1. do 6. z 6
Temat: Kawiarnia tylko dla mam
-
29-09-2008, 16:06 #1Początkująca(y)
Kawiarnia tylko dla mam
A co myślicie o kawiarni stworzonej tylko dla mam i kobiet w ciąży? Ostatnio taką otworzyli we Wrocławiu, moim zdaniem to świetny pomysł i duże udogodnienie dla naszej płci :) Tu podaję link do artykułu o tym właśnie: BlaBlaCafe tylko dla pań - Wieści - MM Moje Miasto
-
1-04-2010, 20:10 #2
Odp: Kawiarnia tylko dla mam
ja myślę że takie inicjatywy są super. a we Wrocławiu oprócz Bla bla jest jeszcze czekoladziarnia i MamCzasCafe MamCzasCafe
oby jak najwięcej takich fajnych miejsc...
-
3-05-2010, 18:08 #3Początkująca(y)
jest jeszcze Morelovo na Muchoborze Wielkim - bombowe miejsce na spędzenie czasu z rodzinką i w pojedynkę też. Dla dorosłych oferta kawiarniana (+ zajęcia dla dorosłych) a dla dzieci smakołyki i 30m2 pokoju zabaw (a w tygodniu świetne zajęcia dla maluchów z opiekunem i samych) oraz wymyślne przyjęcia urodzinowe (np. księżniczkowo-pirackie :) )
tu link: www.morelovo.pl
Pozdrawiam,
olcze
-
27-01-2011, 19:05 #4Początkująca(y)
-------------ja myślę że takie inicjatywy są super. a we Wrocławiu oprócz Bla bla jest jeszcze czekoladziarnia i MamCzasCafe MamCzasCafe
oby jak najwięcej takich fajnych miejsc...
Jak chyba widziałam na ten temat materiał video na bankier.tv. To ta kawiarnia?
-
1-03-2011, 13:59 #5Początkująca(y)
tez mysle ze to super pomysl. Gdy moja corka byla mala uwielbialam z nia chodzic do multikina na seanse z dzieckiem. Ja i pozostale mamy mogly ogladac normalny film fabularny a dzieci buszowaly po sali i nikomu to nie przeszkadzalo. Z kolei na bielanach powstal specjalny kurs angielskiego dla matek z dziecmi. Dzieci sa w jednym pokoju z opiekunka podczas gdy mamy ucza sie angielskiego w drugim. Prawie jak kawiarnia dla mam :)
-
1-03-2011, 16:15 #6

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Zapraszam do Ostromecka na...
Wczoraj, 23:05 w Bydgoszcz