Strona 3042 z 5122 PierwszyPierwszy ... 3022 3032 3037 3041 3042 3043 3047 3052 3062 ... OstatniOstatni
30 411. do 30 420. z 51211
Drzewko podziękowań11406Podziękowań

Temat: Mamy z Irlandii!!

Fan(ka) Avatar didi

Domyślnie Odp: Mamy z Irlandii!!

witam
    ostatnio nie mam czasu na nic nawet na odpoczynek no i wlasnie moj organizm zaczyna sie buntowac dzisiaj ledwo zyje..jestem przemeczona a do tego skrzecze jak stara sroka doslownie piszcze... mam nadzieje ze jakies zapalenie krtani mnie neie lapie

Kasiun...wspolczuje przezycia..ale obrze ze sliwa wyszla wielka i to na zewatrz... wiec teraz spokojnie .. kazde dziecko to przechodzi a mamy coerpia razem z nim wiec ciesz sie ze ma sliwe..ja zawsze po takim uderzeniu czy upadku wyczekuje na sliwe bo lepiej jak wyjdzie na zewnarz a nie wewnatrz..:) wiec usmiechnij sie... bo to nie pierwsza i nei ostatnia... a jak bedzie zmieniala kolor na zielony to pilnuj cory bo wlasnie zaczyna sie sezon polowan na kosmitow:)

ok..zmykam..bo mam Zuzie i juz nie mam sil ..dobrze ze P dzisiaj w domku i pomaga
    Kasiun80 dziękuje za post.

Zadomowiona(y) Avatar moniadan

Witam!
    Didi musisz troche odpoczac
    A jak sie Alowi w szkole podoba??

Wilwia jak ciasto wyszlo? Jakbys miala za duzo mozesz przerzucic kawaleczek przez plot

A my siedzimy w domu zjedlismy obiadek
    Emcia spi i nudy
    Moze siw gdzies przejedziemy pozniej
    Milego po ppludnia

mama4D Avatar lubiczanka

Witam
    padam na pyszczek normalnie.no i oficjalnie mogę powiedzieć,że Dawidek jest uczniem pierwszej klasy w polskiej szkole:)))Dzię już pierwsze zajęcia:)))Był mega niezadowolony,ale jak wyszedł promieniał:)I tak moje obawy przeszły do historii-da sobie radę albo nie,ale spróbowaliśmy.Niestety jakieś poświęcenia być muszą i dziś na nóziach od 6...Oczywiście po wczorajszej pracu do 1szejTroszkę się przeciągnęło,bo tożto mój ostatni dzionek był
    Tichonek-na dowidzenia dostałam piękny srebrny wisiorek,puszkę cukierachów i dwa takie komplety dla dzieci-zabawy gry i słodycze.szefowa napisała do mnie liścik i generalnie było mega sympatycznie.czekam z niecierpliwością kiedy zlecą te 2 tygodnie:)))
    Kasiun-ja też się doczekać nie mogę.Przykro mi z powodu wypadku:(((jak dzisiaj?
    Wilwia-ładnie tak szczuć ciachem z karmelem;)
    Ewelcia-już jutro będzie stół:)a czego jeszcze brakuje?
    Renni-a cóż za orientalne przysmaki wykombinowałaś?
    Misia-dojechaliście do tego zoo?
    no nic to-uciekam coś zjeść-w drodze do Limerick odkryłam cpn,na którym sprzedają ciacha a'la polskie muszelki-pyyyyyycha
    Tichonek i Kasiun80 dziękują za post.

Początkująca(y) Avatar marigo

czesc dziewczyny.
    jestem tu nowa,aczkolwiek w Irlandii mieszkamy 5 lat.
    mam 2 dzieci synka 8 lat coreczke 2,5,oraz pod serduszkiem maly 20tyg.ktosiek

czy sa tu mamy z Dublina lub okolic?

mama Asi Avatar wiesienka123

hejka,
    pogoda pod psem cały dzień, ale my popołudnie spędziliśmy w bardzo miłym i doborowym towarzystwie, potem winko, a teraz to bym juz poszła spać ale jakiś jeszcze film obejrzę z moim P o ile nie zasne w trakcie
    Tichonek- ta promocja jest w meteorze, nie wiem jak to wygląda w innych sieciach. Ja dziś oddalam swoja stara nokie a przy zaplacie 30E mniej za nowy. Mozna tez oddac tel. z innej sieci -dopytałam. Na większość tel. tych co ja patrzylam jest 30E, wiec myślę ze warto. PAMIĘTAJCIE ŻEBY ZABRAĆ ŁADOWARKĘ
    marigo - witamy witamy ja mieszkam w Dublinie i kilka innych dziewczyn tez. A gdzie konkretnie mieszkasz?

PROŚBA O POMOC DLA NATALKI www.natalkamajchrzak.pl

Zadomowiona(y) Avatar moniadan

Witam wieczorkiem ale pusciutko dzisiaj

Wiesienka jaki sobie wybralas model?
    Dziewczynki od jutra seriale sie zaczynaja

bo we mnie jest sex..:). Avatar butterfly46

Dobry wieczorowa pora :)
    My dzis se wycieczke zroilismy do wicklow i normalnie ja pierdziu maskra tak lalo ze nawet nochala z samochodu nie wystawilam, a na dodatek taka mgla byla nad morzem ze nawet fal nie widzialam, jedyne co to sie przejechalismy autkiem, Majka cala droge spala, no dobra zmykam bo sie wlasnie obudzila trzeba ja wymoczyc troszke w wodzie butle dac i lulu :)
    Marigo witamy ja tez z dublina

Początkująca(y) Avatar marigo

my mieszkamy w Churchtown-wlasciwie pogranicze Rathfarnham i Churchtown D.14
    zajrze do was jutro,dzis juz pozno,trzeba dzieciaczki polozyc spac.
    spokojnej nocy

Mamusia Mateuszka :-) Avatar jo_asik

Cytat Napisał marigo Zobacz post
    czesc dziewczyny.
    jestem tu nowa,aczkolwiek w Irlandii mieszkamy 5 lat.
    mam 2 dzieci synka 8 lat coreczke 2,5,oraz pod serduszkiem maly 20tyg.ktosiek

czy sa tu mamy z Dublina lub okolic?

Hej Marigo, ja jestem z Dublina - D11:)
    Chyba nie ma tu innej Mamusi z D11:(
    A ty z której części miasta jesteś?
    Ostatnio edytowane przez jo_asik : 5-09-2010 - 22:23

Mamusia Radusia i Matusia

Wiesienka,ano właśnie ja mam w MeteorzeMuszę się przejść do nich i zapytać co i jak
    Marigo ja z Swords,do Dublina niedaleko,gratuluję Ktosia
    Lubiczanko a jeszcze tydzień temu mówiłaś,że polska szkoła nie dla DawidkaA tu proszęSuper,że mu się podobało
    A u nas wieczorkiem Margaritta ze swoim zastępem wpadłaObgadałyśmy wszystkich wokółNikolka cioci Adze niespodziankę przywiozła,pobyli i wybyliZapraszamy częściej
    Radek śpi,mąż się kąpie a ja idę herbatkę z soczkiem malinowym sobie zaaplikować bo cosik zimnawo przez to wiatrzysko
    Ostatnio edytowane przez Tichonek : 5-09-2010 - 23:55