251. do 260. z 2205
Temat: Mamy z Nottingham
-
9-11-2007, 10:23 #251mama Kingusi
-
9-11-2007, 11:00 #252
Odp: Mamy z Nottingham
kurcze nie wiem co sie dzieje wczoraj pisalam swoja wiadomosc o polnocy a tu wyskoczyla jakas kosmiczna godzina a teraz u mnie na zegarku jest rowno 10 ta a wiadomosc annaoxi u mnie pokazuje na 11.30 cos jest pokrecone

tak jest do momentu jak sie nie zaloguje bo potem przestawia sie na czas prawidlowy
-
9-11-2007, 11:43 #253mama Kingusi
To znowu ja! wiecie, ja chyba zartowalam
, bylam wlasnie na chwile w ogrodzie i tak zmarzlam, ze szok!
jak pisalam poprzednio, to jeszcze nie wialo, przynajmniej u mnie, wiec nie wiem jak bedzie, pewnie znowu nici ze spotkania
No nic, moze w przyszlym tygodniu?!
betsuuu, czas mozesz sama ustawic, musisz wejsc w Edycje Opcji i tam zmienic
Milego dnia!
-
9-11-2007, 11:51 #254
Cześć dziewczynki

betsuuu-nie przejmuj się tym czasem u mnie tez tak pokazuje.To jest różnica stref czasowych.
annaoxi-rzeczywiście ładna pogoda,słoneczko,ale ty wiesz jak jest zimno
brrr naprawde.Kiedy odprowadzałam młodego do szkoły to myslalam o czapce.
annaoxi-szukaj,szukaj cos dla mnie bo ta okolica mi odpowiada
nafnia-jakie mleczka kupiłaś? Ale i tak trzymam kciuki zeby sie obyło bez.
A ja dzisiaj wyspana za wszystkie czasy.Wyobrażcie sobie że Angel wypiła po kompieli o20 mleczko,a obudziła mnie dopiero o 2.30

Grzeczna dziewuszka posłuchała prusb mamusi.Od 6 jestem na nogach bo juz nie mogłam spać.
Ale ale nie wszystko jest takie cacy bo od kilku kompieli mała strasznie mi płacze.Kiedy ją myję jest ok,ale kiedy zaczynam ubierać to ona się tak zanosi,ze nie mogę jej niczym uspokoić.Łezki jej lecą robi się czerwona.Dopiero kiedy podam butlę zaczyna sie uspokajać.Qrcze naprawde nie wiem o co chodzi?
-
9-11-2007, 11:54 #255
-
9-11-2007, 12:02 #256
hej
mowiac szczerze to przydaloby mi sie pojechac do centrum kupilabym moze przy okazji cos cieplejszego na grzbiet na polskie warunki, bo na Beeston juz obeszlam wszystkie sklepy i nic ciekawego nie znalazlam ale w sumie tu niewielki wybor, no ale zimnoooo i chyba nic z tego
, prawdopodobnie pojdziemy na krotki spacerek a potem czeka mnie walka z laktatorem
gabids - kupilam na probe aptamil, farley's, i cow&gate, ale jeszcze nie probowalam, bo wczoraj nam wystarczylo, zobaczymy co bedzie dzisiaj
,
u nas ostatnio mala po kapieli tez sie prezy ale mnie sie wydaje zo ona poprostu nie chce sie jeszcze ubierac bo ja po kapieli troszke ja masuje i ona chyba to lubi, a moze poprostu jest juz glodna i spiaca?
nie wiecie czy mozna tutaj kupic NAN?
-
9-11-2007, 12:32 #257
-
9-11-2007, 12:49 #258
betsuu dzieki za odpowiedz prawdopodobnie tam pojedziemy po to mleczko, ale jeszcze nie wiem czy NAN czy bebiko?

-
9-11-2007, 17:49 #259
ja juz tam dawno chodze w czapce, szaliku i 2 swetrach
. wczoraj wymarzlam jak na rowerku smigalam do szkoly..dzis rzeczywiscie slonko moglo troche mylic, bo po wejsciu w cien robilo sie okropnie zimno..wiec spacerek jula zaliczyla dzis 20 minutowy.. ale lepszy rydz niz nic
nafnia - ja bym Ci polecala bebiko, po pierwsze jest tansze, a po drugie nestle to wielki koncern nastawiony tylko na kase. wykupili polskie firmy m.in goplane i zwalniaja mnostwo ludzi..ja nie uzywam ich zadnych produktow, a kaszke nestle ktora babcie kupily daje malej z bolem..bo szkoda wyrzucic. nienawidze wielkich koncernow bo raz ze nie dbaja o pracownikow to dwa o ekologie!
sorry za maly watek anarchistyczny
pozdrowka!
i milego łikendu!
-
9-11-2007, 18:21 #260
o qrcze dziewczyny ale jestem zła

własnie miałam starcie z jedna arabska gówniarą.Wyobrazcie sobie ze ta zdeptała i połamała mój bagaznik w wuzku.Akurat mój Fabian to zuwazył z ukrycia.A kiedy zapytałam po co to zrobiła to bezczelnie kłamała że to nie ona.Powiedziałam jej ze jęsli raz jeszcze dotknie mój wuzek to złamie jej reke.Wszystkiego bym sie spodziewała po tych chłopakach a to dziewucha!!!! O zaraz mąż wróci z pracy i się zacznie.Nareszcie wiemy kto nam robi takie wstręty.
Odezwe sie do was dziewczynki jutro i zdam relację.
Miłego weekendu.