Strona 241 z 241 PierwszyPierwszy ... 221 231 236 240 241
2 401. do 2 409. z 2409
Drzewko podziękowań153Podziękowań

Temat: Mamy z Leicester

Mamusia Kubusia :) Avatar polaa

Domyślnie Odp: Mamy z Leicester

Maksymilian mojemu tez sie bardzo podobało mężowi chyba też

cosola muszę się w końcu wybrać na ta play group'e ale czuje sie juz jak krowka za przeproszeniem

Fan(ka) Avatar agusiakemisia

Domyślnie

Maxymilian trzymam kciukasy za szkrabika ;) straszy niepotrzebnie mamusie , na pewno odwróci sie w ostatniej chwili

Cosola u mnie spoko , już sie unormowalo, mój ma 5.5 roku więc dużo pomaga , rozumie jak to jest , na początku był taki ze mama to mama tamto , teraz jest już super. Rano zawozimy z Alesiem Kevina do szkoły odbieramy popołudniu - jest super. Narazie na macierzyńskim ciezko bedzie do pracy wrócić , całe szczęście zredukuje godziny i nie wrócę na full time - whoop whoop
    A u ciebie aż tak zle?

Wdrożona(y)

Wiesz to zależy od dnia, czasami mam doła, ale absolutnie nie żałuję że mam taką małą różnicę wieku między dzieciakami. Pocieszmy się z mężem, że każdym dniem jest lepiej i już wkrótce dzieciaki będą odchowane na tyle żeby je komuś podrzucać
    Franek też mi pomaga na tyle na ile może, ale gdy czegoś chce to jeszcze trudno mu zrozumieć, że nie jest centrum wszechświata i czasem trzeba poczekać na swoją kolej
    Muszę się trochę bardziej zorganizować i częściej z nimi wychodzić gdzieś dalej niż tylko na plac zabaw przed domem, bo to robi dobrze wszystkim.
    Teraz jesteśmy 2 tygodnie po przeprowadzce, więc próbujemy ogarnąć nowe mieszkanie i to też strasznie dużo czasu i siły zajmuje, ale cieszę się bo nareszcie mieścimy się ze wszystkimi gratami
    Fajnie, że tu jest takie miejsce gdzie można się trochę wyżalić, dzięki dziewczyny za wyrozumiałość - pozdrawiam!

P.S. Dziś mamy 4 rocznice ślubu, więc spadam świętować

Ubranka, zabawki i dużo innych rzeczy dla dzieci i nie tylko - http://www.webcarboot.co.uk/
    nowy, darmowy, lokalny serwis działający w Midlands - carboot online.

Mamusia Kubusia :) Avatar polaa

cosola Wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy
    Kazda ma czasami doła, ja już czasami mam dość zmeczona momentami jestem strasznie i sie denerwuje jak głupia, a co dopiero jak Mały sie urodzi
    ale nie zaluje ze bedzie wlasnie taka roznica wieku miedzy Nimi
    i nie moge sie doczeac chwili az razem bede sie ladnie bawić
    (mam nadzieję)

Powoli wdrążam się

Czesc dziewczyny, mam maly dylemat i licze na wasza pomoc, od poniedz. zaczynam nowa prace przez inna agencje pracy niz do tej pory, ta wiedziala, ze jestem w ciazy i zastanawiam sie czy ten nowej musze powiedziec o tym fakcie, boje sie, ze zmienia zdanie i nie zatrudnia mnie, nie wiem co robic? Dzieki z gory za pomoc.

Początkująca(y)

Z tego co wiem obowiazek poinformowania o ciazy masz 15 tyg przed planowym porodem, wiec jak nie chcesz to nie musisz mowic. Tylko czy nie bedziesz musiala wykonywac za ciezkiej pracy?

Powoli wdrążam się

No wiesz pracowac trzeba, z czegos zyc, wiec wakacje to nie beda, ale jezeli bedzie za ciezko to zrezygnuje poki co nie narzekam na dotychczasowe prace. Dzieki

Wdrożona(y)

Jeśli nie powiesz o ciąży, to jeśli coś ci się stanie to firma ani agencja za to nie odpowiadają, robisz to na własne ryzyko.
    Więc chyba lepiej powiedzieć, prędzej czy później i tak się wyda

Ubranka, zabawki i dużo innych rzeczy dla dzieci i nie tylko - http://www.webcarboot.co.uk/
    nowy, darmowy, lokalny serwis działający w Midlands - carboot online.

Powoli wdrążam się

Póki co popracowalam pare dni i znowu, odezwiemy sie jak cos nowego bedzie, wiec ...

Zasady Postowania