Strona 3 z 11 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 101
Drzewko podziękowań1Podziękowań

Temat: Doświadczenia porodowe mam z niemiec

Mama Laury :) Avatar anka26,07

Domyślnie Odp: Doświadczenia porodowe mam z niemiec

Cytat Napisał madziadk Zobacz post
    dziewczyny cieszą mnie wasze pozytywne opinie o porodzie)))) wiem ze nie bedzie czasy na luzne pogawedki ale boje sie ze nie zrozumie nawet kiedy mam przec a kiedy nie.....nie daj Boże gdyby szlo cos nie tak to nawet nie bede wiedziec co sie dzieje((((((

ps.ciesze sie bardzo ze jednak temat ma zainteresowanie i dziewczyny chetnie tu pisza.Diekuje wam dziewczyny****
    uwierz mi ze bedziesz wiedziala kiedy przec :))
    Nie ma co snuc domyslow bo zapewne porod bedzie sprawyny i szybki za co trzymam kciuki

Aniołek 2006 (^)
    Aniołek 2011 (^)
    Aniołek 2012 (^)

Mama czerwcowa'06 Fan(ka)

Madziadk-mozesz tez nauczyc sie tego jednego slowa i bedzie okay... bo ja czasami gubilam sie w tym parciu i nieparciu

Entuzjast(k)a Avatar madziadk

dziewczyny a czy ja powinnam przed porodem zglosic sie do szpitala ze tu chce rodzic czy nie ma takiej potrzeby?

Sierpniowa mamusia 09 Avatar Jolit@84

dziewczyny a czy ja powinnam przed porodem zglosic sie do szpitala ze tu chce rodzic czy nie ma takiej potrzeby?
    Ja nic nie zglaszalam,po prostu pojechalismy ,powiedzialam,ze w nocy przyszly bole i tyle...zostalam przyjeta bez zadnego problemu i w ogole na spokojnie.Na filmach to sie oglada porody! kobieta rodzi,bum! szybko!drze jape ,z bolu sie zwija...a rzeczywistosc jest zupelnie inna...przynajmniej u mnie byla Chociaz tez myslalam,ze wody mi odejda,szybko pojedziemy i w godzine urodze no ale coz...rzeczywistosc znowu okazala sie inna

mam jeszcze jedno bardzo nurtujace mnie pytanie od jakiegos czasu czy w niemieckich szpitalach praktykowana jest lewatywa przed porodem??? zastanawia mnie ten fakt gdyz chyba wolala bym ja jednak miec...........bo moze to smieszne ale nie mysle tak o porodzie jak o tym ze moze mnie spotkac jaks niespodzianka w trakcie..........aaaaa juz swiruje chyba

Sierpniowa mamusia 09 Avatar Jolit@84

mam jeszcze jedno bardzo nurtujace mnie pytanie od jakiegos czasu czy w niemieckich szpitalach praktykowana jest lewatywa przed porodem??? zastanawia mnie ten fakt gdyz chyba wolala bym ja jednak miec...........bo moze to smieszne ale nie mysle tak o porodzie jak o tym ze moze mnie spotkac jaks niespodzianka w trakcie..........aaaaa juz swiruje chyba
    Mnie niestety spotkala niespodzianka w trakcie bo lewatywy nie mialam tylko czopek dostalam...a co na mnie taki czopek??!! hehe

Mama czerwcowa'06 Fan(ka)

ja mialam lewatywe ...i wyobrazalam sobie ze wyglada ona tak jak 20 lat temu sie ja robilo mysle ze to standard lewatywa...bo jak dostalam bole parte to mowie jak "wystrzeli" to normalnie sciany osram sorry za wyrazenie jale takie to uczucie bylo... co polozna mowila ze to normalne...wiec lewatywka wskazana...bo inaczej stawiasz figurke z brazu

hahahahah wybaczcie.....nie smieje sie z sytuacji tylko z opisow waszych...............sa doskonale))))))))))czyli co jest obowiazkowa czy nie??czy mozesz poprosic o nia???no ja wlasnie nie chciala bym chlopka z brazu postawic w lozku porodowym tylko na kibelku i skupic sie na parciu a nie na tym ze ne pre bo sie pokupkuje

ps jak jest lewatywa po niemiecku???????

Cytat Napisał jestemJolka Zobacz post
    Mnie niestety spotkala niespodzianka w trakcie bo lewatywy nie mialam tylko czopek dostalam...a co na mnie taki czopek??!! hehe
    Jolu no i gdzie sie to wszystko znalazlo?jeju wybacz ze intymne pytanie ale mnie naprawde to stresuje.........nie wiem te lozka sa jakos przystosowane ze w razie takiego wypadku to sobie gdzies wpada czy tak sobie lezy)))no nie wiem co myslec..rzepraszam

Entuzjast(k)a Avatar MAGDALENA 27

ha ha ha ha no nie, opisy świetne pekałam ze śmiechu pati jak czytałam twój

Ja nie miałam lewatywy, u mnie było tak ze godzinke przed wyjazdem do szpitala mój organizm sam sie "oczyscił" wiec lewatywa nie była potrzebna, słyszałam że wiele osób tak ma przed porodem.

Strona 3 z 11 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania