Strona 2072 z 2089 PierwszyPierwszy ... 2052 2062 2067 2071 2072 2073 2077 2082 ... OstatniOstatni
20 711. do 20 720. z 20885
Drzewko podziękowań329Podziękowań

Temat: Mamy z U.K - wątek główny

Początkująca(y)

Domyślnie Odp: Mamy z U.K - wątek główny

A no godzinkę do Skegnes mam. Ja z masta "wojewódzkiego" jestem. Widzisz problem w tym, że moje dziecko ma wiele różnych problemów. Pediatrzy niektórymi się zainteresowali inne zaś zignorowali tzn ewidentną asymetrię ułożeniową i związane z tym: skęcenie głowy, wykręcanie się w jedną stronę w rogalik, krzywy kręgosłup, skręcanie bioder w jedną stronę itp. Nie widzą w tym problemu. Mały ma 4 miesiące. Już straciliśmy kupę czasu i nie chcemy go tracic więcej. Tutaj z tego co wiem NHS nie stosuje metody Vojty, a raczej w jej kierunku się przychylam. Prywatnie udało m się znaleźc tylką jedną klinikę w Londynie ale tam daleko. Stąd moje pytanie na tym forum.

Fan(ka) Avatar kamilalopez

Zaba czesto tu lekarze ignoruja rozne zeczy twierdzac ze dziecko z tego wyrosnie,ale to nie ma co czekac az bedzie gorzej.Ja niestety nic nie wiem o takich terapiach,ale moze sprobuj zadzwonic do kliniki do ktorej masz namiary i moze oni cos wiedza o takich terapiach blizej Ciebie

Kwiateczek jak sie czujesz??juz nie duzo Ci zostalo

majowa mama `08 Avatar kwiateczek

Zabcia nie wem,dzwon po klinikach.W Lincoln nic nie ma???w notingham....nie wiem,musisz szukac...
    Kamila lepiej teraz ale ciezko,dzidzia jest nisko caly czas,duzo dolegliwosci ale jakos idzie,rusza sie calaco powoduje duze bolezebra .....ciagnie do dolujeszcze troche.9go mam scan.....zobaczymy jak urosla

Dziewczyny macie polsko tv??sledzicie poczynania z Madzia??boshhh ja dzis w szoku jestem,jednak to matka prawdobodobnie....a teraz komizuje zeby sie wymigac......normalnie to by siechyba pomoc wzywalo.....cokolwoek a nie planowac zakopanie wlasnego dzieckanie wiem.....biedna...mam nadzieje ze ja ktos zmnalazl,moze zywa.....

mama razy DWA;-) Avatar PINKA25
    Wpisów do bloga
    1

hello

Kwiateczek- ja cały czas na bierzao sledzę co sie dzieje i kopara opada;-((((( łudze sie ze Madzia zyje gdzies tam ktoś ja żabrał itp.... to co ona powiedziałą ze jej wypadła z rąk to dla mnie tez sciema......nie wierze ze tak sie stało za dużo znów niejasnosci....

jutro ma podobno spaść sniegu u nas ale jakos sie tak nie nastawiam choc od kilku dni mrozik jeeeeeeeest

Pinka ja tez juz sie pogubilam w kazdym razie ludzie dosc ze tym razem niby jej nie pomogli to co zrobia gdy sie taka sytuacja znowu zdarzy....

U nas snieg jestrano wstalismy a tu niespodziankaja to juz w nocy widzialam bo wtsaje co trocheKondzio byl taki zadowolon.Kupilam mu sanki i po przedszkolu bylismy troche na spacerze ale szybko topnial.mam nadzieje ze dzis poapda troche jeszczerano bylo -6.teraz juz jest -3brrr ale to nie -32

Wpisów do bloga
    1

Kwiateczek-oooooo rany ty masz go jeszcze siłe na sankach targać????

u nas marudy tydzien juz chore na natybiotyku znów są ale widze ze im sie poprawia i chwała bogu myślałam ze juz oszaleje z nimi..........

jutro konczymy 11 miesiecy i do roczku to juz tuż tuż.....

a co tam u reszty???

Witam
    Od wczoraj ogladam i znalezli ja w koncu...biedna mala....ciekawe co teraz wyjdzie,czy ta matka jej cos zrobila?!

Boshh cos mam bole dzis na dole....cholera oby nie jeszcze.....
    Pinka po sniegu to nie wysilek.....moze troche ale jaka radoocha byla....tata w pracy...

Wpisów do bloga
    1

Ciotka ty nie strasz ze to juz??? niech młoda jeszcze ze 3 tygodnie sobie posiedzi....a co masz bóle czy skurcze??? jak masz mozliwosc to poodpoczywaj troszkę....

snieg pada alllllllllllle z deszczem zimno jak nie wiem ze najlepiej to bym okryłas sie cieplusim kocem i spała.....

Fan(ka) Avatar kamilalopez

Witam

Mi sie wydaje ze matka ja poprostu zabila a nie byl to wypadek.Zbadali ja i jest poczytalna,kazda matka w sytuacji gdy dziecku cos sie stanie dzwoni po karetke bo moze uda sie dziecko uratowac a nie idzie dziecko zakopac pod kamieniami-poza tym ojciec dziecka twierdzi ze byl w domu,pomagal jej zniesc wozek i co nic nie zauwazyl?poza tym przez caly czas jak go pokazywali w tv to byl dziwnie spokojny i nie zdziwie sie jak wyjdzie ze oni ja zabili.Tragedia

Kwiateczek fajnie ze masz snieg-ja w tym roku nie widzialam. Odpoczywaj zebys czasem juz nie musiala na porodowke jechac.

Pinka ale ten czas leci a dzieciaczki tak szybko rosna

A ja mam pecherz przeziebiony i 2 dni temu musialam po karetke dzwonic bo krwawilam troche.Dostalam antybiotyk i kuruje sie pod kocem

Hej
    JESTEM,BYLAM SPRAWDZIC W SZPITALU CO JEST GRANE.....dzidzia jest baaaaaaaaardzo nisko stad to wszytsko.bylo podejrzenie ze wody sie sacza ale na szczescie nie pekly wiec mnie puscili.....wystraszylam sie bo mialam wrazenie ze mi cos wylecie,boli takowych nie bylo tylko takie parcie jakby sie wypychala sama