Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 2 6 7 8 OstatniOstatni
61. do 70. z 73
    Początkująca(y)

Domyślnie Odp: wakacje nad morzem w Dębkach

Mart79, ja korzystałam, ale jakoś nic mi tam nie wpadło w oko.

Moje dzieci troszkę podrosły już także w tym roku stawiamy na pół-samodzielność, tj. jedziemy na wakacje do Grecji do hotelu z animatorem. Chcemy, żeby dzieciaki w obcym miejscu co nieco potrafiły sobie poradzić. Oczywiście będą pod opieką, no ale nie mamy i taty. Bałam się, że takie wakacje mogą być dość drogie, a tymczasem, na szczęście, nie :)))

Początkująca(y)

Domyślnie Odp: Gdzie wybrac sie na wakacje z dzieckiem?

Ja się zastanawiam czy w tym roku nie postawić na jeziora.Zastanawiam się czy nie wybrać się na taki rodzinny wypad do tego resortu Głęboczek na Pojezierzu Brodnickim. przeglądałam ostatnio zdjęcia na facebooku z tego miejsca i jestem zaskoczona malowniczością tych terenów. fajne miejsce na aktywny wypoczynek, można pośmigać na rowerach i kajakami :)

Zadomowiona(y) Avatar tymira

Polecam Głęboczek :) mieszkam w tej miejscowości :)

LAURA FAUSTYNA 30.07.2010-27.08.2010

Zadomowiona(y) Avatar maxmama2

Witam Was wszystkich serdecznie!
    Chce mojego 12 latka wyslac na kolonie albo oboz w polsce. Ofert jest tyle i wszystkie pieknie zareklamowane a poniewaz jest to pierwszy raz nie mam pojecia jakiej firmir zaufacd? MOze macie jakies doswiadczenie? Co mozecien polecic lub callkkowicie odradzic danych organizatorow! Widzialam,ze sa kolonie tematyczne.Syn raczej chcialby pojechac na kolonie typowo chlopieca to znaczy: qady,podchody itd. Dziekuje za odpowiedzi,

Początkująca(y) Avatar Tata Antka

WILLA RENUSZ to całoroczny obiekt położony w sąsiedztwie parku co zapewnia spokój, ciszę i jednoczesną bliskość do plaży i centrum.
    Nastawiamy się na świadczenie usług głównie osobom spokojnym, rodzinom z dziećmi – a także każdej osobie która pragnie w spokoju wypocząć, oderwać się od spraw codziennych. we Władysławowie łagodne wejście na plaże w odróżnieniu od stromych klifów Jastrzębiej Górze czy Chłapowie.

http://www.willarenusz.pl

SERDECZNIE ZAPRASZAMY

Zadomowiona(y) Avatar kika25

Witam!
    Czy znacie jakis fajny osrodek w górach tak abym mogła wyjechac tam z małym brzdacem? Zależy mi na tym aby był na terenie ośrodka basen gdzie mogłabym sie pluskac z córeczką.
    Słyszałam dobre opinie o Sandrze Spa w Karpaczu ale ceny sa tam kosmiczne.
    Macie cos godnego polecenia?

Początkująca(y)

Witam wszystkich,

Tak naprawdę w Polsce mało jest jeszcze miejsc, które są przyjazne dzieciom i w których można spędzić urlop z naszymi pociechami. Jeżeli szukacie takich zakątków w Polsce to mogę polecić wam portal - http://szwendobylscy.pl
    Fajna stronka i można znaleźć atrakcyjne miejsca na urlop z dziećmi.

Początkująca(y)

ja polecam portal LosTravelos.com - tanie wycieczki last minute i wakacje all inclusive, dzieciaki do 2 lat podróżują gratis, Panie są bardzo miłe i pomocne jeśli chodzi o wybór miejsca! pozdrowienia

Zapraszamy na wypoczynek nad polskim morzem do Jastrzębiej Góry i WŁADYSŁAWOWA. Apartamenty WILLA RENUSZ to całoroczny obiekt położony w sąsiedztwie parku co zapewnia spokój, ciszę i jednoczesną bliskość do plaży i centrum.
    Nastawiamy się na świadczenie usług głównie osobom spokojnym, rodzinom z dziećmi – a także każdej osobie która pragnie w spokoju wypocząć, oderwać się od spraw codziennych. we Władysławowie łagodne wejście na plaże w odróżnieniu od stromych klifów Jastrzębiej Górze czy Chłapowie.

CENY do końca kwietnia 35 zł za osobę - do końca czerwca 45 zł za osobę - w sezonie 60 zł za osobę

Dla rodzin z dziećmi mamy liczne atrakcje:

• w każdym obiekcie mamy pokój zabaw dla dzieci
    • na dworzu jest plac zabaw dla dzieci – zjeżdzalnie, piaskownice, huśtawki
    • aby nie wozić zbędnego bagarzu na miejscu udostępniamy bezpłatnie:
    • wózki - spacerówki i głębokie, łóżeczka, krzesełka do karmienia, baby phone, komputer z grami i internetem
    • do basenu ze zjeżdżalniami wodnymi jest 700 metrów
    • żelazko z deską do prasowania - bezpłatnie, pralkę (odpłatnie)
    • rowery i rowerki - rozbudowana ścieżka rowerowa Puck - Hel – piekny widok
    • wanienka, kojec dla dziecka

Gościom proponujemy aktywny wypoczynek który pomagamy zorganizować:

• Rowery - rozbudowana ścieżka rowerowa Puck - Hel – piekny widok
    • Basen, Sauny, zjeżdżalnie wodne
    • Nordic Walking proponujemy malowniczą plażową trasę Władysławowo-Rozewie, bądź leśne ścieżki w parku 40 metrów od naszego obiektu (posiadamy kije do NW).
    • Wędkarstwo
    • Quady
    • Jazda konna
    • Paintball

Co różni nasz obiekt od innych obiektów:

• bardzo wysoki żywopłot, który nadaje posesji specyficznego klimatu, duży ogród w którym rosną jabłonie, grusze, wiśnie, czereśnie, śliwy, bzy - kilka odmian, maliny, jeżyny, tulipany, róże i inne kwiaty i drzewa
    • WiFi internet w całym domu - prędkość 4 Mbit
    • stylowe rowery holenderskie do dyspozycji gości – bezpłatnie
    • parawany i koce na plażę
    • duża altana z grillem
    • kącik zabaw dla dzieci, gry, piłki, badminton
    • mini pralka, żelazko, deska do prasowania
    • wanienka, kojec dla dziecka
    • garaże, parking na grodzonej monitorowanej posesji

BEZPIECZEŃSTWO!!!

• system przeciwpożarowy w każdym pomieszczeniu, dozór straży pożarnej, aktualizacja gaśnic
    • MONITORING całego obiektu, kamery na podczerwień - rejestrowanie 7 dni ruchu na posesji
    • całodobowa ochrona firmy SKANIA - wykupiony system anty-napadowy - reakcja zagwarantowana do 3 min.
    • osoby naruszające spokój innych uczestników wypoczynku lub zakłócających ciszę nocną – po godz 23, będą proszone o opuścić obiekt, jeśli nie podporządkują się prośbie o ciszę będą musieli opuścić obiekt

DSC_7465.jpgDSC_7383.jpgDSC_7399.jpgDSC_7439.jpgDSC_7477.jpgvc2.jpg

zapomniałem dodać adres naszej strony na którą Serdecznie Zapraszamy www.willarenusz.pl

Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 2 6 7 8 OstatniOstatni

Tagi tego tematu

Zasady Postowania