231. do 236. z 236
Temat: Wakacje!:D
-
28-04-2012, 19:17 #231
-
28-04-2012, 19:44 #232
Odp: Wakacje!:D
lubiczanko-oj szkoda, ze polityka Wam plany pozmieniala
Turcja podobno tez ladna
ja sie napalilam na Cypr i moze kiedys nam sie uda poleciec
Tichonku- wczoraj w TKMaxxie widzialam taki stroj jak szukasz (tankini z fiszbinami wlasnie) poszukaj moze u Was tez beda. W naszym zostaly same 12rozm

no a juz sie na nie napalilam i kiszka
-
1-05-2012, 10:10 #233
Lubiczanko buuuu,przykro mi,tak się cieszyłaś
Ale myślę,że decyzja bardzo dobra
Najważniejsze,żeby wypocząc,zmienic otoczenie a nie pchac sie na siłę w,byc może kłopoty
Marcysiu,dzięki,byłam w niedzielę ale nic nie kupiłam
Już tracę nadzieję,że w ogóle coś znajdę na siebie
Raz,że nie było takich dużych miseczek, dwa,że tankini były zawiązywane na szyi a ja muszę miec takie na szelkach,jak stanik bo moja szyja nie udźwignie takiego ciężaru
-
1-05-2012, 15:35 #234
Lubiczanko szkoda Egiptu,ale co sie odwlecze to .... :) wazne zeby odpoczac i milo czas spedzic.
Mi w pracy podpisali holiday na 10dni w polowie lipca wiec tez musze szukac lotow:))
-
1-05-2012, 16:23 #235
Tichonek,Kamcia-dokładnie...jak nie teraz to kiedyś...Moze w ogóle bez dzieci wtedy pojedziemy?Teraz byśmy pojechali gdybyśmy Dawida i Dadzi nie brali...ale ich narażać na jakichs kamikadze nie chcemy...byleby słońce było-mnie po tej irlandzkiej wiosnie duzo do szczęścia nie trzeba;)))Ale juz spakowani jesteśmy i w sobotę wieczorem dojeżdżamy do Pl a w niedzielę raniusieńko fruuuuuu

Marcysiu-ja na Cypr tez sie kiedys napaliłam,ale całkiem niedawno J jakis program dokumentalny zapuścił i mi sie odechciało:/
Kamcia-no to szukaj lotu!!!gdzie planujesz leciec?
Tichonek-no to rzeczywiscie masz ciężki orzech do zgryzienia z tym strojem kapielowym
-
15-05-2012, 13:06 #236

59Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Spotkania dla rodziców w...
Dzisiaj, 12:11 w Poznań