Strona 2 z 210 PierwszyPierwszy 1 2 3 7 12 22 ... OstatniOstatni
11. do 20. z 2095
Drzewko podziękowań313Podziękowań

Temat: Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

mama z irlandii Avatar BINA66

Domyślnie Odp: Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

biedna anulka,ja tez tak mialam na poczadku ciazy ale po 3 miesiacach mi wszystkie niedogliwosci zniknely,przy pierwszej ciazy czulam sie swietnie,nic mi kompletnie nie bylo.teraz jakos caly czas zmeczona sie czuje i spiaca.
    Aniaa83 dziękuje za post.

Fan(ka) Avatar Aniaa83

Ja przy pierwszej ciazy tez czulam sie swietnie a teraz jest inaczej niestety

Mamusia Radusia i Matusia

Aniaa a może Cię wirus jelitówki dopadł?Ja miałam w zeszłym tygodniu i myślałam,że się przekręcęA wiem,że wirus szaleje..
    Ja jak niektóre z Was widziały już po drugim USG (pierwsze prywatnie) i wszystko jest w porządkuDzidziuś się kręcił niemiłosiernie,aż go zmierzyć ciężko byłoAle czuję,że szaleje bo mnie wciąż smyra i bąbelki puszcza

Fan(ka) Avatar Aniaa83

Cytat Napisał Tichonek Zobacz post
    Aniaa a może Cię wirus jelitówki dopadł?Ja miałam w zeszłym tygodniu i myślałam,że się przekręcęA wiem,że wirus szaleje..
    Ja jak niektóre z Was widziały już po drugim USG (pierwsze prywatnie) i wszystko jest w porządkuDzidziuś się kręcił niemiłosiernie,aż go zmierzyć ciężko byłoAle czuję,że szaleje bo mnie wciąż smyra i bąbelki puszcza
    Wiesz raczej nie bo bym caly czas wymiotowala a poki co zjadlam sniadanie i obiad nawet narazie jest ok pije miete...mam nadzieje ze dojde do siebie szybko

A zdjecie Twojej kruszynki widzialam :)sliczna dzidzia :)
    Tichonek dziękuje za post.

No ale ja też tak miałam,nagle się wirus pojawił,pomęczył mnie 1,5 dnia i nagle zwiał

Fan(ka) Avatar Aniaa83

Tichonek w sumie to ciezko powiedziec chce tylko lepiej sie poczuc i juz

Mama Julci i Kacperka Avatar martuśka23

Cytat Napisał PATRYCJA3007 Zobacz post
    Witam
    Ja też jestem w ciąży-moja pierwsza termin mam na 30 grudnia więc już niedługo,powoli się przygotowuje na przyjsćie dzieciątka.Ja będe rodzić w Ballinasloe,Co.Galway, znajome tam rodziły i bardzo chcwalą ten szpital nawet z relacji od irlandek są same dobre opinie o tym szpitalu.

Pozdrawiam
    Hej ta też niedługo będę rodzić termin mam na 29grudnia więc Pati jest miedzy nami dzień różnicy.Będę rodziła w galway w szpitalu Uniwersyteckim większość moich koleżanek tu rodziła więc i ja będę .Ma już córeczkę a teraz będę mieć syka już nie mogę się doczekać.

mama Szymcia i Amelki

hej Mamuśki. ja mam termin na 25/05. Mam już 7,5 miesięcznego synka i liczę na dziewczynkę ;) ale jak będzie chłopiec to tragedii nie będzie ;) przynajmniej ubranka się przydadzą :)

Cytat Napisał sloszym Zobacz post
    hej Mamuśki. ja mam termin na 25/05. Mam już 7,5 miesięcznego synka i liczę na dziewczynkę ;) ale jak będzie chłopiec to tragedii nie będzie ;) przynajmniej ubranka się przydadzą :)
    O,to podobny termin jak mójMnie z miesiączki wychodziło 26 maja ale po dwóch USG termin na 19 maja mi się przyśpieszyłGdzie będziesz rodzić?

szczęsliwa mama Avatar biola

hej witam sie i ja widze ze i was cos dopadlo mnie juz tak trzyma 3 dzien kurna znowu w nocy spac nie moglam a teraz zjadlam sniadanie i tak mnie brzuchol zaczal bolec ze szok i plecy i troche sie boje czy to cos z dzieckiem czy ta jelitowka ale kurna nie chce wyjsc ani jedna str ani druga:(a jak by wyszlo to by ze mna chyba lepiej bylo.Tichonku czytalalm twojego posta po wizycie ale wczoraj nie mialam sily nic odpiasc bo sie tak fatalnie czulam gratulacje dzidzi ja stawiam na dziewczynke:)))ok lece sie jeszce chwilke polozyc;)
    Tichonek dziękuje za post.
    Mój krasnalek Kacperek:)

Moje maleństwo Nikolas:)

Zasady Postowania