Strona 2 z 2075 PierwszyPierwszy 1 2 3 7 12 22 ... OstatniOstatni
11. do 20. z 20744
Drzewko podziękowań113Podziękowań

Temat: Mamy z Limerick

MAMA PO RAZ PIATY:) Avatar aga_irlandia
    Wpisów do bloga
    4

Domyślnie Odp: Mamy z Limerick

Dzien dobry wszystkim mamusiom...jak samopoczucie dzis?jestem tu nowa ale mam nadzieje ze zagoszcze tu az do rozwiazania co pewnie nie bedzie latwe.Wzeszlym roku dwukrotnie poronilam w marcu i listopadzie w 12 i 13 tygodniu ciazy,wiec ta ciaza nie jest dla mnie latwa.Jak na razie jest wszystko ok.Mialam usg w zeszlym tygodniu i z dzidzia wszystko w porzadku.Serduszko bilo bardzo dobrze.Tak wiec pozozstaje mi tylko sie modlic i uzbroic w cierpliwosc....pozdrawiam i zycze milego dnia:)

potrojna mama Avatar gastone

Witam.Aga gratuluje licznej rodzinki.Trzymam kciuki za nastepna dzidzie.Bedzie wszytko dobrze.
    Marlena Kerry to piekne miejsce.Cudowne.Dla mnie to jak zaczarowana kraina.Zazdroszcze..
    A co do zakupow to tez szaleje zawsze w Limerick.Ennis to ladne, spokojne miasteczko, tylko tyle ze jak chce cos kupic to we wszytskich butikach to samo.
    Wczoraj bylam z moim Maluszkiem w Dublinie w ZOO.Dziecko bylo pod takim wrazeniem ze ..zaraz zasnelo hihi.No ale rodzice sobie poogladali zwierzatka..
    Jutro wyb9ieralismy sie odwiedzic county Mayo, ale..pekla nam szyba w samochodzie..samochod odstawilismy zeby zrobic szybe, a jak to t zwyczaj bywa, pan wycial szybe..i dopiero zobaczyl ze ma nie ta szybe ktora byla zamawiana..i klaps! Cale plany w leb! Bo musimy czekac do jutra wieczorem...Eh ci Irlandczycy..Niby czlowiek po 5 latach powinien sie przyzwyczaic, ale coz..
    No dobra dziewczynki ide do piaskownicy z dzidzia a sama sie bede opalac bo slonce cudowne!!

Wpisów do bloga
    4

dzieki gastone.....pozdrawiam

:) Avatar marlena nad

Aga wszystko bedzie dobrze trzymam kciuki,Gastone a no widzisz jak to z tymi irysami czlowiek nigdy sie chyba nie przyzwyczaji do ich ,,pracowitosci,,ja tez chce jechac do Zoo,a iloe placilas za wstep jesli to nie tajemnica i czy latwo bylo wam trafic?

Wpisów do bloga
    4

marlena nad dzieki....

Aga a jak twoim dziewczynka idzie w tutejszej szkole?i na kiedy masz kolejny scan i czy lekarz wie o poprzednich poronieniach to bardzo wazne oni musza cie teraz traktowac zupelnie inaczej

potrojna mama Avatar gastone

Cytat Napisał marlena nad Zobacz post
    Aga wszystko bedzie dobrze trzymam kciuki,Gastone a no widzisz jak to z tymi irysami czlowiek nigdy sie chyba nie przyzwyczaji do ich ,,pracowitosci,,ja tez chce jechac do Zoo,a iloe placilas za wstep jesli to nie tajemnica i czy latwo bylo wam trafic?
    No jesli chodzi o trafienie tam to trudno powiedziec.Cale Zoo jest na terenie takiego ogromnego parku.Ja mialam nawigacje wiec trafilam.Ale dam ci link do strony zoo.Tam sa ceny biletow, mapa dojazdu.
    Home | Dublin Zoo Polecam.
    Powiedzicie mi jak wstawic suwaczek? Mam juz zrobiony, ale nie wiem jak go tu wstawic.

Ostatnio edytowane przez gastone : 13-05-2008 - 14:05

Gastone wejdz na ciaza,porod,polog tam jest wyjasnione jak go wstawic ja niewiem zrobilam to jakos ale nawet niewiem jak,pamietem,ze musialam skopiowac te kody,przepraszam ale nie pamietam,pozdrawiam

Wpisów do bloga
    4

marlena nad dziewczyny w szkole ok .my tu juz 2 lata jestesmy.lekarz wie o wszystkim bo gp mam tego samego a zapisana jestem na 10 czerwca na kolejny scan do lekarza ktory mnie ostatnio operowal....co do specjalnego traktowania to owszem jesli cos mnie niepokoi zawsze moge jechac do szpitala i tam zawsze zrobia scan ale czy to jest wyjatek to mialabym watpliwosci....pozdrawiam

Początkująca(y)

Och witam kolezanki,
    jak zakaldalam ten watek to szczerze watpilam z, ez Limerick sie ktos znajdzie.Bardzo mnie cieszy ,ze Was tu tyle teraz mam.
    No wiec tak-jestem w Limerick od lutego ,moj maz przylecial w styczniu bo dostal tu prace,ja i Mateo w lutym.Mati to nasz synus - niedlugo juz 2 latek(wlasnie jak ustwaic ten pasek?).Cholernie mi tu smutno samej i strasznie chcialabym sie spotkac z jakimis mamami ,pospacerowac i poplotkowac.Co Wy na to?
    Aga ,szukalam Ciebie na gg ale chyba pomyliam numery,na pewno bedzie tym razem dobrze,bardzo mi przykro ,z etak sie stalo poprzednio,gdzie mieszkasz w Limerick?Moz eudaloby sie spotkac?ZApraszam na kawe?

Marlena ,jak bedziesz na zakupach to daj znac,moze bysmy sie razem wybraly?
    Pozdrawiam wszystkich nie wymienionych i piszcie bo nudy straszne.TAKIE PIEKNE SLONCE az szkoda w domu siedziec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
    A czy ktoras z Was byla w Kilkee?Podobno jest tam pieknie.

Pozdrowienia
    Tosiamp