Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 4 5
41. do 42. z 42
    mama kwietniowa 2007 Avatar m_ktosia

Domyślnie Odp: Mamusie ze Szwecji!!!

jutikarkol do szwecji sie wjezdza bezwizowo i bezproblemowo zaczyna mieszkac i potem jak sie tam ma rodzine to oni wszystko sprawdza i pomoga nr personalny to klucz do wszystkiego i wklejka do paszportu -pozwolenia na zamieszkanie ktore nie jest obowiazkowe ale sie baaaardzo przydaje, reszta wyjdzie w praniu

natqua no to ozywaj sie bo rzeczywiscie wateczek umrze, daj reszcie dobry przyklad

carolin szwedziaki uwielbiaja bezpieczenstwo wiec zapene taki fotelik by sie znalazl. problem w tym ze dziecko takie ok 10 kg robi tak wielki protest jak nie widzi jazdy przodem ze zapomnij o tym pomysle chyba ze masz dobre zatyczki do uszu

Angel... a to sie da tak na questa wpisywac? niewiedzialam.

olenka1234 no ja jestem a ty gdzie??

...wiecej wpisow na razie nie widze...

Fan(ka) Avatar Svensonka

Domyślnie Odp: Mamusie ze Szwecji!!!

Cytat Napisał m_ktosia Zobacz post
    jutikarkol do szwecji sie wjezdza bezwizowo i bezproblemowo zaczyna mieszkac i potem jak sie tam ma rodzine to oni wszystko sprawdza i pomoga nr personalny to klucz do wszystkiego i wklejka do paszportu -pozwolenia na zamieszkanie ktore nie jest obowiazkowe ale sie baaaardzo przydaje, reszta wyjdzie w praniu

natqua no to ozywaj sie bo rzeczywiscie wateczek umrze, daj reszcie dobry przyklad

carolin szwedziaki uwielbiaja bezpieczenstwo wiec zapene taki fotelik by sie znalazl. problem w tym ze dziecko takie ok 10 kg robi tak wielki protest jak nie widzi jazdy przodem ze zapomnij o tym pomysle chyba ze masz dobre zatyczki do uszu

Angel... a to sie da tak na questa wpisywac? niewiedzialam.

olenka1234 no ja jestem a ty gdzie??

...wiecej wpisow na razie nie widze...
    i znow urwal sie watek. Jakies plany na 3 dzieciatko?
    Indie (GOA)
    Vanessa

Oskar

Rafal i Marta

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 4 5