1. do 6. z 6
    Początkująca(y)

Smile Kawiarnia tylko dla mam

A co myślicie o kawiarni stworzonej tylko dla mam i kobiet w ciąży? Ostatnio taką otworzyli we Wrocławiu, moim zdaniem to świetny pomysł i duże udogodnienie dla naszej płci :) Tu podaję link do artykułu o tym właśnie: BlaBlaCafe tylko dla pań - Wieści - MM Moje Miasto

chustomama :) Avatar ulisia

Domyślnie Odp: Kawiarnia tylko dla mam

ja myślę że takie inicjatywy są super. a we Wrocławiu oprócz Bla bla jest jeszcze czekoladziarnia i MamCzasCafe MamCzasCafe
    oby jak najwięcej takich fajnych miejsc...
    Marcelku, witaj na świecie!

Początkująca(y)

jest jeszcze Morelovo na Muchoborze Wielkim - bombowe miejsce na spędzenie czasu z rodzinką i w pojedynkę też. Dla dorosłych oferta kawiarniana (+ zajęcia dla dorosłych) a dla dzieci smakołyki i 30m2 pokoju zabaw (a w tygodniu świetne zajęcia dla maluchów z opiekunem i samych) oraz wymyślne przyjęcia urodzinowe (np. księżniczkowo-pirackie :) )

tu link: www.morelovo.pl

Pozdrawiam,
    olcze

Początkująca(y)

ja myślę że takie inicjatywy są super. a we Wrocławiu oprócz Bla bla jest jeszcze czekoladziarnia i MamCzasCafe MamCzasCafe
    oby jak najwięcej takich fajnych miejsc...
    -------------
    Jak chyba widziałam na ten temat materiał video na bankier.tv. To ta kawiarnia?

Początkująca(y)

tez mysle ze to super pomysl. Gdy moja corka byla mala uwielbialam z nia chodzic do multikina na seanse z dzieckiem. Ja i pozostale mamy mogly ogladac normalny film fabularny a dzieci buszowaly po sali i nikomu to nie przeszkadzalo. Z kolei na bielanach powstal specjalny kurs angielskiego dla matek z dziecmi. Dzieci sa w jednym pokoju z opiekunka podczas gdy mamy ucza sie angielskiego w drugim. Prawie jak kawiarnia dla mam :)

chustomama :) Avatar ulisia

Morelovo we Wrocławiu splajtowało podobno... MamCzasCafe nadal działa.
    Marcelku, witaj na świecie!

Tagi tego tematu

Zasady Postowania