67 731. do 67 740. z 67784
-
Wczoraj, 16:44 #67731
Odp: Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!
aaa znów 10 stron.. a za oknem tak ładnie!!
to na szybko czytam
haha femme nieee. no jak na irlandię zarabia przeciętnie
ale u nas sa przedszkola tanie.. tym bardziej ze ja jestem niepracująca to mam pół ceny
ale bardzo mało sie płaci
za miesiąc wychodzi nam dniówka D , a jakbym pracowała to bysmy płacili pół tygodniówki
a co do picia wczoraj wypiłam jedno piwko
dzisiaj też moge jak ktoś chętny 
gosia świetna młoda hahah się uśmiałam
kasiek o taK Vi jest straszna rozrabiara, choć dzisiaj zauwazyłam ze jest spokojniejsza niż zawsze
moze od tego słońca
bo nawet jak przed sklep powystawiane są dla dzieci zabawki plazowe i wogóle.. to stała oglądała ale jak ją zawołałam to poszła dalej a kiedytś to by wlazła do sklepu i sie nimi bawiła
(w przenośni bo zawsze jak chciała to ją zabierałam ze sklepu zbey dziecko nie robiło co mu sie podoba
)
no i &&&& za lekarza
liza śliczne urwisy :*
dorotar w takim razie powodzenia
anetka nie lubisz malibu
uwielbiam
za to nie lubię martini 
renata mi tez na fb to Ty wysyłałas zaproszenie?
vegas ja bym się bała wypuscić dziecko z ospą na dwór żeby mi czegoś jeszcze nie załapałało.. mimo ze nie ma gorączki ale jest osłabione i od razu jakiś wirys może sie przypałętać .. a co 1 choroba to nie 2 i mniej cierpienia dla dziecka
a jakby mi ją przewiało .. i jakieś zapalenie ucha czy czego przy tym dostała to bym sobie nie wybaczyła
resztę późniiej nadrobię bo d mnie już na dwór woła
15kg 98cm szczęścia i miłości (4260g,59cm)

12.3kg 87cm szczęścia i miłości (4kg 57cm)

-
Wczoraj, 17:13 #67732
-
Wczoraj, 17:39 #67733
ANETKA wczoraj nie miała aż tak dużo pracy bo jak pisałam byłam na starym zakładzie a tam są dwie pracownice i nie za bardzo by nowemu dawać pracę.
Ojej dziś dzień latania, rano wyszykowałam dzieci, Amelkę miałam do przedszkola dać i z małym i mamą na zakupy ale mama stwierdziła, że może Amelce kupi spodnie na dzień dziecka bo zabawek ma kupę i wzieła spodnie z domu na miarę to podsunełam mamie pomysł by lepiej kupiła Meli sandałki no a do kupienia butów już noga potrzebna, więc z dójką dzieci na zakupy-O MATKO SZOK. Pół dnia w mieście spędziłyśmy, malutki grzeczny jak zwykle. Karmiłam go w CCC jak buty dziewczyny oglądały. Do 13 nam się zeszło, potem szybko do domu po 13 zjadłam śniadanie, a w drodze powrotnej Mela zasneła, to spała w aucie, my szybko wyjełyśmy zakupy, karmienie małego piersią, te śniadanie i znowu wypad z domu do przedszkola na Dzień Mamy i Taty. Oczywiście jak moja córa poszła ze mną i ja tam byłam to nie odstąpiła mnie na krok do dzieci nie poszła, olała swoją wersję w przedstawieniu ale i tak jestem dumna bo zrobiła piękne prezenty dla rodziców
.
Ledwo żyję, jutro do pracy.
A wziełam aparat do przedszkola i co zrobiłam 3 zdjęcia i mi padł buuuu, ale znajoma miała i zrobiła kilka fotek i ma mi na fb przesłać.
KASIEK też mam taką nadzieję
KASIAF dzieci chyba maja taki okres, moja na początku w przedszkolu przy rozstaniu ze mną się przytulała, całowała a od jakiś 2 miesięcy też albo buzi wcale nie da, jak się upomnę to tylko delikatnie w policzek a jak jej skradnę ja całusa to zaraz się wyciera.
EWI no nie jest źle, nie mogę się doczekać kiedy mi kończy szykować miejsce w tym nowym salonie i będę mogła się wykazać.
ANULA1989 u mnie prawie w każdym salonie pensja jest na procent, jak nie ma klientów to nie ma kasy
. A wogule nie oszukujmy się ale dobre czasy na fryzjerstwo już się skończyły i nie wrócą.
Słodkiego masz malucha.
OLA Twój Bąbel też cudny.
-
Wczoraj, 18:03 #67734
-
Wczoraj, 18:15 #67735
-
Wczoraj, 18:19 #67736
-
Wczoraj, 18:19 #67737Wdrożona(y)
-
Wczoraj, 19:11 #67738
dorotar nie musisz nikt ci nie karze!To tylko twoja melcia jest taka uzdolniona nie? w sumie mieszkasz niedaleko mozemy sie kiedys styknac
Ktos mnie zaprosil na fb....
KasiaF...???
odpisze wieczorem bo mi sie cisnienie podnioslo a ja z tych nerwowych nie chce wszczynac wojny
-
Wczoraj, 19:14 #67739
Helloł. niedawno od tesciow wocilismy.
KASIAF Oskar juz prawie ospy niema. zadnego swierzego wykwitu. same struppki. najpozniej we wtorek do p-la idzie. No o ile nic nowego sie nie przypałeta.
SALI.. no co ty brzuchem sie przejmujesz?? ja latem nad jeziorkiem z kilkoma rozstepami na biodrach i ciut rozciągnietą skorą na brzuchu w dwuczesciowym sie opalam. NA początku czulam sie niepewnie..ale jak sie ludzie zeszli i zobaczylam jakie kobiety przychodzą i w jakich strojach to mi kompleksy odeszły..
ANULA. Oskar w domu od poniedzialku. OSpe wypatrzylam w piątek, lub sobote. A ze wczesniej mial krosteczki.. no coz.. przyslepa jestem, a ze wyglądaly tak jak jego uczulenie na moskity to i sie pomylilam.A dziś bylismy na samym wystepie dzieciaczków z okazji dnia Rodzica.
No i OSkar tak ladnie wiwerszyk umial a nie powiedzial. Foch i juz. nawet z dziecmi nie ustał, bo stwierdził ze go nogi bolą i siedział na moich kolanach.kilkoro dzieci tez sie zbuntowało i nie powiedzialo swoich wierszyków, bo im " sie nie chcialo" jak to powiedziala jedna dziewczynka.
ASAICZEK dlaczego chcesz usunąć konto??
ALEKSANDRA< ANILA piekni ci wasi mali panowie :)
Vi , tak wyslalam. chyba.. Jesli doszlo to wyslalam. Net mi wczoraj szwankował, i coś nie mogalm go ogarnąć.Moje cuda Filip 19.04.2005 i Oskar 30.04.2009 :)
http://www.dzieciom.pl/14360 pomóż Filipkowi :)
-
Wczoraj, 19:28 #67740
Veas na pewno szybko się pogodzicie:)
Renata jak tam brzuch:)
Asiaczek ale masz słodkiego chłopa:) Współczuję teściowej moja też dobra;/
MAlwian fajny strój:)
KasiaF może to taki chwilowy kaprys przejdzie mu:)
Ola trzymam kciuki za pracę&&& Ale masz przystojniaka;)
Anetka nooo u mnie też wiatr gdyby nie on to całkiem ciepło bo u mnie 23 stopnie:)
Ewi no ślicznie mówiła ja bym się popłakała:)
Anula witaj ale masz już chłopaka:) Zaraz urodziny będziesz wyprawiać:) A z pracą na razie cicho sza...;/
Blaneczka śliczny strój
Jeśli kogoś ominęłam to przepraszam ale jestem w trakcie pakowania:P
U lekarza bardzo dobrze Dominika ma kolanka w normie dobrze trafiliśmy bo weszłyśmy jako 3 a już była 9.45 a potem dzieci się naszło. Dominika bardzo grzeczna miał nas pan doktor przyjmować ale w zastępstwie była bardzo fajna młoda lekarka zaczęła żartować że musi z komputerem walczyć:P Zbadała małą powykręcała nóżki we wszystkie strony kazała stać na paluszkach i chodzić. Obejrzała zdjęcie RTG wszystko w normie Dominika nie ma nawet 1 cm odległości między nóżkami mówiła że jej dziecko ma więcej i nic z tym nie robi i że w tym wieku to fizjologia. Mała powiedziała ładnie jak ma na imię i ile ma lat:) Potem przyszedł Pan doktor ten co miał nas przyjmować i pyta się co taka piękna księżniczka u niego robi a ona mówi że ma podejrzenie koślawości kolan wziął zdjęcie i mówi "Z czym?!" Takie nogi"!! Heheh uśmiałam się.
Teraz czekam na C właśnie zaczyna egzamin!!! I jedziemy do rodziców:)
I jeszcze taka refleksja dziewczyny wiecie mamy za co Bogu dziękować że may takie zdrowe dzieci co ja się dzisiaj napatrzyłam na dziecięcą krzywdę to aż miałam łzy w oczach i siedziałam w kącie ze spuszczoną głową bo serce mi pękało dużo było dzieci upośledzonych i w ogóle z przypadkami a najbardziej chyba złapało mnie za serce jak przyszła młoda dziewczynką na rękach no dziewczyna w naszym wieku dziewczynka śliczna myślałam że śpi a ona z jakimś upośledzeniem bo jak otworzyła oczka to miała je powywracane to jak mi się smutno z jej powodu zrobiło że szok. MAMY ZA CO DZIĘKOWAĆ!!!