Strona 244 z 246 PierwszyPierwszy ... 224 234 239 243 244 245 ... OstatniOstatni
2 431. do 2 440. z 2458
    Początkująca(y)

Domyślnie Odp: mamy z tatusiami z turcji

Witajcie,
    Milena i Justna zjrzyjcie na skrzynke odbiorcza:)
    Przepraszam,ze dlugo nie odpisywalam.
    Pozdrawiam serdecznie!

Początkująca(y)

Witam,

jestem tu nowa, od jakiegoś czasu zaglądam na to forum. Moim partnerem od 5 lat jest Turek, wspólnie wychowujemy niespełna 2- letnią córeczkę. Mieszkamy w Warszawie.
    Mam nadzieję, ze przyjmiecie mnie do Waszego grona.

Pozdrawiam

Początkująca(y)

Cześć dziewczyny,

czemu tu tak pusto? Szkoda ponieważ myślałam, że pogadamy, wymienimy się doświadczeniami ....
    Mam nadzieję, że mimo wszystko się pojawicie.

Pozdrawiam

Początkująca(y)

Czesc !
    Wlasnie dzis odkrylam ta stronke i jestem pochlonieta lektura. Mieszkam w Ankarze od 4 lat a w Turcji juz ponad 7. Jestem tez w 4 miesiacu ciazy i zaskoczyly mnie wasze wiadomosci, ja zdecydowanie wole rodzic w Turcji (szpital prywatny) i wydaje mi sie ze opieka tu jest znacznie lepsza niz w Polsce z tego co porownuje z moimi kolezankami.
    Obecnie najwiekszym problemem jest imie dla chlopca, takie aby posowalo tu i w Polsce. Jakies pomysly? Osobiscie zastanawialam sie nad Kaya (Kaja) tu pasuje ale chyba w Polsce to imie dla dziewczynek?

Początkująca(y)

W jakim szpitalu Ty bylas?????!!!!!! Ja place wpisowe 12 lirow od wizyty, a za USG 15 lirow, ostatnio robilam badania krwi, itp dosc obszerne i za to zaplacilam razem z wizyta 50 lirow, szpital jest prywatny, nowy i swietnie wyposazony, polecam wszystkim z Ankary.

Początkująca(y)

witam:)
    jetsem w zwiazku z turkiem...razem z Serkanem planujemy za jakis czas wyjechac na stale do Alanyi...szukam kontaktu z dziewczynami mieszkajacymi w Alanyi...prosze odezwijcie sie na meila ewelina_szcz@interia.pl
    buziaki:*:*

Początkująca(y)

Witam wszystkie mamy (i jeszcze nie mamy) z tatusiami z Turcji ;)

Zalogowałam się pod nick'iem Aylın

Śledzę Wasze losy od... hmm można powiedzieć 5 lat ;) bo we wrześniu 2005 roku powstał pierwszy wpis (o ile się nie mylę)
    Z zaciekawieniem śledziłam losy, każdej z bohaterek - tak tak bohaterek !
    - uważam, że każda z Was jest bohaterką własnego życia. Wasze historie czytałam z niezwykłym zaciekawieniem. Czułam się jak bym czytała ksiażkę a nie forum.

Nie raz kusiło mnie aby 'przejść' o dwie strony dalej albo nawet tydzień ;) aby upewnić się czy np. Karolina Can przetrwała mały kryzys z mężem, czy anusiakanusia zwalczy przeciwności losu i będzie żyć długo i szczęśliwie ze swoim partnerem, kiedy Shira spotka się ze swoim ukochanym Turaskiem i czy lekarz aureola0025 ma rację, że będzie dziewczynka a nie chłopczyk ? (przyznam się, że się uśmiałam bo SUWACZEK mi zdradził, że jednak urodził się chłopczyk) ...i wiele wiele innych problemów, dylematów każdej z Was, której nie wymienilam.

Przeczytałam praktycznie każdy post na tyle ile mogłam - zajeło mi to 3 dni (gdybym nie czytała w pracy to pewnie w jeden dzień bym się zmobilizowała)

Tylko jednego nie mogę przeboleć czytałam, czytałam i czytałam aby na sam koniec mieć satysfakcje, że poznalam Wasze historie i mogę do Was dołączyć aby czerpać wiedzę z tak mądrych, rozważnych kobiet ...a tu masz Ci babo placek .... forum zamarło

APELUJE !!! Wracajcie bo jesteście superrr Wasze decyzje, rady są nie ocenione !!!

Aylın

Początkująca(y)

hmm... widzę, że ostatni wpis był 6 lipca ...na szczęście tego roku! więc nadzieja, że coś ożyje nadal istnieje.

Aby was zachęcić do wznowienia rozmów, napiszę kilka słow o sobie

Jestem polką, a mój mąż turkiem. Małżeństwem jesteśmy od ... już pewnego czasu :)
    Dzieci jeszcze nie mamy, ale w głowie plan się tworzy cały czas ...póki co wystarczy mi jedno takieee "dużeeee dziecko" w domu -wiecie co mam na myśli...
    Mieszkamy w Polsce, więc nie zbyt wiele mam wspólnego z tym forum, ale zaryzykuję ;) a co mi tam może mnie przyjmiecie

Na koniec parę komplementów aby wkupić się w Wasze łaski ;)
    Pewnie się powtórzę, ale to forum jest naprawdę wyjątkowe !
    1)Żadna z Was nie uważa się za lepszą od drugiej
    2)Każda z Was służy innym pomocą / wsparciem słownym
    3)Nie udajecie, jesteście prawdziwe, kiedy jest dobrze to o tym piszecie, ale kiedy macie dość -nie ukrywacie łez za uśmiechem
    I to ten ostatni punkt jest dla każdej z nas tak ważny i potrzebny ! - dzięki temu uświadamiamy sobie, że nie tylko my mamy takie problemy i że warto je pokonywać.

Pozdrawiam
    Aylın
    Ostatnio edytowane przez Aylın : 12-11-2010 - 23:38

Wdrożona(y)

No wlasnie... Jakos to forum zamarlo :/ Witaj Aylin :)

Joannaturecka powiedz mi jak to mozliwe, ze placisz tak malo??? :O

Pozdrawiam wszystkie Mamy z Turcji :)

Początkująca(y)

Witam,

joannaturecka jedyne imie dla chłopczyka, o którym słyszałam, że jest i polskie i tureckie to Kamil innych nie znam:( chyba, że Deniz - też spotyka się w Polsce :) a co do Kaya to faktycznie w Polsce to imię dla dziewczynki, więc lepiej nie robić maluszkowi niepotrzebnych problemów.

MilenaZagi widzę na SUWACZKU, że już jesteś szczęśliwą mamą córeczki :) Spóźnione ale szczere Gratulacje ! :)

pozdrawiam serdecznie