Strona 3 z 1065 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 10642
Drzewko podziękowań871Podziękowań

Temat: Mazurskie mamy !!!

mama majuni i groszka Avatar MADZIA

Domyślnie Odp: Mazurskie mamy

grubelek fajnie ze jestes z nami . im nas wiecej tym lepiej , ja juz tez normalnie nie moge . rano deszcz a jak mała teraz zasneła do słonce ale wieje strasznie ,
    wczoraj troche wyszłysmy mimo wiatru juz nie mogła wytrzymac mała w domu . dzis pewnie tez jak wstanie na jakies 0,5 ha wyskoczymy (moze nas nie powieje za daleko . pocieszajce jest to ze to dzis ostatni dzien tych wiatrów , ale z ta nasza pogoda róznie bywa

Cytat Napisał maarta100 Zobacz post
    Bardzo mało tutaj mam i dzieciaczków z Mazur!
    ja sie tez zastanawiałam . jak znalazłam ten watek to myslałam ze tu trwaja juz burzliwe debaty a tu w sumie cisza. mam nadzieje ze powoli bedzie nas przybywac i sie rozkreci . byłoby fajnie

Cytat Napisał Grubelek Zobacz post
    Witajcie!
    My mieszkamy w Olsztynie - tzn dokładnie ok 15 km za Olsztynem. Juleczka urodziła się w Szpitalu Miejskim i druga dzidzia też tam przyjdzie na świat .
    Pozdrawiam Mazurskie Mamusie !!!

zapomniałam grubelku pogratulowac dzidziolinki . ........ a ile ma pierwsza córeczka ???

Szczęśliwa mamusia

Grubelek tez dołączamy sie do gartulacji i cieszymy się że jestes z nami!
    Tez mam nadzieje, że rozkreci sie ten watek
    W Olecku dosłownie głowy urywa!!! Antos od kilku dni nie był na spacerze i pewnie nie bedzie bo troche sie przeziebił, blismy u lekarza bo strasznie kaszle. Doktorka zbadała i powiedziała, że to odkrztusny kaszel po katarku i dała syropki a Mały meczy sie bo nie może tego wykrztusić... Szkoda mi Go, poza tym to dobrze bo humorek dobry ma, bawi sie i nie ma podwyższonej temp.
    Pozdrawimy!!!!

mojej małej podawałam flegaminke jak nei potrafiła sobie poradzic z kaszlem . ale tylko lekarz pozwolił do 16.00 podawac zeby na wieczór nie meczył kaszel zbyt mocny

u nas tez wiatrzysko. kiedy to sie skonczy %$^@#$%^&

Szczęśliwa mamusia

Też podaję flegamninke, dzisiaj już było lepiej, nie kaszlał tak w nocy! Za to ja prawie wcale nie spałam, była okropna wichura, szok!!! TAk wiało, że co raz patrzyłam przez okno czy cos nie frunie w naszym kierunku, bo obok jest budowa (ostatnio fruwało ogrodzenie ), Antos grzecznie spał do 6! A ja dzisiaj jak lunatyk w pracy

witam
    ja dzis na 14.00 do pracki wiec wmiare sie wyspałam , panna wstała o 6.00 ale polezała grzecznie z mama do 8.00
    zaraz powoli ide sie szykowac. to dobrze ze synus czuje sie juz lepiej
    a co do tego waitru to juz nie chce nawet mówic. moje okna pozostawiaja wiele do zyczenia . normlanie takie nieszczelne ze szok. jak wiatr zawiał mocniej to jakby ktos wstawił czajnik z gotujacą woda z gwizkiem i tak wyło co jakis czas. w kazdym pokoju

Fan(ka) Avatar nineczka

Grubelku! Witam i gratulacje!!!
    Ta pogoda doprowadzi mnie do zawalu. Od kilku dni Hania nie wyściubila nosa za drzwi bo wieje i leje Kiedy to sie skończy? Dziś rano czyste niebo, sloneczko świeci no to ja zaczynam Hanuta na spacer szykować. 5 minut później leje
    Uff...
    Maarta, moja mala dostawala na kaszelek deflegmin i super pomógl. 5 kropelek rano i kaszel z glowy
    Ja chcę sloneczka!!! Dobra, obniżam wymagania - żeby chociaż nie padalo!!!

Szczęśliwa mamusia

Też marze o słoneczku i o sniegu.... Kupilismy sanki Antosiowi i pewnie ani razu ich nie użyjemy w tym roku
    Dziewczyny może orientujecie się czy gdzieś w naszych okolicach sa zajecia na basenie dla dzieci? dla maluszków jak mój Antoś. Bardzo chcielibysmy sie zapisać... Nineczka w Gołdapi macie nowy basen? moze u Was?
    Wiem, że kiedyś chyba były w Ełku, ale podobno nie było chetnych.

Zadomowiona(y)

Witam. Co prawda mieszkam 50 km od Warszawy ale czuję sie mazurską mamą. Ja pochodzę z Pasymia (jekieś 17 km od szczytna i 30 od olsztyna, pomiędzy) a mój mąż z okolic Kętrzyna ale urodził się w Gołdapi. Tylko nasza córeczka jest warszawianką.
    Serdecznie pozdrawiam i jeśli nie macie nic przeciwko będę do was zaglądać.
    Ostatnio edytowane przez Agatonik : 15-01-2007 - 16:29

Strona 3 z 1065 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania