5 441. do 5 448. z 5448
Temat: cześć mamy polki we włoszech
-
Wczoraj, 22:48 #5441
-
Dzisiaj, 08:01 #5442
Odp: cześć mamy polki we włoszech
dzien dobry!!!
witam sie ja dzisiaj pierwsza...!!!
u nas w kacu mozna powiedziec zrobilo sie fajnie cieplo,goraco...
wiec zaczynam robic pranie itp.dzisiaj mezus wraca,wiec troche bede miala pracy,ale sie ciesze...corka to juz doczekac sie nie moze,pyta ciagle kiedy tatus wroci,ale nie wiem czy na tate czeka czy na prezent,bo zawsze jak przyjezdza to cos jej kupi

uff mialam cos napisac i mi wylecialo z glowy,ech...

Milego dnia dziewczyny...!!!
sicilpol co u Was???
-
Dzisiaj, 08:35 #5443Fan(ka)
czesc
oj u nas ciezki poranek, musimy dzieci wczesniej klasc spac, bo jak wstaja takie niedospane, to masakra... za krotki ten dzien!
zyta u nas tez sloneczko
ach jak przyjemnie...
agatka no i co z tych jajeczek wyszlo?
luczka strega no to rzeczywiscie chyba jakas polska schiza z tymi czapkami, musze sie na sierpien przygotowac
chociaz ja juz teraz mam duzy dystans do wszelkich komentarzy, przy Antku to bardzo latwo lapalam nerwa 
luczka i jak? przeszla handra?
kermitka no to sie umawiamy na brzuszki
dziewczyny wracajcie!!!
a ja juz po kawce, dzis juz nie wydawala mi sie taka ohydna jak wczoraj
przyzwyczaje sie
-
Dzisiaj, 09:30 #5444
-
Dzisiaj, 10:05 #5445
dziendoberek

pierwszy pisklak na swiecie ale strasznie slaby,chyba nie przezyje.cala noc sie klul i wyszedl zmeczony.
strega nie daj sie chorubsku,przepedz na wszystkie wiatry.
u mnie tez piekna pogoda od wczoraj,oby tak juz zostalo.ide obejzec serial na CIELO.papatki
-
Dzisiaj, 10:35 #5446
suchajcie ..wyskoczyla mi jakas "gula" na glowie ...tnz w dolnej czesci ..od ucha w lewo, po lewej stronie
oczywiscie zaczelam szukac w necie....gdzie sa polozone wezly chlonne wszystkie, bo moze to wezly jakies karkowe cyz jakies mi wywalilo przy tej infekcji co mam ..i boli mnie jak dotykam wlasnie w tym samym miejscu co ten dzidzius z linka ma guza...
www.insomnia.pl/dziwny_b%C3%B3l_z_ty%C5%82u_g%C5%82owy-t627266.html chyba jednak
bede musiala sie wybrac od lekarza
-
Dzisiaj, 10:56 #5447Fan(ka)
-
Dzisiaj, 11:08 #5448
kosmitko idzie jakies taki wezel wlasnie w strone potylicy. Ja ogolenie mam troche powiekszone wezly chlonne ..juz mi tak zostalo..bo w dziecinstwie mialam mononukloze...ale tam pierwszy raz mi cos wywalilo. Wyczulam to wczoraj...chcialam poogladac ale za chiny sie nei dopatrze w lustrze tego sama, bo zakrywaja wlosy..i nawet po odgarnieciu ich nic nie widac...

812Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks
,jeszcze w srodku siedza a juz je slychac a co to bedzie jak sie wylegna.3 sa nadklute,pewnie jeszcze w nocy ktorys maluch wyjdzie,bezsenna noc mnie czeka

Facebook

Spotkania dla rodziców w...
Dzisiaj, 12:11 w Poznań