Strona 6474 z 6779 PierwszyPierwszy ... 6454 6464 6469 6473 6474 6475 6479 6484 6494 ... OstatniOstatni
64 731. do 64 740. z 67784
Drzewko podziękowań8360Podziękowań

Temat: Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mama Zosieńki ;*** Avatar gosdia

Domyślnie Odp: Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Sali, moja Zosieńka tak miała jak babcia Zosia zmarła... potrafiła się wgapiać w sufit i na krzesło na którym siedziała, ale ja tam myśle, że może mi sie ciut wydawało, albo coś... Z tym nożownikiem współczuje... Coś strasznego u nas też kiedyś jakiś gwałciciel chodził to nawet nigdzie bez auta się nie zapuszczałam...
    Dorotar,zdrówka dla małego!! Oby mu się polepszyło.

Ja już Zosi robię obiadek, mała śpi po spacerku zjeżdzała na zjeżdzalni na placu zabaw i się rechotala. Ja zaczynam się szykować na uczelnie. U nas pięknie słoneczko świeci i cieplutko nawet jest.

Zadomowiona(y)

Witam.
    proszę dla was zdjęcie z wczorajszego usg

Vegas Oby szybko ci przeszło.
    Młoda Ja jak Justynkę wysłali do Białegostokuto pierwszą noc spędzxiłam na krześle. potem mogłam wykupić sobie pokój, a jako matka karmiąca miałam zaswiadczenie od oddziałowej że karmię i nie musiałam nic płacić. dlatego dziwię się ze u was musicie płacić.
    Sali 'Współczuję mieszkania w tej okolicy przynajmniej na ten moment.
    Vegas dziękuje za post.

Mama Domiśki:) Avatar kasiek88kasiek

Vegas Wszystkiego najlepszego!!!

Malwina
    oj leci leci czas...

Gosdia Sali
    nie wiem nie wiem może będę miała dziecko jak ta z serialu "Zaklinacz dusz":P

Młoda93
    no to mam nadzieje że wyniki będą dobre trzymam kciuki&&

Dorotar
    o kurcze zdrówka dla maleństwa...

Sali
    o ja pierdziu siedź w domu

Ewi ale fasolina super fota:)

My po zakupach Domi ma adidaski spokojnie mogę jechać na weekend na uczelnie:)
    Byliśmy w tym przedszkolu wzieliśmy deklaracje można składać do 14 kwietnia wyniku dopiero ostatniego kwietnia chyba. Ciocia oprowadziła ją po wszystkich grupach pokazała leżaczki łazienki dzieci Dominiki nie odstępowały na kro a ona w szoku w końcu wzięła ją do sali zamknęła drzwi a my zostaliśmy na korytarzu a ze 20 z dziećmi siedziała. Jak ją zobaczyłam miedzy tymi dziećmi to mi łzy w oczach stanęły w ogóle się nie spodziewałam takiej reakcji z mojej strony
    Vegas dziękuje za post.

Potrójna młoda mama ;)

EWI super fotka fasolki ;)
    Kasiek ehhh zobaczysz jak pojdzie do zerówki, cala skzola a tu takie male brzdące ;) ja to bylam w szoku a teraz od wrzesnia z dwójka bede maszerowac

Kurcze zrobilismy dzis tyle km ze szok... nogi mi w d**e wchodzą siedze i nie mam sily sie ruszyc a trzeba by buty umyc, dzieciaki jak w bloto wpadły to..... ehhhhhhhhh

Szczęśliwa Żonka swojego Męża :D - Już 6 lat! -13.05.2006r.
    Razem idziemy przez życie od 1.08.2004r. :*

Zadomowiona(y)

Domyślnie Odp: Przyszłe mamy od 17do20 lat

Hej kochane:) Dawno mnie tu nie było...:( brak czasu... no i... leń... przepraszam... za duży okres do nadrobienia... więc nawet się nie biorę... Ale teraz postaram się poprawić...

Dumna mamcia;) Avatar sali04

Domyślnie Odp: Przyszłe mamy od 17do20 lat

Ewi fajna fasolka;)

Kasiek ja wczoraj kupiłam Kai dwie pary nowych butów z metkami u nas w komisie tenisówki za 8 zł.takie tylko malina;)
    PRIMARK SWIETNE TRAMPKI PINK 31/12UK (2160411389) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i adidasy ADIDASY HELLO KITTY R.31!!! (2198531341) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. nówki za 23 zł nie mój styl ale na dzialce wylata;))Żal było nie brac za tż cene;)

Ja dzisiaj ciulowo sie czuje..słabo mi cała sie trzese głowa mi pekała,mam okres i zauwazyłam ze co drugi miesiac tak sie czuje;/
    Do tego po odswierzeniu kuchni zabralismy sie za odswierzanie łazienki kafelki zostaja tylko zmieniam tapete od polowy maluje sufit i dodatki zmieniam...kolor szary tj. tapeta sufit a zastanawiam sie jaki kolor dac dodatków przede wszystkim dywanika ,chce zwykły shaggy,kosz bedzie srebsrny metalowy a koło wanny taka drewniana mata...mysle raczej nad fioletem ale tez groszkowy albo rózowy mnie kusi bo by ozywiły ta szarosc u góry,kafelki mam białe;/(juz od lat,tak tata zrobił i taki juz zostanie)
    Jak myslicie??Fiolet chyba najlepszy co??

Mama Zosieńki ;*** Avatar gosdia

Ewi, bardzo ładna fasolka ;)
    Sali, fiolet! Ale ja nie jestem obiektywna bo lubię fiolet jasny i ciemny;) A myśle, że będzie ładnie się komponował z białymi kafelkami ;). W przyszłości chce żeby Zosia miała fioletowy pokój i białe mebelki...No tak mi się to marzy ;P Ale to kiedyś. Ja w wakacje może też coś tutaj zmienie u nas...

Zosia dzisiaj miała taki dobry humor cały dzien śmiała sie z byle czego, gaworzyła po swojemu, pograła trochę ze mną w pilkę. I już jest taka samodzielna.... Sama wcina bananka, bez skórki i po połowie jej daje, ale pamietam jak niedawno jeszcze jej musiałam skrobać ... Szybko rośnie ta dziecina... Jutro ruszam na lumpeksy, musze mojemu Damianowi kupić spodnie dresowe i sobie może coś też bo chcę zacząć biegać i tego mojego chłopa też chce wyciągnać.... Bo to nieruchliwe takie.... No nic uciekam zaraz spać bo jutro uczelnia ;/
    sali04 dziękuje za post.

Dumna mamcia;) Avatar sali04

Ja w wakacje zmieniam nasz pokój i korytarz i to bedzie generalny remont wiec kasy pójdzie duzo bo zmieniamy drzwi wejsciowe u nas kanape i ławe takze juz sie boje myslec nawet;/

Mamusia Martynki Avatar Vegas

Dzięki Dziewuszki za życzenia Dziś z rana dostałam cudne słonko w prezencie za oknem Od razu człowiekowi lepiej się wstaje do roboty Od taty i mamy dostałam w prezencie wielką bombonierkę i puderek (mama wie jaki używam). J. mówił, że prezent da mi w niedzielę. Zresztą, mi na prezentach nie zależy. Ogólnie mam dobry nastrój bo, odpukać, biegunki minęły Wieczorkiem po lampce winka się napiliśmy i J. już w robocie. W niedzielę wyprawiam urodziny.

Sali masakra Aż strach wyjść z domu w ogóle..
    Gosdia Sali Kasiek wierzycie w duchy?
    Ewi jaka fajna mała Kropa
    Kasiek no tak, bo przedszkole jednak to spora zmiana w życiu dziecka i mamy Martynka idzie za 1.5 roku, już zaczynam o tym myśleć coraz częściej.
    Młoda mama 93 serio nie można u Was z dzieckiem siedzieć w szpitalu?? Przecież dla lekarek nawet lepiej jak matka jest przy dziecku bo je to odciąża. W każdym razie zdrówka dla Małej;*
    Dorotar zdrówka dla Malca;* Biedaczek..

Mama Domiśki:) Avatar kasiek88kasiek

Liza oj boje się boje:)

Sali fajne buciki:) Fiolet fajnie będzie wyglądał:) Ja jej w tym roku kupiłam czarne adidaski z różowymi paskami świetnie wyglądają

Gosdia bo to już duża pannica:)

A ja kładę się spać bo pobudka 4.30 i kierunek Lublin:)