Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 72
    szczęśliwa mamusia :) Avatar Ewelinka27

Domyślnie Odp: Kilka słów o mamuśkach z Norwegii:))))

IMIĘ - Ewelina (Wszyscy mówią na mnie Ewka)

URODZINKI MAM - 11.05. (1981r.)

DZIECI - nasza długo wyczekiwana córeczka Nicolka ma prawei 3 tygodnie (ur. 5.XI.2008r.)

CZYM SIĘ ZAJMUJĘ - obecnie wychowuję naszą najwspanialszą córeczkę oraz zajmuję się prowadzeniem domu (typowa "Matka Polka")

Z WYKSZTAŁCENIA JESTEM - ukończyłam kilka fajnych (jak dla mnie kierunków) - pedagogika opiekuńczo-wychowawcza, psychopedagogika, podyplomówkę zrobiłam z wychowania przedszkolnego, ukończyłam kurs terapii behavioralnej dla dzieci i młodzeży autystyczej...
    W Polsce przez ostatnie 2 lata pracowałam jako nauczycielka w przedszkolu, wcześniej w szole i świetlicy socjoterapeutyczej dla dzieci z rodzin patologicznych, prowadzilam prywatną terapi z dziećmi z autyzmem, z Z.Downa..., pracowałam w środowisku osób niepełnosprawnych intelektuanie i ruchowo...

MIESZKAM - Kristiansand

SKĄD JESTEM - pochdzę z Kościerzyny, od ślubu mieszkam w Gdańsku (ogólnie rzecz biorąc Kaszebka z krwii i kości)

mamuśka ....

Ewelinko wszystkie kierunki bliske memu sercu , , ale ich masz.Kościerzyna też , często tam na wakacje wyjeżdżałam ...

szczęśliwa mamusia :) Avatar Ewelinka27

No to jest szansa kochana, ze spotakmy sie kiedys w moim rodzinnym miescie...
    Mi osobiscie bardzo go brakuje. Przyzwyczajenie bierze gore... Tesknie za rodzinnymi stronami... No,ale coz...

Początkująca(y) Avatar corfee

Smile Odp: Kilka słów o mamuśkach z Norwegii:))))

To ja moze jak tutaj juz wpadlam i podczytuje Wasze posty(ech,doszlam do 7 strony,ale jest juz pozno i oczy mi sie zamykaja,ale obiecuje.ze z czasem przeczytam wszytskie posty(ile sie madrych rzeczy mozna z nich dowiedziec )zeby nie powtarzac pytan choc nie zaprzeczam,ze nie bede tego robic znaczy bede pytac o wszystko jesli moge

mam na imie Paulina
    urodzilam sie 8 kwietnia 1984
    od 5 lat mieszkam w Norwegii,wyjechalam bardzo wczesnie bo zaraz po maturze( do dzis nie wiem,jak to sie stalo .a nie,wiemMILOSC
    obecnie pracuje w malej przytulnej kafejce,juz od ponad roku,i bardzo mi sie tam podoba.
    Dowiedzialam sie niedawno,ze jestem w ciazy to dopiero 6tc(lekarz w szoku byl jak przylecialam do niego w sumie na 2 dni przed spodziewanym okresem i zakomunikowalam,ze jestem w ciazy ) ale mam nadzieje,ze wszystko pojdzie dobrze i w lipcu 2009 urodze slicznego dzieciaczka

Pracuje w Oslo a mieszkam na Nesodden,to taki polwysep 23 min promem z Oslo,przepiekne miejsce.Mieszkalam w Oslo przez 3 lata i nigdy wiecej.Nie ma to jak wiewiorki latajace po tarasie

takze tyle o mnie.Mam nadzieje,ze przyjmiecie mnie do swojego grona mam jeszcze duzo czasu przed soba,wiec zaczne od czytania postow,potem ew moze sie wlacze do dyskusji(z tego co doczytalam to wiekszosc z Was juz ma dzieci,nie wiem czy sa jakies poczatkujace ciezarowki

pozdrawiam!!

Zadomowiona(y) Avatar Jaga8124

Witaj Paulinko
    I zapraszam do częstszego pisania
    Kurcze podziwiam CIę za chęć poczytania wszystkich postów Ja nie jestem tu od początku istnienia tego wątku a nie doczytałam od początku wszystkiego
    Gratulację dzidziusia
    Mam nadzieję, że sie u nas zadomowisz
    Pozdrowioka Jaga

Początkująca(y) Avatar corfee

dziekuje wszytskim za cieple przyjecie fajnie,ze jest ktos.kto przechodzil przez to wszytsko tutaj,bynajmniej bedzie mozna kogos pomeczyc jak bede miala jakis problem obawiam sie,ze bede tylko weekendowa forumowiczka,we wtorek byl moj pierwszy dzien pracy do 11 dniach zwolnienia lekarskiego i ciezko mi bylo sie przestawic z leniuchowania na pracowanie pozdrawiam i mysle,ze niedlugo sie do pogaduszek dolacze

mamuśka ....

zapraszamy na główny wątek:
    mamy z norwegii

Początkująca(y)

IMIĘ: Agnieszka
    URODZINKI: 26.04.82r
    DZIECI: córcia Natalka ma 6i pół roku a synuś Nicolas ma 11tygodni
    OBECNE ZAJĘCIE: zajmuję się domem i wychowywaniem moich kochanych dzieciaczków
    MIESZKAM: Selbu
    POCHODZĘ: Szczecin
    witam się nowa na forum

Sara Avatar babo

Czesc dziewczynki
    Pare slow o mnie.
    Mam na imie Ania,32 lata,mieszkam w Norwegii od 8 lat,a tak wogole to moja mama mieszka tu 14 lat wiec norwegie poznawalam juz wczesniej zanim tu zamieszkalam.Mieszkam w Sandnes kolo Stavanger,Jestem mezatka od sierpnia 2008 wiec swieza co po slubie.Moj maz jest norwegiem i jest super facetem,jestem bardzo szczesliwa z nim
    Staramy sie o fasolke 6 miesiecy i narazie nic
    Narazie nie pracuje,pracowalam w salonie pieknosci 2 lata.Obecnie odpoczywam,gotuje mezusiowi pyszne obiadki i czytam do egzaminu na prawojazdy
    Fajnie ze dolaczylam do was

Początkująca(y)

Hey witam serdecznie mam naimie Anna mam30 lat pochodze z Ostrowa wlkp . przyjechalam do Norwegii miesiac temu do meza jestem w 32 tyg ciazy i mam cholernego stracha rodzic tu ale wole to niz mam byc sama .Mam juz corcie ktora ma 4.5 roku .Obecnie mieszkamy w Oslo w centrum .Pozdrawiam serdecznie .

Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 ... OstatniOstatni