Strona 6774 z 6779 PierwszyPierwszy ... 6754 6764 6769 6773 6774 6775 ... OstatniOstatni
67 731. do 67 740. z 67784
Drzewko podziękowań8360Podziękowań

Temat: Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

szczęśliwa mamusia :)

Domyślnie Odp: Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

aaa znów 10 stron.. a za oknem tak ładnie!!
    to na szybko czytam

haha femme nieee. no jak na irlandię zarabia przeciętnie ale u nas sa przedszkola tanie.. tym bardziej ze ja jestem niepracująca to mam pół ceny ale bardzo mało sie płaci za miesiąc wychodzi nam dniówka D , a jakbym pracowała to bysmy płacili pół tygodniówki

a co do picia wczoraj wypiłam jedno piwko dzisiaj też moge jak ktoś chętny

gosia świetna młoda hahah się uśmiałam

kasiek o taK Vi jest straszna rozrabiara, choć dzisiaj zauwazyłam ze jest spokojniejsza niż zawsze
    moze od tego słońca bo nawet jak przed sklep powystawiane są dla dzieci zabawki plazowe i wogóle.. to stała oglądała ale jak ją zawołałam to poszła dalej a kiedytś to by wlazła do sklepu i sie nimi bawiła (w przenośni bo zawsze jak chciała to ją zabierałam ze sklepu zbey dziecko nie robiło co mu sie podoba )
    no i &&&& za lekarza
    liza śliczne urwisy :*

dorotar w takim razie powodzenia
    anetka nie lubisz malibu uwielbiam za to nie lubię martini

renata mi tez na fb to Ty wysyłałas zaproszenie?
    vegas ja bym się bała wypuscić dziecko z ospą na dwór żeby mi czegoś jeszcze nie załapałało.. mimo ze nie ma gorączki ale jest osłabione i od razu jakiś wirys może sie przypałętać .. a co 1 choroba to nie 2 i mniej cierpienia dla dziecka a jakby mi ją przewiało .. i jakieś zapalenie ucha czy czego przy tym dostała to bym sobie nie wybaczyła

resztę późniiej nadrobię bo d mnie już na dwór woła
    Liza, gosia91 i kasiek88kasiek dziękują za post.
    15kg 98cm szczęścia i miłości (4260g,59cm)

12.3kg 87cm szczęścia i miłości (4kg 57cm)

Początkująca(y) Avatar Papitkaa

Ło matko jak ja was nadrobię??
    Postaram się i potem napiszę.
    U mnie wszystko na miejscu tak jak było. A już myślałam ze coś się zacznie wreszcie.
    A wody w domu jak nie było tak ni ma.

Fan(ka) Avatar dorotar110

ANETKA wczoraj nie miała aż tak dużo pracy bo jak pisałam byłam na starym zakładzie a tam są dwie pracownice i nie za bardzo by nowemu dawać pracę.

Ojej dziś dzień latania, rano wyszykowałam dzieci, Amelkę miałam do przedszkola dać i z małym i mamą na zakupy ale mama stwierdziła, że może Amelce kupi spodnie na dzień dziecka bo zabawek ma kupę i wzieła spodnie z domu na miarę to podsunełam mamie pomysł by lepiej kupiła Meli sandałki no a do kupienia butów już noga potrzebna, więc z dójką dzieci na zakupy-O MATKO SZOK. Pół dnia w mieście spędziłyśmy, malutki grzeczny jak zwykle. Karmiłam go w CCC jak buty dziewczyny oglądały. Do 13 nam się zeszło, potem szybko do domu po 13 zjadłam śniadanie, a w drodze powrotnej Mela zasneła, to spała w aucie, my szybko wyjełyśmy zakupy, karmienie małego piersią, te śniadanie i znowu wypad z domu do przedszkola na Dzień Mamy i Taty. Oczywiście jak moja córa poszła ze mną i ja tam byłam to nie odstąpiła mnie na krok do dzieci nie poszła, olała swoją wersję w przedstawieniu ale i tak jestem dumna bo zrobiła piękne prezenty dla rodziców.
    Ledwo żyję, jutro do pracy.
    A wziełam aparat do przedszkola i co zrobiłam 3 zdjęcia i mi padł buuuu, ale znajoma miała i zrobiła kilka fotek i ma mi na fb przesłać.

KASIEK też mam taką nadzieję

KASIAF dzieci chyba maja taki okres, moja na początku w przedszkolu przy rozstaniu ze mną się przytulała, całowała a od jakiś 2 miesięcy też albo buzi wcale nie da, jak się upomnę to tylko delikatnie w policzek a jak jej skradnę ja całusa to zaraz się wyciera.

EWI no nie jest źle, nie mogę się doczekać kiedy mi kończy szykować miejsce w tym nowym salonie i będę mogła się wykazać.

ANULA1989 u mnie prawie w każdym salonie pensja jest na procent, jak nie ma klientów to nie ma kasy. A wogule nie oszukujmy się ale dobre czasy na fryzjerstwo już się skończyły i nie wrócą.
    Słodkiego masz malucha.

OLA Twój Bąbel też cudny.

Zadomowiona(y) Avatar _Blaneczka_

Dorota - no to ciekawie na zakupach musiało być :D

Fan(ka) Avatar dorotar110

BLANKA z moją córką zakupy to jest hardcor i cierpliwość moich nerwów.

Zadomowiona(y)
    Wpisów do bloga
    5

dorota to chyba z każdym dzieckiem idąc na zakupy trzeba mieć cierpliwość nie lada. wiem jak z młodszymi braćmi szłam

Wdrożona(y)

Wiitam .
    No ładnie piszecie dziewczyny ; ))) \
    LIZA : śliczne dzieciaki ; )))

Niestety nie nadrobiłam ; // ale postaram się

Liza dziękuje za post.

Mamusia Amelusi:* <3 Avatar gosia91

dorotar nie musisz nikt ci nie karze!To tylko twoja melcia jest taka uzdolniona nie? w sumie mieszkasz niedaleko mozemy sie kiedys styknac

Ktos mnie zaprosil na fb....KasiaF...???

odpisze wieczorem bo mi sie cisnienie podnioslo a ja z tych nerwowych nie chce wszczynac wojny

Zadomowiona(y) Avatar RenataT

Helloł. niedawno od tesciow wocilismy.

KASIAF Oskar juz prawie ospy niema. zadnego swierzego wykwitu. same struppki. najpozniej we wtorek do p-la idzie. No o ile nic nowego sie nie przypałeta.

SALI.. no co ty brzuchem sie przejmujesz?? ja latem nad jeziorkiem z kilkoma rozstepami na biodrach i ciut rozciągnietą skorą na brzuchu w dwuczesciowym sie opalam. NA początku czulam sie niepewnie..ale jak sie ludzie zeszli i zobaczylam jakie kobiety przychodzą i w jakich strojach to mi kompleksy odeszły..

ANULA. Oskar w domu od poniedzialku. OSpe wypatrzylam w piątek, lub sobote. A ze wczesniej mial krosteczki.. no coz.. przyslepa jestem, a ze wyglądaly tak jak jego uczulenie na moskity to i sie pomylilam.A dziś bylismy na samym wystepie dzieciaczków z okazji dnia Rodzica.

No i OSkar tak ladnie wiwerszyk umial a nie powiedzial. Foch i juz. nawet z dziecmi nie ustał, bo stwierdził ze go nogi bolą i siedział na moich kolanach.kilkoro dzieci tez sie zbuntowało i nie powiedzialo swoich wierszyków, bo im " sie nie chcialo" jak to powiedziala jedna dziewczynka.

ASAICZEK dlaczego chcesz usunąć konto??

ALEKSANDRA< ANILA piekni ci wasi mali panowie :)

Vi , tak wyslalam. chyba.. Jesli doszlo to wyslalam. Net mi wczoraj szwankował, i coś nie mogalm go ogarnąć.
    Moje cuda Filip 19.04.2005 i Oskar 30.04.2009 :)

http://www.dzieciom.pl/14360
    pomóż Filipkowi :)

Mama Domiśki:) Avatar kasiek88kasiek

Veas na pewno szybko się pogodzicie:)

Renata jak tam brzuch:)

Asiaczek ale masz słodkiego chłopa:) Współczuję teściowej moja też dobra;/

MAlwian fajny strój:)

KasiaF może to taki chwilowy kaprys przejdzie mu:)

Ola
    trzymam kciuki za pracę&&& Ale masz przystojniaka;)

Anetka nooo u mnie też wiatr gdyby nie on to całkiem ciepło bo u mnie 23 stopnie:)

Ewi no ślicznie mówiła ja bym się popłakała:)

Anula witaj ale masz już chłopaka:) Zaraz urodziny będziesz wyprawiać:) A z pracą na razie cicho sza...;/

Blaneczka śliczny strój

Jeśli kogoś ominęłam to przepraszam ale jestem w trakcie pakowania:P

U lekarza bardzo dobrze Dominika ma kolanka w normie dobrze trafiliśmy bo weszłyśmy jako 3 a już była 9.45 a potem dzieci się naszło. Dominika bardzo grzeczna miał nas pan doktor przyjmować ale w zastępstwie była bardzo fajna młoda lekarka zaczęła żartować że musi z komputerem walczyć:P Zbadała małą powykręcała nóżki we wszystkie strony kazała stać na paluszkach i chodzić. Obejrzała zdjęcie RTG wszystko w normie Dominika nie ma nawet 1 cm odległości między nóżkami mówiła że jej dziecko ma więcej i nic z tym nie robi i że w tym wieku to fizjologia. Mała powiedziała ładnie jak ma na imię i ile ma lat:) Potem przyszedł Pan doktor ten co miał nas przyjmować i pyta się co taka piękna księżniczka u niego robi a ona mówi że ma podejrzenie koślawości kolan wziął zdjęcie i mówi "Z czym?!" Takie nogi"!! Heheh uśmiałam się.
    Teraz czekam na C właśnie zaczyna egzamin!!! I jedziemy do rodziców:)

I jeszcze taka refleksja dziewczyny wiecie mamy za co Bogu dziękować że may takie zdrowe dzieci co ja się dzisiaj napatrzyłam na dziecięcą krzywdę to aż miałam łzy w oczach i siedziałam w kącie ze spuszczoną głową bo serce mi pękało dużo było dzieci upośledzonych i w ogóle z przypadkami a najbardziej chyba złapało mnie za serce jak przyszła młoda dziewczynką na rękach no dziewczyna w naszym wieku dziewczynka śliczna myślałam że śpi a ona z jakimś upośledzeniem bo jak otworzyła oczka to miała je powywracane to jak mi się smutno z jej powodu zrobiło że szok. MAMY ZA CO DZIĘKOWAĆ!!!
    Ostatnio edytowane przez kasiek88kasiek : Wczoraj - 19:37