+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 221 1 2 6 11 21 ... OstatniOstatni
1. do 10. z 2203
    Entuzjast(k)a Avatar nafnia
    Dzięki!
    0
    Podziękowano 0 razy za 0 posty/ów

Domyślnie Mamy z Nottingham

Witam wszystkie przyszle mamy i mamy z pociechami z Nottingham i z okolic. Byloby fajnie porozmawiac, poznac sie, wymienic poglady,wyluzowac sie w milym towarzystwie MAM POLEK. Moglybysmy podzielic sie swoimi przezyciami zwiazanymi z ciaza, porodem, wychowywaniem dzieci. Zapraszam wszystkie dziewczyny, mam nadzieje ze bedzie nas tu sporo.

Zadomowiona(y) Avatar ewiki
    Dzięki!
    0

Smile Odp: Mamy z Nottingham

Hej

Tu przyszla mama z Manchesteru Jakby ci sie nudzilo to mazesz zajrzec na nasz watek. W sumie Man nie jest tak daleko

A tak wogole na kiedy masz termin?

pozdrawiam serdrcznie Ciebie i brzuszek

ewi

Dzięki!
    0

Domyślnie Odp: Mamy z Nottingham

czesc ewiki, no w sumie do Manchesteru nie jest tak daleko. Jeszcze tam nie bylam. Zagladalam czasami na wasz watek, ale nie bralam wczesniej udzialu. Bede zagladac czesciej. Mam termin zblizony do twojego, na 14 czerwca.
    Pozdrawiam Ciebie i Malenstwo

Dzięki!
    0

Wink Odp: Mamy z Nottingham

Hej

Przyznaje sie ze juz sobie policzylam z twojego suwaczka kiedy masz termin Mysle ze czerwiec to super czas na malenstwo. Powinno byc juz cieplutko i bedzie ozna z maluszkiem na spacerki smigac, a my sie nie nameczymy w upalach z brzusiem

Poki co mam nadzieje ze na Twoim watku bedzie mnustwo mamus, ale to pewnie troche potrwa, wiec jak tylko masz jakies pytania to dziewczyny na pewno cos ci poradza.

A jak tam przygotowania do przybycia maluszka, wszystko juz gotowe? bo tak sobie mysle ze tylko ja ciagle nie przygotowana do konca. Ale mam nadzieje ze w ciagu 2 tygodni juz sie zepne i przygotuje wszystko

Pozdrawiam goraco

Dzięki!
    0

hi hi , ja wlasnie tak sobie myslalam, ze to tylko ja jeszcze nie przygotowana . Wczoraj bylam w szkole rodzenia i wszystkie przyszle mamusie juz maja spakowane torby do szpitala . Ja jeszcze nie mam nic . Ale wychodze z takiego samego zalozenia jak ty, ze dwa tygodnie wystarczy na przygotowanie .

Mam nadzieje ze znajda sie jakies dziewczyny z Nottingham, bo ja tutaj jestem dopiero okolo 3 miesiace i jeszcze niewiele osob znam (wczesniej mieszkalismy w Londynie).

Caluski

Dzięki!
    0

Smile Odp: Mamy z Nottingham

Hej

Ja tez wczoraj byloam na parent education

No i racja wszyscy juz pokonczyli remonty i dekoracje pokoju dla dzieciaczkow. Jednym slowem wszysto juz maja gotowe.

A ja i moj facet ciagle myslimy o przeprowadzce przed pojawieniem sie malucha Bo marzy nam sie domek z ogrodem, a pokico mieszkamy we flacie na 1 pietrze. I jakos marnie widze latanie z wozkiem poschodachTak wiec mysle ze poczatkiem czerwca sie przeproeadzimy.

Ale swoja droga fajna sprawa taka szkola rodzenia.

pozdrawiam

Dzięki!
    0

hej!
    ale zbieg okolicznosci - my wlasnie sie przeprowadzilismy . W nowym mieszkaniu mieszkamy dopiero piaty dzien. Ale wczesniej mieszkalismy na parterze i mielismy ogrodek , a teraz pierwsze pietro i bez ogrodka . Ale to mieszkanie jest lepsze, bo dalej od glosnej ulicy, jest wieksze i jasniejsze. Tamten ogrodek co prawda byl, ale co z tego jak zaraz za ogrodkiem mur, a za murem glosna ulica. Jakos draznily mnie te odglosy przejezdzajacych samochodow, nawet w nocy te ciezarowki jezdzily . Tutaj jest bardziej zielono, ale moze za jakis czas znowu mi sie odmieni .
    pozdrawiam

Początkująca(y) Avatar patrycja25
    Dzięki!
    0

Wink Odp: Mamy z Nottingham

czesc kolezanko z Nottingham ,wiesz ja mieszkam w Londynie mam 4 miesieczna dziewczynke, ale razem z moim mezzem chcemy sie rzeprowadzic do nottingham , powiedz mi czy tam jest duzo pracy i czy latwo cos dostac? a pozatym mam duzo ciuszkow do sprzedania i roznych rzeczy dla maluchow, piszcie dziewczny jak chcecie.

Dzięki!
    0

czesc Patrycja
    my tez wczesniej mieszkalismy w Londynie, a tutaj w Nottingham od lutego. Na temat pracy moge niewiele powiedziec, bo sama jeszcze nie szukalam. Wydaje mi sie jednak, ze nie powinno byc z tym problemow, ale to tez zalezy w jakiej branzy chcecie pracowac. Teraz tylko moj maz pracuje.
    Za okolo miesiac spodziewamy sie dzidziusia, prawdopodobnie bedzie dziewczynka.
    Jesli chodzi o ceny mieszkan, to generalnie jest duzo taniej niz w Londynie.
    A kiedy wy planujecie sie tu przeprowadzic?
    Ostatnio edytowane przez nafnia : 24-10-2008 - 23:32

Początkująca(y) Avatar patrycja25
    Dzięki!
    0

No witam , dzieki za odpowiedz , wiesz wlasnie ze wzgledu na mieszkania chcemy sie przeprowadzic , ja nie szukam pracy bo moja coreczka ma 4 miesiace , tylko sukam pracy dla mojego meza , a co twoj facet robi jezeli moge spytac? moze on cos wie z praca ? a wy mieszkacie w centrum Nottingham czy poza w jakiejs mniejszej miejscowosci. A propo jezeli bedziesz miala dziewczynke to mam mnustwo ciuszkow , prawie same bombowe. jak bys chciala. masz juz jakies kolezanki tam gdzie mieszkasz, widzialam gazete to mieszkania sa juz za 500 3bed hause nowka nie smigana , to prawda ? pozdrawiam