2 721. do 2 730. z 5872
Temat: Szukam Mam z Niemiec
-
16-12-2009, 17:50 #2721
-
18-12-2009, 20:29 #2722
-
20-12-2009, 11:34 #2723
Odp: Szukam Mam z Niemiec
Dztiewczyny nie wiem czy jeszcze bede zagladac na ten watek do Swiat wiec juz dzis skladam Wam zyczenia Zdrowych ,Weoslych i bialych Swiat w rodzinnej atmosferze...Wszystkim Tym ktorzy na swieta wybieraja sie poza dom zycze szerokiej drogi...Trzymajcie sie Cieplo i do uslyszenia
-
24-12-2009, 12:45 #2724
W tym dniu radosnym, oczekiwanym,
gdzie gasną spory, goją się rany,
życzę Wam zdrowia, życzę miłości,
niech mały Jezus w sercu zagości, szczerości duszy, zapachu ciasta,
przyjaźni, która jak miłość wzrasta, kochanej twarzy, co rano budzi
i wokół pełno życzliwych ludzi.
Wesołych Świąt
i Szczęśliwego Nowego Roku :)
-
27-12-2009, 08:22 #2725
-
31-12-2009, 16:45 #2726
-
7-01-2010, 11:28 #2727
Najlepszego w Nowym Roku!!
Witam po dluzszej przerwie, bylismy w Polsce caly miesiac, wiec troche trudno bylo siedziec przed kompem
. U nas wszystko ok. Dzieciaki rosna i maja sie dobrze. Erik po urlopiku juz steskniony wrocil do przedszkola
, a Olek to maly rzadziciel. Jeszcze nie raczkuje ale sie przymierza, za to duzo gada i przemieszcza sie turlajac to w jedna to w druga strone
Pozdrawiam Was wszystkie!!
-
7-01-2010, 13:38 #2728
Szczesliwego Nowego Roku dziewczyny.
po dłygiej nieobecnosci ponad rocznej
wracam do was na forum. Poczytałam sobie was troszeczkę i widze że troche się powiększyło grono.
Niw było mnie długo bo nie miałam dostepu do internetu w domu a do kafejki mi nigdy nie było po drodze. Teraz już mam neta i mogę sobie z wami pisac

. Mój mały Szymonek
na koniec lutego skończy dwa latka i jest jednym słowem -niemożliwy- straszna z niego gaduła. Jak mi się uda wkleje jakies foto.
Drugi dzień jestem na etapie : usypianie dwulatka bez smoczka, i można zwariowac bo on kocha smoczusia chyba bardziej niz mnie
. Wiem za długo zwlekałam z tym ale zawsze cos.
Świeta spedziłam oczywiscie w Polsce, bylismy tam caly miesiąc. Pozdrawiam wszystkich teraz idziemy na spacerek bedziemy lepic bałwanka
.
-
8-01-2010, 09:06 #2729
Hej laski...I ode mnie przyjmijcie najlepszego w nowym roku...

Gdzie sie podziwacie-trzeba watek reanimowac bo zdechnie...
U mnie swieta udane...sylwester tez...
Magda w szoku jestem jak Twoj mlody wyrosl-tosz to taki maly bejbik byl niedawno...
A teraz maly przystojny mezczyzna
Slodki jest 
Zaraz mykam na zakupy...Przychodzi dzis do mnie kumpela na noc ze swoim synkiem w wieku mojej mlodej ...My bedziemy swietowac moje urodziny co byly dwa dni temu a oni wyszaleja sie bo sie juz bardzo za soba stesknili
A za tydzien swietuje z moimi laskami
-
11-01-2010, 18:43 #2730
ellooo
Melduje ze wczoraj przed polnoca wrocilismy z Polski Troche tam siedzielismy
Droga minela szybko ale zaskoczona bylam tym ze w PL sa lepsze drogi niz w DE Chodzi mi o odsniezanie
W DE to chyba nie wiedza ze trzeba odsniezac
Ale od Dortmund bylo ok.
W Pl jak zwykle non stop w gosciach juz mialam dosc a Lali od 3 dni mowila ze chce juz do domku

Teraz zadowolona ze swoimi zabawkami i bajkami