Strona 1181 z 1262 PierwszyPierwszy ... 1161 1171 1176 1180 1181 1182 1186 1191 1201 ... OstatniOstatni
11 801. do 11 810. z 12620
Drzewko podziękowań184Podziękowań

Temat: mamy z norwegii

Fan(ka) Avatar AniaSm

Domyślnie Odp: mamy z norwegii

JojoB mi się wyświetla suwaczek z datą urodzin Kuby , sprawdzałam na innej przeglądarce ,nie logując się i też był , dziewczyny widać go??
    Mary ja to zrobiłam tyle testów że szok , ale ostatni robiłam tydzień po spodziewanej @ i wyszedł pozytywny , moja bratowa robiła test i był neg a lekarz jej potwierdził ciąże , więc to różnie jest ,jak się nie możesz doczekać to zrób sobie test jutro rano z nocnego moczu i na następny dzień ,ale za kilka dni możesz go powtórzyć o ile się @ nie przypląta \
    maniulka super że weekend był udany , my się chyba za tydzień wybierzemy na trollstigen o ile pogoda nam dopisze
    bubla chrupek kukurydzianych tutaj nie ma , ja sobie przywiozłam teraz z PL kilka opakowań , wogóle tutaj wielu rzeczy nie ma dla maluchów które by się przydały , polecam za to ciasteczka z HIPP od 8 m-ca , mój je strasznie lubi a ostatnio bratanica mojego D też je zaczeła jeść a ma prawie 3 latka
    zbieram się na spacerek z Kubą póki słoneczko świeci no i za obiad się trzeba później zabrać

Fan(ka) Avatar mary-beth

Cytat Napisał AniaSm Zobacz post
    JojoB mi się wyświetla suwaczek z datą urodzin Kuby , sprawdzałam na innej przeglądarce ,nie logując się i też był , dziewczyny widać go??
    Mary ja to zrobiłam tyle testów że szok , ale ostatni robiłam tydzień po spodziewanej @ i wyszedł pozytywny , moja bratowa robiła test i był neg a lekarz jej potwierdził ciąże , więc to różnie jest ,jak się nie możesz doczekać to zrób sobie test jutro rano z nocnego moczu i na następny dzień ,ale za kilka dni możesz go powtórzyć o ile się @ nie przypląta \
    Ania - suwaczek widać - urodzinki za 2 mies. i 26 dni.
    Dziękuję za słowa wsparcia! Jutro już może być ciężko z moją cierpliwością... Wiem, że to głupie bo to raptem 1 dzień różnicy... Ale mam tylko 1 bardzo czuły test z Polski przywieziony - Bobotest o czułości 10, a reszta ma czułość 25, więc mogą jeszcze nie złapać... Boże, jak się boję!

mamuniaDziabunia Avatar JoJoB
    Wpisów do bloga
    1

Wpadam szybciutko juz w chaupie lepiej ale jeszcze fju...Nalog!

ania widac suwaczek! Tylko ostatnio strasznie ciezko mi sie strony BB laduja i dlatego nie zwsze wszystko mi sie wyswietla! A u was ok i to tylko ja taki odszczepiecniec jestem i panike sieje?

maniulka to moze jakies fotki widoczkow? bo co prawda duzo jest wlasnie reportazy z tych okolic ale to zawsze inaczej jak relacja na zywo!

mary-beth nie wiem co ci doradzic, bo sama nie dam sobie paznokci obciac czy ja mialabym cierpliwosc czekac czy nie. No ale dziewczyny dobrze pisza, to tylko 2 dni (tak pozytywnie) no i z testami roznie bywa. Jak juz naprawde nie dajesz rady to sie swojego zapytaj (i zrob odwrotnie! - zartuje! A jak masz tylko jeden test to sie wstrzymaj, bo jak co to radosc wtedy bedzie 1000 X wieksza.

mary-beth dziękuje za post.

Wdrożona(y) Avatar beatris0302

Witam po weekendzie :)
    właśnie wróciłam ze szpitala, ale nie z porodówki tylko z kontroli.. Jutro mam termin a tu nic sie nie zapowiada żebym urodziła..
    Powiedzieli mi że dzis nie urodzę ani jutro.. No a tak poza tym jest wszystko w jak najlepszym porządku, Mały ma gdzieś 4kg już, a ja mam za to bakterie w moczu i biorę antybiotyk, w sumie to jeszcze jutro muszę go wziąć a jak się okaże ze nie pomógł bo dadzą mi zastrzyki :(
    Dziś piękną pogoda więc robię pranie i myje jeszcze raz okna :D heh nie wiem co dalej będę robić a energii mam tyle ze dla Was wszystkich by tu starczyło :D
    Miłego dzionka :D Buziole :*

Wrześniowe mamy'08 Avatar tampeza

merybeth trzymam kciuki|do srody
    beatris jak masz tyle energii to znaczy ze porod wkrotce, tzw syndrom wicia gniazda
    bylam dzis na tym kursie nav i kompletna porazka, uczyli nas jak uzupelnic swoje cv, ktore jest zarejestrowane na ich stronie

mamuśka Avatar ^marta^

hej
    MArry Beth kwas foliowy bardzi wazny dla dziecka cytat : "Ginekolodzy zalecają zażywanie kwasu foliowego swoim pacjentkom planującym ciążę przede wszystkim z uwagi na jego znaczenie w profilaktyce wad cewy nerwowej u płodu (m.in.: bezmózgowia, rozszczepu kręgosłupa, przepuklin oponowo-rdzeniowych). Wady te powstają w pierwszych 4 tygodniach płodowego życia, kiedy kobieta nie wie, że doszło do poczęcia. " a to stronka Acifolik, Kwas foliowy, ciąża
    a test mozesz osbei zrobic, sa takie co juz wpierwszym tyg pokazuja, wiec jak Cie stac do do apteki udezaj i rob a My trzymamy kciuki bo po co masz sie tak stresowac jak "zapylilo" to pokaze
    Betaris szybkiego rozwiazania , zgadzam sie z Aga, moz eto byc na kilka dni

Pozytywnie zakręcona:)

No własnie Marta ja słyszałam że tu sa lepsze testy niż w PL bardziej wiarygodne
    Mary to do dzieła i się nie stresuj już &&&&&&&& ciągle trzymam
    Beatris przejeżdżam wczoraj koło twojej miejscowosci(tzn.pewnie gdzies obok)ale blisko
    Jojob co tu będę dużo pisać widoki cudne nic a nic nie przereklamowane ja to z lekka wysokości się boję więc zielona byłam jak tymi górskim dróżkami jechalismyale czego się nie robi zeby cos zobaczyć
    No to macie zdjęcia
    1Punkt widokowy na Geiranger
    2 1500m.n.p.m Dalsnibba
    3 Poranek w Geiranger,widok z campingu
    4 Dalsnibba
    Załączone Obrazki Załączone Obrazki
    Ostatnio edytowane przez maniulka : 6-09-2010 - 20:27

mamuśka Avatar ^marta^

Marlena fantastyczne widoki !!!!

mamuniaDziabunia Avatar JoJoB
    Wpisów do bloga
    1

Witam sie...

maniulka widoczki ... az mi ciary przeszly! To lekend wam sie udal szczegolnie ze pogoda dopisala!

tampeza no... to po prostu gacie opadaja! Ale moze troche "odkurzyli" liste zarejestrowanych i cos sie w koncu ruszy!

A mnie dzisia q...mac trafia bo co rusz przelatuje posty to mi sie na moim prof avatar z FB wyswietla i co zmienie, ze nie chce automatycznego polaczenia i NIE CHCE avatara z FB to mi to p...g. niby naprostowywuje sie ale za moment znowu to samo i jeszcze q...m.. mi wyswietli ze nie moze zmienic i do admina mam pisac. To napisalam, moze kieeeedys cos odpisza.Juz nawet z foxa probowalam. To sie wzielam i musialam rozwiesc z FB.
    A jeszcze w sobote przed tym navnedagiem to @ dostalam, i chyba juz menopauze przechodze bo najpierw mialam w pol miecha, ale ostatnie 2 miechy to jak w zegarku 7-ego, no i teraz nagle w sobote.
    Jutro chyba okna przelece bo mi beatris troche na ambicje wjechalas! Wlasciwie to raczej te najbrudniejsze... No i musze Malej nakleiki z nazwiskiem zelazkiem "przyprasowac".

Fan(ka) Avatar mary-beth

Marta, Marlena, Tampeza - dzięki, kochane! Ja prawdopodobnie złapie test w łapki jutro rano, bo cierpliwość nie jest moją mocną stroną... A jak wyjdzie negatywny, to czekam do piątku - wtedy już by @ na bank przylazła...

Aha, słuchajcie - czy tu potwierdzają ciążę badaniem beta hcg? Chodzi mi, czy gdy się pójdzie do swojego lekarza i powie, ze test wyszedł pozytywny, to czy on wysyła na betę?
    Wy już jesteście mamusiami, no i rodziłyście tu, to na pewno wiecie.
    Marlena - przepiękne fotki!

Boże, no chora jestem! Położę się, bo mnie wszystko boli.

Dobrej nocki!
    Ostatnio edytowane przez mary-beth : 6-09-2010 - 21:43