Strona 26 z 26 PierwszyPierwszy ... 6 16 21 25 26
251. do 259. z 259
Drzewko podziękowań3Podziękowań

Temat: Druga ciąża młodziutkiej mamy

szczęśliwa mamusia :)

Domyślnie Odp: Druga ciąża młodziutkiej mamy

xMartusia przykro mi ze nie bedzie 2 dzidziusia

panda666 gratuluję
    15kg 98cm szczęścia i miłości (4260g,59cm)

12.3kg 87cm szczęścia i miłości (4kg 57cm)

Mama na pełen etat;) Avatar xMartusiax

ViKamcia nie rozumiem....no narazie nie ma ale staranka sie juz zaczely wiec moze cos z tego bedzie;)czas pokaze;)
    Nasz Kubuś:* 04-05-2011-najszczęśliwszy dzień w naszym życiu;)!

Początkująca(y)

Witam:)
    JEstem kolejna mloda mama:) Zaszlam w ciaze w wieku 18,5 lat ktora byla planowana . W 7 miesiacu wzielam slub koscielny ktory tez byl planowany jeszcze przed ciaza. Oczywiscie wszyscy nas krytykuja i nie potrafia zrozumiec ale staram sie tym nie przejmowac bo najwazniejsze ze moja druga polowka pragie tego samego co ja i sie kochamy . Moj synek ma teraz 16 miesiecy a ja 20 lat i studiuje zaocznie. Moj maz ma 21 lat. wynajmujemy mieszkanie ale mamy w planach swoj dom bo mamy taka mozliwosc bo maz dosc dobrze zarabia . Chcemy miec drugie dziecko ale niestety nie mozemy jeszcze sie starac bo mam nadżerke i stan zapalny macicy i jajników :( Czy ktoras z was miala cos podobnego ??? i czy to utrudnia zajscie w ciaze ??

Potrójna młoda mama ;)

Kamilka ja miałam nadżerkę, wystarczy isc do gina on napewno dobrze doradzi. Myśle ze wpierw dobrze by bylo ja wyleczyc.... Ja miałam wypalaną w grudniu 2011r.

Martusia kciukasy za staranka trzymam

Szczęśliwa Żonka swojego Męża :D - Już 6 lat! -13.05.2006r.
    Razem idziemy przez życie od 1.08.2004r. :*

Dzieki Liza;)ja za 3 dni mam testowanko wiec sie okaze co i jak;)wogole musze isc do lekarza bo wyczowam tam w srodku jakas gule wielkosci orzecha wloskiego;/niewspomne juz o bolu;/chyba sie dzis do neigo wybiore;)myslicie ze jezeli udalo sie z fasolka to lekarz juz bedzie umial to wykryc tak szybko?

Potrójna młoda mama ;)

Martusia to zalezy na jakim stadium jest ciaza, po macicy moze cos tam poznac a na usg kolo 5tc widac jest pecherzyk wczesniej mysle ze nie widac duzo...
    trzymamy kciuki za testowanko i daj nam znac

Szczęśliwa Żonka swojego Męża :D - Już 6 lat! -13.05.2006r.
    Razem idziemy przez życie od 1.08.2004r. :*

Fan(ka)
    Wpisów do bloga
    27

XMartusiaX u mnie tydzien po terminie usg nic nie wykazało, byłam umówiona na jakiś 4 dni poźniej na usg i wtedy dopiero fasolka sie pokazała

Bo wlasnie przy pierwszej ciazy poszlam do gina jak 5 testow dalo pozytywny wynik.powiedzial wtedy ze szyjka fioletowa wiec duza szansa ze sie udalo,potem zrobil jeszcze usg i powiedzial ze cos tu jest ale dla pewnosci mam przyjsc za tydzien lub dwa.przyszlam i okazalo sie ze mial racje-bylam w ciazy;)oby i tym razem cos tam ujrzał:) hehe dam znac jak juz bede po wizycie;)

Początkująca(y)

Cześc Dziweczynki :)) tez jestem młoda mama :))
    Mam 24 lata i dwuch chłopaków :)) pierwszego urodziłam jak miałam 21 lat (wpadka) ale kocham nad życie... Jak sie okazało ze jestem w ciazy co wiedziałam od razu to z jednej strony sie ucieszyłam a zdrugiej byłam przerazona :)) Wiec jak to moi rodzice stwierdzili trzeba wziasc ślub. Ja chciałam tylko cywilny a kazdy do okoła ze koscielny wiec głupia uległam :( MOje małżenstwo trwało zaledwie 1.5 roku, ja odeszłam od męza bo zaczoł mnie bic, zaczoł sie alkohol, narkotyki a ja nie pozwole na to zeby dziecko ptrzyło na taka patologie. Nie żałuje tej decyzji. Później była 2 lata sama, i kazdy mi mówił ze trzeba było siedziec z mezem teraz zostaniesz sama z dzieckiem. Mi to latało co oni mówia dla mnie najwazniejszy był Eryk. Po 2 latach zjawił sie moj kolega z liceum i tak jakos to wszystko sie zaczeło :)) Wielka miłość :PP oczywiscie było gadane ze jak to obcy facet przy dziecku ze mu cos zrobi a tak naprawde kocha go nad życie i nie pozwolił by zeby stało sie cos dziecku :)) Gdy po 2,5 roku bycia razem dowiedziałam sie ze jestem w ciazy byłam załamana:( płakałam dniami i nocami, miałam głupie mysli o usunieciu ale na szczeście Maz mi nie pozwolił powiedział tylko jedno zdanie " Ja chce tego dziecka, ale jak ty sie nie zdecydujesz teraz na dziecko to sie nie zdecydujesz nigdy" i to mnie powstrzymało od zrobienia czegos głupiego. Teraz mamy 7 miesiecznego Szymona, z którego usmiech nie schodzi. Ale stwierdziłam ze nastepnych dzieci juz nie chce 2 mi wystarczy :))

Pozdrawiam Paulina

Strona 26 z 26 PierwszyPierwszy ... 6 16 21 25 26

Zasady Postowania