Strona 2110 z 5360 PierwszyPierwszy ... 2090 2100 2105 2109 2110 2111 2115 2120 2130 ... OstatniOstatni
21 091. do 21 100. z 53600
Drzewko podziękowań12881Podziękowań

Temat: Mamy z Irlandii!!

Szczesliwa mama:)) Avatar ewelcia86

Domyślnie Odp: Mamy z Irlandii!!

Kamcia no nie wiem czy by poznali?teraz moj telef.jest wylaczony od tamtego czwartku.
    Znam jeszcze kilka osob ktorzy brali JB i tez do nich tak wydzwanial ktos z zastrzezonego w tym samym dniu kiedy kase brali na poczcie

NIE PISZESZ - NIE CZYTAJ!

Entuzjast(k)a Avatar kinia220v

Dziekuje dziewczyny za wszelaka pomoc i podpowiedzi
    Kupilam infacol i juz mu podalam i po tym zaczal mi prykac no zobaczymy
    papa milej nocki

Fan(ka) Avatar Crazy Girl

Ojej.. Ale cicho... Chyba wszystkie popadały dziś
    Uciekam i ja..
    Do jutra

Szczesliwa mama:)) Avatar ewelcia86

ja jeszcze wpadlam zyczyc kolorowych snow
    Nie dawno skonczylam nalesniki smazyc
    Jutro krokiey robie...
    Dobra lece lulu.
    Dobranoc

NIE PISZESZ - NIE CZYTAJ!

mama grudniowa'07

Dobry wieczor wszystkim

No jak mnie udalo sie w koncu znalezc chwilke za caly dzien i wejsc na forum wszystkie uciekaja do lozeczka ale rozumiem ja tez zaraz uciekam
    My dzis z mezem wolne mielismy wiec udalo sie nam zabrac rodzicow do Cong. Bylo cudnie pogoda i humorki dopisaly. Mlody sie wybiegal i droge powrotna przespal niestety to tylko pol godz ale zawsze cos.
    Wiecie od kilku dni moj szkrabik nie ma za bardzo apetytu , jedynie co je to mleko najlepiej moje z muesli ale nie wiem czy moge mu je podawac Moze ktoras mi podpowie czy 2 latek moze jesc muesli? Innych niestety nie chce jesc. A i jeszcze je chleb z dzemem, bo na kanapke z szynka czy serem tez jakos przeszla mu ochota. Zupki tylko co itp a on tak ladnie mi jadl....

Cytat Napisał Larcia Zobacz post
    froq nadrobimy wszystko
    Larcia mam nadzieje i to juz nie dlugo

Cytat Napisał wilwia Zobacz post
    Hello.
    Frog jak moglas pomyslec,ze my tu o Tobie zapomnialysmy.Jak tylko rodzice pojada to mam nadzieje,ze sie spotkamy
    Wilwia od poniedzialku zaczynam fruwac po chałpkach, ale tylko u nas po osiedlu bo jak sama wiesz moje autko moze w kazdej chwili odmowic mi posluszenstwa, a wtedy to laska mego slubnego

Crazy Girl twoja corcie za kilka lat bedziemy podziwiac w You can dance albo w Mam talent. Sliczna ta twoja Emilka

Ewelcia, Mamo_Ady i Anineczko duzo zdroka dla waszych dzieciaczkow a wam spokojenej nocki

Oki uciekam i zycze wszystkim spokojnej nocki

Zadomowiona(y) Avatar Lewcia87

Witam wszystkich środkiem nocy. Wszyscy spią, a ja czuwam, czy na forum się jakieś zbiry nie kręcą A tak poważnie to niestety dosięgła mnie grypa żołądkowa. Zaczeło się przed 12 w nocy i tak jak w przypadku córeczki mamy_ady lece co 20 min z zegarkiem w ręku. Leci i dołem i górą. Straszne przeżycie. Moja mała po 4 tyg kaszlu i kataru od poniedziałku miała wrócić do przedszkola i mam nadzieję, że nie dopadnie jej ten paskudny wirus Nic ja uciekam, bo zaczyna się kolejna rewolucja....Spijcie słodko, ja mam nadzieję, że też niedługo się położę.....

Początkująca(y) Avatar _dominika_

Lewcia87 wracaj szybko do zdrówka!!

a moje dziecię dało mi pospać dzisiejszej nocy:) obudził się o 22:30 pobroił z tatusiem i poszedł spać o 0:30 i tak sobie spał snem niedżwiedzia do3:30, potem od 4:30 do 6:30 coś cudownego:)) jestem wyspana:DD i tak sobie siedzę z nim i szukam przepisu na pasztet z selera:) polecam coś pysznego!!

potrójna mamusia:) Avatar MartaF

witam
    dominika a ja myślałam ze tylko ja mam takie przebojowe nockiehhh ja mam zapałki na oczach

anineczko jak dzisiaj synek??lepiej?zdrówka mu życze

lewcia tobie teżmnie tez boli żołądek

mamusia Anusi Avatar asienka_r

Dzień doberek
    Ania przed szóstą wstała, bo chciała się z tatusiem pobawić. Teraz śpi.

mama pazdziernikowa 2009 Avatar madbebe

D.dobry!
    Ja juz po kawce i oczywiscie staly poranny rytual-BB
    Cytat Napisał _dominika_ Zobacz post
    dziewczyny mam pytanko słyszałam o urządzeniu do usypiania dzieci które wydaje szum:)) moje baby zasypia przy odkurzaczu, włączonym piekarniku i lodówce:D hehe więc w nocy ułatwiłoby mi to sprawę jakbym miała takie urządzonko:)) znacie może nazwę?? słyszałyście o tym?? ciekawa jestem czy to w ogóle działa :)
    Widzialam gdzies reklame,ale nie wiem gdzie,plyty cd z odglosami z brzuszka mamy.Na pocz. sprawia wrazenie 'zwyklej' muzyki powaznej,ale jak sie wsluchac,jest tam szum jakby wod plodowych wlasnie i bicie serca mamy.Poszukaj na necie moze mozna gdzies dostac/kupic
    Cytat Napisał asienka_r Zobacz post
    Ania po długim marudzeniu w końcu padła. Nie wiem, co jej się dzisiaj stało....Dobranoc
    Ja tez nie wiem asienko,bo mialam wczoraj to samoPo poludniu sie zaczelo i jak zawszepo kapieli i karmieniu zasypiala,tak wczoraj musialam 3razy ja ukladac.I w nocy tez co chwile sie budzila
    a ja sie nastawialam na zakupki dzisiaj,a tu ML juz nie wplyneloTak podejrzewalam ale nadzieje mialam anyway.Ehhh,dzien dziecka sie skonczyl..i pieniadze tez
    zapomnialam - milego weekendu Wam i zdrowka wszystkim chorowitkom!