Strona 24 z 24 PierwszyPierwszy ... 4 14 19 23 24
231. do 236. z 236
Drzewko podziękowań59Podziękowań

Temat: Wakacje!:D

mama4D Avatar lubiczanka

Domyślnie Odp: Wakacje!:D

U nas zmiana planówNiestety na Egipt muszę sobie poczekaćW związku z kolejnym"gorącym czasem"w egipcie własnie(i nie o temperatury powietrza mi chodzi a o polityke:/).No i zmieniamy kierunek na Turcję

sierpień'07 i czerwiec'09 Avatar marcysia365

lubiczanko-oj szkoda, ze polityka Wam plany pozmieniala Turcja podobno tez ladna ja sie napalilam na Cypr i moze kiedys nam sie uda poleciec

Tichonku- wczoraj w TKMaxxie widzialam taki stroj jak szukasz (tankini z fiszbinami wlasnie) poszukaj moze u Was tez beda. W naszym zostaly same 12rozm no a juz sie na nie napalilam i kiszka
    Tichonek dziękuje za post.

Mamusia Radusia i Matusia

Lubiczanko buuuu,przykro mi,tak się cieszyłaśAle myślę,że decyzja bardzo dobraNajważniejsze,żeby wypocząc,zmienic otoczenie a nie pchac sie na siłę w,byc może kłopoty
    Marcysiu,dzięki,byłam w niedzielę ale nic nie kupiłamJuż tracę nadzieję,że w ogóle coś znajdę na siebieRaz,że nie było takich dużych miseczek, dwa,że tankini były zawiązywane na szyi a ja muszę miec takie na szelkach,jak stanik bo moja szyja nie udźwignie takiego ciężaru

piękna bestyja :)

Lubiczanko szkoda Egiptu,ale co sie odwlecze to .... :) wazne zeby odpoczac i milo czas spedzic.
    Mi w pracy podpisali holiday na 10dni w polowie lipca wiec tez musze szukac lotow:))

mama4D Avatar lubiczanka

Tichonek,Kamcia-dokładnie...jak nie teraz to kiedyś...Moze w ogóle bez dzieci wtedy pojedziemy?Teraz byśmy pojechali gdybyśmy Dawida i Dadzi nie brali...ale ich narażać na jakichs kamikadze nie chcemy...byleby słońce było-mnie po tej irlandzkiej wiosnie duzo do szczęścia nie trzeba;)))Ale juz spakowani jesteśmy i w sobotę wieczorem dojeżdżamy do Pl a w niedzielę raniusieńko fruuuuuu
    Marcysiu-ja na Cypr tez sie kiedys napaliłam,ale całkiem niedawno J jakis program dokumentalny zapuścił i mi sie odechciało:/
    Kamcia-no to szukaj lotu!!!gdzie planujesz leciec?
    Tichonek-no to rzeczywiscie masz ciężki orzech do zgryzienia z tym strojem kapielowym

piękna bestyja :)

Witam
    Myśle o wakacjach w Hiszpani - Majorka, macie jakieś sprawdzone miejsce?:)))

Strona 24 z 24 PierwszyPierwszy ... 4 14 19 23 24

Zasady Postowania