2 401. do 2 409. z 2409
Temat: Mamy z Leicester
-
16-05-2012, 19:42 #2401
-
17-05-2012, 00:16 #2402
Maxymilian trzymam kciukasy za szkrabika ;) straszy niepotrzebnie mamusie , na pewno odwróci sie w ostatniej chwili
Cosola u mnie spoko , już sie unormowalo, mój ma 5.5 roku więc dużo pomaga , rozumie jak to jest , na początku był taki ze mama to mama tamto , teraz jest już super. Rano zawozimy z Alesiem Kevina do szkoły odbieramy popołudniu - jest super. Narazie na macierzyńskim ciezko bedzie do pracy wrócić , całe szczęście zredukuje godziny i nie wrócę na full time - whoop whoop
A u ciebie aż tak zle?

-
17-05-2012, 21:47 #2403Wdrożona(y)
Odp: Mamy z Leicester
Wiesz to zależy od dnia, czasami mam doła, ale absolutnie nie żałuję że mam taką małą różnicę wieku między dzieciakami. Pocieszmy się z mężem, że każdym dniem jest lepiej
i już wkrótce dzieciaki będą odchowane na tyle żeby je komuś podrzucać
Franek też mi pomaga na tyle na ile może, ale gdy czegoś chce to jeszcze trudno mu zrozumieć, że nie jest centrum wszechświata i czasem trzeba poczekać na swoją kolej
Muszę się trochę bardziej zorganizować i częściej z nimi wychodzić gdzieś dalej niż tylko na plac zabaw przed domem, bo to robi dobrze wszystkim.
Teraz jesteśmy 2 tygodnie po przeprowadzce, więc próbujemy ogarnąć nowe mieszkanie i to też strasznie dużo czasu i siły zajmuje, ale cieszę się bo nareszcie mieścimy się ze wszystkimi gratami
Fajnie, że tu jest takie miejsce gdzie można się trochę wyżalić, dzięki dziewczyny za wyrozumiałość - pozdrawiam!
P.S. Dziś mamy 4 rocznice ślubu, więc spadam świętować

Ubranka, zabawki i dużo innych rzeczy dla dzieci i nie tylko - http://www.webcarboot.co.uk/
nowy, darmowy, lokalny serwis działający w Midlands - carboot online.
-
17-05-2012, 22:37 #2404
cosola Wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy

Kazda ma czasami doła, ja już czasami mam dość
zmeczona momentami jestem strasznie i sie denerwuje jak głupia, a co dopiero jak Mały sie urodzi
ale nie zaluje ze bedzie wlasnie taka roznica wieku miedzy Nimi
i nie moge sie doczeac chwili az razem bede sie ladnie bawić
(mam nadzieję
)
-
18-05-2012, 14:48 #2405Powoli wdrążam się
Czesc dziewczyny, mam maly dylemat i licze na wasza pomoc, od poniedz. zaczynam nowa prace przez inna agencje pracy niz do tej pory, ta wiedziala, ze jestem w ciazy i zastanawiam sie czy ten nowej musze powiedziec o tym fakcie, boje sie, ze zmienia zdanie i nie zatrudnia mnie, nie wiem co robic? Dzieki z gory za pomoc.
-
18-05-2012, 15:55 #2406Początkująca(y)
-
18-05-2012, 15:57 #2407Powoli wdrążam się
No wiesz pracowac trzeba, z czegos zyc, wiec wakacje to nie beda, ale jezeli bedzie za ciezko to zrezygnuje poki co nie narzekam na dotychczasowe prace. Dzieki
-
22-05-2012, 10:42 #2408Wdrożona(y)
Jeśli nie powiesz o ciąży, to jeśli coś ci się stanie to firma ani agencja za to nie odpowiadają, robisz to na własne ryzyko.
Więc chyba lepiej powiedzieć, prędzej czy później i tak się wyda

Ubranka, zabawki i dużo innych rzeczy dla dzieci i nie tylko - http://www.webcarboot.co.uk/
nowy, darmowy, lokalny serwis działający w Midlands - carboot online.
-
22-05-2012, 14:07 #2409Powoli wdrążam się
Póki co popracowalam pare dni i znowu, odezwiemy sie jak cos nowego bedzie, wiec ...

153Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Spotkania dla rodziców w...
Dzisiaj, 12:11 w Poznań