Strona 342 z 588 PierwszyPierwszy ... 322 332 337 341 342 343 347 352 362 ... OstatniOstatni
3 411. do 3 420. z 5873
Drzewko podziękowań157Podziękowań

Temat: Szukam Mam z Niemiec

Mama Laury :) Avatar anka26,07

Domyślnie Odp: Szukam Mam z Niemiec

Wpadlam napisac ze chodzimy do przedszkola z placzem.Laura z rana placze ze nie chcce pojsc a jak przychodze to nie chce wracac :)))
    Mam nadzieje ze szybko jej przejdzie.
    Po powrocie jeszcze nie wpadlam w rytm wiec odezwe sie jak poogarniam dom a za tydzien mam remont wiec wiecie jak to jest

Co do pracy i ubezpieczen to kto chce niech pracuje kto nie niche wydaje nie swoje ja w to nie wnikam pisalam o paznokciach hihihi

Co do czopkow nie mialam takich moja od urdzenia lubi jezdzic autem i tak oto teraz wracalismy w dzien wyjazd o 10:30 bylismy w domu kolo 1:30 Ani razu nie marudzila.Zaliczylismy jeden dluzszy przytanek na obiad

Entuzjast(k)a Avatar MAGDALENA 27

hej, hej............. pierwszy dzień w przedszkolu zaliczony Szymon obudził sie dzisiaj rano o 6.00 spokojnie sie wyszykowalismy, zjadł śniadanko i pojechaliśmy do przedszkola, o dziwo pierwszy dzień i bez płaczu ale wydaje mi sie że w lekkim szoku bo za wiele nie opowiadał jak było , niestety pani powiedziała że nic nie chciał zjeśc nawet banana co mnie bardzo dziwi, bo on uwielbia banany......... zobaczymy jak bedzie w poniedziałek......................... a mi jakos tak smutno sie zrobiło jak go zostawiłam w przedszkolu i jak juz wyszłam to łezka mi sie w oku zakrąciła ze biedny sam tam bez mamusi i nie rozumie co do niego mówią

Mama czerwcowa'06 Fan(ka)

Wrocilam... jestem mega opalona...zmeczona...ale szczesliwa pozniej nadrobie watek

kopiuje opis urlopu z moich czerwcowek bo mi sie raz jeszcze pisac nie chce
    a wiec tak.....

Hotel mega wielki...z 5 basenow na zewnatrz i jeden w srodku o ktorym wiem...ludzi multum...jedzenie pycha...tyle zarlam ze wysrac sie nie moglam od wyboru do koloru...codziennie z 20 dan...plus ciasta,leguminy,galaretki,owoce,lody...no od zatrzesienia...
    super dla rodzin z dziecmi...
    w obsludze rowniez polacy z krakowa ktorzy przyjechali na staz...

plaze piekne...aczkolwiek male...trzeba bylo wziac skutera zeby pojechac na wieksze...na ulicy ruch na maxa...wszyscy na skuterach,Quadach badz innych dziwnych pojazdach...mozna smigac bez kasku...policja nic nie zrobi... grecy ogolnie natretni...faceci babiarze...obsluga w sklepach dosc niemila...wrecz natretna...jedna kobieta to tak chciala mi jeansy wcisnac ze biegla za mna na druga strone ulicy do innego sklepu...i jako jedyna zrobila mi rabat ze 109 euro na 50... w inynch sklepach nawet jednego euro z ceny nie chcieli zejsc...a jak juz mieli przeceny to np. z 35 euro na 33 myslalam ze padne ze smiechu w miescie dosc brudno... imprez od zatrzesienia... slonce grzeje na maxa...nie dzwie sie ze w cieplych krajach robia siesty...bo o 13:00 juz spac mi sie chcialo ze zlych rzeczy to z pokoju ukradzono mi komorke... wkurw na maxa mialam!!!! bo wogole z hotelu nie bralam komorki... mialam ja w lozku... i kilka godzin po tym jak raz ja uzylam wlasnie w tym lozku znikla...dzwonilismy i byla wylaczona a w ta noc akurat ladowalam po 4 dniach pobytu bo nawet wylaczona ja mialam przez ten czas... myslalam ze moze z przescieradlem ja zawineli...bo codziennie zmieniali i posciel i reczniki...ale akurat wtedy twierdzili ze nie zmieniali przescieradla co okazalo sie klamstwem bo mi spalda kulka od pudru i wymazalo sie przescieradlo... na koniec okazalo sie ze adam zgubil klucz od domu... ale szczescie ze dalam tesciowej przed wyjazdem wiec przyjechali z mloda i otworzyli nam mieszlkanie bo inaczej kosztowaloby nas to ok.150 euri... potem bylo juz tylko gozej 6 listow z mandatami Adama w tym jeden z zabraniem mu prawka... kolejny list to podwyzka za mieszkanie o tysiac euro na rok.... normalnie zyc nie umierac przynajmniej sie opalilam
    Aaaa i jeszcze nie dodalam ze w drugi dzien znajomi nam niespodzianke zrobili i dojechali do nas ale byly jaja i krzyki jak ich zobaczylismy
    Aha i jeszcze mala porazka...przed niezla gromada ludzi wylalam na siebie pelna tace z drinkami a mylo ich oklo 15 lacznie z Bluecuracao wiec mialam niezla mieszanke na sobie...i kolory tez...ale co tam uklonilam sie,wygniotlam z cyca co sie w stanik nabralo-zebralam oklaski i poszlam do drugiego baru po kolejna porcje

Jeszcze ktos tu zaglada???????????????????????????????

zagladam :))) i nawet czytam

Fajnie spedziliscie urlopik tym bardziej ze znajomi zrobili niespodzianke :)))

U nas nic sie nie dzieje procz tego ze lali dzis nie plakala w przedszkolu i przyniosla piosenke do domu Mam nadzieje ze jutro rowniez chetnie pojdzie
    W POCO upatrzylam sobie dwie lampy i mebelki ale jak narazie nie kupuje

Ja osoatnio obkupuje mloda...kilka rzeczy wyhaczylam na ebay... kilka kupilam na miescie...mamy juz kurtke na zime czapke i szalik...kilka bluz...kupilam tez mlodej wczoraj na ebay tunike z kamizelka jeansowa... nowa ...a dzis katane -ale uzywana-bardzoo mis ie spodobala a sobie ostatnio nic... w dzien wyjazdu na urlop tylko diwe pary okularow slonecznych (ray ban) a tam kupilam sobie portfel teraz szukam jakiejs kurtki dla siebie na zime...widzialyscie gdzies cos ciekawego? no i buty

Ja na zakupy wybieram sie w tygodniu. A sobie lubie kupowac w PL zreszta ja to wybredna jestem bo butow z okraglymi czubkami mimo ze sa modne bym nie kupila bo dla mnie sa obciachowe wiec chyba Ci nie pomoge. Co do kurtki to maz mi kupil biala krotka do pasa i narazie w niej bede latala pozatym mam jesdzcze czarna taka do polbiodra. A no i biale futerko ktore tez maz mi kupil bo zawsze o takim marzylam wiec zapasow troche mam

ja jeszcze nie wiem jakie buty chce ale bialego futerka to napewno nie nie lubie takich rzeczy.... na buty to ja zawsze duzo wydaje...na zime...juz licze ze pewnie ze 200 euro... bo stowa to minimum u mnie zawsze na zimowe... no ale to sie okaze...bo ja musze poprostu zobaczyc i sie zakochac no i podstawa to teraz wygoda...napewno nie zaden obcas...przynajmniej wysoki...bo takie mam ... pozbywam sie wlasnie butow,ktore kupilam ostatnio za 220 euro... moze 8 razy zalozone... bo obcas wysoki.... i tylko na wyjscie byly... no coz-pech porazka

a wpolsce lubie sie obkupic w top secret bo inne sklepy to raczej sajak tu albo wogole nie ma ZARA czy H&M to w wiekszych miastach-smiechu warte a ty Anka gdzie w polsce sie obbkupujesz? w jakich sklepach?