1390 1400 1405 1409 1410 1411 1415 1420 1430 ... OstatniOstatni
14 091. do 14 100. z 51211
Drzewko podziękowań11406Podziękowań

Temat: Mamy z Irlandii!!

Fan(ka) Avatar didi

Domyślnie Odp: Mamy z Irlandii!!

laski dzieki za spotkanko bylo milo..oby czesciej bylo nas tyle na spotkankach..hehe

moja Ewunia padnieta..po kilku minutach od wejscia do domu byla jzu wyapana i spi od jakiejs godzinki ..przed chwilka poplakala chwilke i spi dalej..mlody lezy w lozku i tata go drazni ale zaraztez pojdzie spac bo mama wkroczy do akcji i nie bedzie mial wyjscia

milej spokojnej nocki laski
    ja zmykam pod kolderke i cos poogladac jesli dorwe sie do pilota

Mamusia Radusia i Matusia

Ciotki! Cosik nam Ka.M'cia zniknęłaCzyżby następna okupuje rozładownię w szpitalu?Mam nadzieję,że już szczęśliwie rozpakowana i tuli Córuchnę

Amor vincit omnia

Cytat Napisał MartaF Zobacz post
    a moje maleństwo sobie śpi od 14tylko niedawno wstał na jedzonko
    próbowałam zasnąć bo jestem zmęczona ale znowu bydła nalazło i mnie obudzili ja chce do domu
    A co to za goście o tej porze? Czyżby nie zastosowali się do zaleceń szpitalnych..czy też znaleźli moje tajne przejście omijające prawo szpitalne w czasie grypowym..
    No tak...chciałam się pochwalić, że widziałam Szymonka
    szpioszek z niego przesłodki..a włoski w rzeczywistości jeszcze czarniejsze niż na fotkach.. Piękniusi.. Laski będą szaleć..

Człowieka, który patrzy w oczy dziecka, uderza przede wszystkim ich niewinność: owa przejmująca niezdolność do kłamstwa, do zakładania maski, czy chęci bycia kimś innym, niż jest.
    Anthony de Mello
    Wezwanie do miłości

Zadomowiona(y) Avatar moniadan

Hejo Mamuśki
    Dzięki za odwiedziny, tyle forumowych ciotek naraz moja Emcia jeszcze nie widziała, w szoku była i grzecznie siedziała

chatke już ogarnęłam, zadnych szkod nie ma
    cieszę się, że smakowała wam kawka i ajerkoniaczek

Fajnie byłoby sie spotkac kiedys bez dzieciaków, zeby sobie spokojnie pogadac

Misia, ty z tą burzą nie przesadzaj, tylko raz się błysnęło
    Spokojnej nocy, pa

Fan(ka) Avatar alex2339

Ka.Mcia ma problem z internetem nie moze znalesc polaczenia ale skurcze nocne jej przeszly i wszystko wrocilo do punktu wyjscia nie wiem jak teras

Amor vincit omnia

Alex - to widzę masz kontakt z Ka.M'cią - w takim razie będziemy wdzięczne za wiadomości od Ciebie lub jak się upora z netem od Kamci..

Widzę, że Misia zmieniła avatar - piękna polska jesień.. a Agusik ksywkę.. - po dłuższym namyśle..całkiem pasuje Ci ten nick i już się prawie przyzwyczaiłam..heh

Człowieka, który patrzy w oczy dziecka, uderza przede wszystkim ich niewinność: owa przejmująca niezdolność do kłamstwa, do zakładania maski, czy chęci bycia kimś innym, niż jest.
    Anthony de Mello
    Wezwanie do miłości

Fan(ka) Avatar alex2339

Bede informowac napewno wkazdym badzrazie ona liczy na to ze dzisiaj sie cos ruszy do przodu bo zeszlej nocy miala skurcze ale ustaly

Szczesliwa mama:)) Avatar ewelcia86

Tichonek fajny Nick .... ja juz tak sie przyzwyczailam ze Ty Agusik jestes no ale postaram sie przestawic.

Fajnie ze Wam sie spotkanko udało..........szkoda ze nikt blisko mnie nie mieszka

NIE PISZESZ - NIE CZYTAJ!

Fan(ka) Avatar lady_Zgaga

Hej Dziewczynki
    Ja rowniez milo spedzilam czas z Wami i czekam na nastepne spotkanko- niestety z mojej strony dopiero za jakies 2 miesiace...

Cos mnie wena juz opuscila wiec zamiast pisac glupoty lepiej juz nic nie bede pisala
    Do juterka

mama marcowa 2009 Avatar agusiek

Ja rowniez dziewczynki dziekuje za udane spotkanko i moni za pyszny serniczek i kawke
    Moj maly po powrocie do domciu dostal napadu energi i na golaska na lozku wariowal, ale zaraz po kapieli padl, a mamusia mogla spokojnie isc jeszcze na silownie spalic te kalorie ktorych sie najadlam
    spokojnej nocki
    Moj słodki Bubuś
    Mamusia kocha mociooo :D :*:*:*