Strona 1 z 365 1 2 6 11 21 ... OstatniOstatni
1. do 10. z 3645
Drzewko podziękowań4Podziękowań

Temat: Mamy z Leeds

mama Helenki i Hani Avatar ingrid77x7

Domyślnie Mamy z Leeds

Witam!
    Ciekawa jestem czy znajdą sie gdzies tu na tym "zagranicznym" forum mamusie, które rodziły baź dopiero się szykują żeby rodzić w Leeds. Ja jestem już na absolutnym finale (jeszcze tylko miesiąc do terminu) i chętnie bym posłuchała jakichs opinii na temat tutejszych szpitali, opieki po porodzie itp.
    Podzielcie sie ze mną swoją wiedzą dziewczynki
    Pozdrawiam bardzo ociężale
    Ostatnio edytowane przez pandorka : 24-11-2009 - 18:20

Rodzinka w komplecie :) Avatar kasia.j

Domyślnie Odp: mamy z Leeds, UK

czesc,

na watku mam z Bradford jest Kamalodz, ktora niedawno zostala mama i rodzila w Leeds, ja tez rodzilam ale 3 lata temu w Clarendon Wings i bylam zadowolona

zapraszamy do nas na watek

Mama Lijki ur 20.09.2007 Avatar madziulik

A właściwie dlaczego tego watku nie kontynuować?

Ingrid, rodziłam 9 m-cy temu w LGI (bo tylko tam była możliwość porodu w wodzie) i naprawdę nie narzekałam. Ale słyszałam opinie o ST James i też są pozytywne Więc chyba nie ma tak naprawdę znaczenia...

A gdzie Ty sie zdecydowałaś rodzić?

Początkująca(y) Avatar ninnare

Witam!
    nawet nie wiedzialam, ze jest watek mam z leeds, ja jestem na tym z bradford.
    A co do porodu - kurcze nie wiedzialam ze tylko w LGI mozna rodzic w wodzie a ja bardzo bym chciala! jak pytalam midwife jaka miedzy nimi roznica to powiedziala ze st james jest wiekszy, ma lepiej wyposazony oddzial, to wybralam go.
    A teraz zaluje bardzo bo ja chce do wody!!
    Chyba juz nie moge zmienic bo termin mam na 10 wrzesnia
    pozdrowionka!

witaj NINNARE
    wiesz co...? Nie sądzę żeby było za późno na zmainę szpitala... Musiałabyś po prostu porozmawiać z HV na ten temat... Z tego co się orientowałam 9 m-cy temu tylko LGI miał basen do porodu w wodzie, ale być może coś już się zmieniło (choć wątpię)... Szkoda że nie mogę Ci nic więcej powiedzieć i doradzić na temat wyboru szpitala.
    U mnie niestety upragniony wodny poród nie doszedł do skutku, gdyż mała miała problemy z sercem i musieli zrobić cesarkę Na szczęście wszystko się dobrze skończyło.
    Tylko właśnie na temat samej akcji porodowej i opieki podczas niej niewiele niestety wiem. Mogę za to pochwalić że sam zabieg cesarski przebiega u nich super sprawnie!!ale mam nadzieję że tego nie będziesz musiała przechodzić...

A skąd jesteś dokładnie, jeśli mogę zapytać...?

szczęśliwa mamusia Avatar kamalodz

Ninnare ja rodzilam st.james i jestem zadowolona. Jedynym problemem byl fakt ze na miejsce na porodowce czekalam 2 dni,ale w LGI w tym czasie bylo to samo. Rzeczywicie w wodzie tam nie urodzisz ale z wlasnego doswiadczenia polecam epidural . Ja naprawde niewiem co to bol porodowy i moglabym rodzic co roku!!!
    ">url=http://bejbej.pl/]

Wdrożona(y) Avatar mw80

ja tez rodzilam w st james i jedyne jaka opinia mi przychodzi to glowy to przyzwoiciebez zbednej rewelacji,zadnych basenow,pilek i tym podobnych gadzetow.ja natomiast mialam polozna, ktora bardzo zrecznie manipulowala,ze na zzo bylo juz za pozna,wiec rodzilam bez zadnych wynalazkowa w szpitalu lezalam tylko 10h, bo na poporodowym zabraklo dla nas miejscaale mimo to szpital uwazam za OK.

Czyli St James wygrywa nagrodę za popularność, skoro tak często tam miejsc brakuje

Wiecie co? dziwną rzecz zaobserwowałam u Lijki... chciałam jej zacząć zagęszczać mleko, bo ostatnio przez m-c nie przybrała mi nic na wadze. Wybrałam więc kleik ryżowy. Ale po nim (albo to tylko zbieg okoliczności) zaczęła mi się w nocy przebudzać Czy to możliwe że jej po ryżu ciężko...?
    a czym Wy zagęszczacie mleko? Może coś zgapię

Szczęśliwa Mamusia:)) Avatar sylwia.m

Madziulik a co nie podobało Ci się u nas?

Cytat Napisał sylwia.m Zobacz post
    Madziulik a co nie podobało Ci się u nas?

Sylwia m. ależ bardzo mi się podobało! (do tej pory Was regularnie czytuję). Tylko że Wy wydajecie się tak zgrane, że jakoś tak nie wiedziałam o czym pisać. Nie należę do gadatliwych

A poza tym macie te swoje fajne spotkanka w Bradford a ja nie mogłabym na nie uczęszczać

Pomyślałam, że warto byłoby coś takiego w Leeds zorganizować... Mam nadzieję że nie macie mi za złe

A forum macie świetne!!! Super z Was paczka Kobitki! Tak trzymać

Strona 1 z 365 1 2 6 11 21 ... OstatniOstatni