Strona 3 z 2075 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 20744
Drzewko podziękowań113Podziękowań

Temat: Mamy z Limerick

:) Avatar marlena nad

Domyślnie Odp: Mamy z Limerick

Witam Wszystkie mamusie,Aga glowka do gory bedzie dobrze zycze Ci oby fasolka rosla zdrowoTosiamp pewnie jak tylko bede jechala dam Ci znac to polatamy po tych fatalaszkach(to moj pomusl na zabicie czasu,niestety)nudzi mi sie w domku okropnie teraz juz nie pracuje wiec sprzatam,gotuje no i biegam na miasto codziennie,juz nie pamietam kiedy mialam tyle czasu,bylam w Kilkee jest fajnie,ale pamietam,ze bylam tez na innych klifach Moher cos tam nie daleko tych Kilkee wlasnie,pozdrawiam Was goraco,pa,pa

Początkująca(y) Avatar agacia85

Tosiamp czesc ja czuje sie swietnie to juz 29 tydzien.Ogólnie jestem z Łowicza tego od dzemów i sokow A co u Ciebie???
    Pozdrawiam wszyskie dziewczyny przepraszam że nie bywam czesto ale pracuje i czasami nie mam czasu.
    POzdrawiam bardzo serdecznie i życze Wam i sobie wiecej takich pięknych dni

Agacinko85 bylam w twoim miescie wiele razy mieszkam niedaleko jesli chodzi o Polske,pozdrawiam mamusie

Mama 2 urwisów ;D Avatar kaja_respect

Hejka dziewczyny
    Mieszkam niedaleko Limerick z mężem i córeczką a teraz oczekujemy na
    kolejnego członka naszej rodzinki;) Wg moich obliczeń jestem w ok 5 tc
    Byłam już na wizycie u mojego GP ale mam mieszane uczucia bo nie wykonał
    on żadnych badań tylko pogratulował i kazał czekać aż przyjdzie list ze szpitalai wtedy zostaną wykonane wszystkie badania a ja już czytałam że to można czekać i czekać Czy da się to usg chociaż jakoś przyspieszyć??

Kaja,a czy pobral ci krew do badan?na usg zawsze trzeba troszeczke poczekac,ja wiem jak potrafi przyszla mama byc niecierpliwa jesli martwisz sie o cos mozesz zawsze pojechac do polskiej kliniki Medipol w Limericku i tam pan doktor zrobi ci scan i porozmawiasz sobie o wszystkim,gratuluje fasolki,pozdrawiam

Mama 2 urwisów ;D Avatar kaja_respect

No właśnie nic nie zrobił ani moczu ani krwi.
    Moim Gp jest doktor Rayder w Limericku.
    A jak wyglada opieka w tej polskiej przychodni
    wiem na pewno ze oni nie uznają darmowej opieki dla kobiet w ciąży.
    Cy mogę do nich jechać tylko na usg??

Kaja moim zdaniem powinnas sie wybrac do GP za jakies moze 2tyg i popros o wszystkie badania krwi morfologie,na przeciwciala i grupe krwi to jest wazne a pozatym dziwne ze nie zrobili testu ciazowego z krwi przejdz sie tam niedlugo,opieka w polskiej klinice dla mnie ok,ale sa rozne opinie osobiscie wole medipol od medicusa,mozesz poprosic o wizyte tylko na scan ja placilam 60 euro i wtwdy lekarz robi scan jesli chcesz z nim porozmawiac o czyms to dodatkowo trzeba placic jeszcze 60euro,mysle ze wystarczy ci narazie sam scan jesli zrobisz pozostale badania u GP,pozdrawiam goraco

MAMA PO RAZ PIATY:) Avatar aga_irlandia
    Wpisów do bloga
    4

tosiamp ja mieszkam na Castletroy.....

Początkująca(y)

Czesc Dziewczyny.Marlena i jak-kiedy się wybierasz do Limerick?Moj syn jest w zlobku codziennie miedzy 9 a 13 moze wtedy bysmy się jakos poszwedaly po miescie?Jka się czujesz w ogole?Bylam już na klifach – bardzo mi się tam podobalo ale znajomy Irlandczyk moiwl mi ,ze w Kilkee jest fajnie z dzieckiem-plaza i te sprawy.Pozdrawiam i czekam na wiadmosc.
    Agaciea,ciesze się ze czujesz się dobrze,to super jak ciaza przebiega sprawnie,ja tez na swoja nie mogłam narzekac – czulam się elegancko i wszystko było w pozradku.HMMMMMMMMMMMMM ..nigdy nie bylam w LOWICZU ale Łowicz jest bardzo slawny w Polsce.Moze się kiedys wybiore…co można tam zobaczyc?Pozdrawaim i trzymaj tak dalej.
    Kaja,nie mam doświadczenia z ciaza w tym kraju ,moja koleznaka jest teraz w 3 miseiacu i było podobnie- GP nic nie robil i czekala na wizyte w matrnity ale…..wiem ,ze gdzies wymusila usg –w sensie poszla i kazala sobie zrobic.Zapytam gdzie to było i dam Ci znac.A propos Medipolu to słyszałam same negatywne opinie.Marlena – Ty chyba chodzisz do MEDIPOLU- co możesz nam napisac?Bylam tam raz- potzrebowalam zaswiadczneie do child beenfit – takie ,ze dzieck przebywa w Ilrnadii –chcieli mnie skasowac 30 eurusow –a pozniej zapisalismy się do lekarza irlandzkiego i zaswiadczneie mnie nic nie kosztowalo.Pzodrawiam i gratulacje.
    Aga Twoja wiadomsc mnie strasznie ucieszyla – gdzie mieszkasz an Castletroy?Napisz koniecznie .Jak się masz?Pozdrawiam.
    Do napisania – fajne ,ze watek MAMY Z LIMERICK NABIERA TEMPA.
    A sorry za bledy ale pisze w pospiechu.

Tosiamp narazie musze zostac u siebie nie jade do Limerick,a to dlatego ze dzidzius sie jeszcze nie odkrecil i w przyszlym tygodniu ide do lekarza sprawdzic to na scanie,jak tak jest rzeczywiscie to czeka mnie cesarka (cholercia) napisze wam w przyszlym tygodniu co i jak,ale dziekuje za zaproszenie jak tylko bede jechac to napisze do Ciebie dzien wczesniej i umowimy sie na kawke i na sklepiki(bedzie super) a co do Medicusa to trudno powiedziec mam mieszane uczucia nie chce sie wypowiadac bo naprawde niewiem ja jestem czasami zadowolona a czasami nie i moje kolezanki tak samo czasami mowia ze bylo super,a czasami nie,ogolnie mysle,ze tylko te wizyty sa troche za drogie dajcie spokoj ile to trzeba zarabiac,troszke wykorzystuja rodakow,pozdrawiam goraco wszystkie mamusie

Strona 3 z 2075 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni