11. do 17. z 17
Temat: Pobyt w szpitalu.
-
30-07-2011, 08:47 #11
Odp: Pobyt w szpitalu.
Emiliana, nie ma czym się przejmować. Tylko kilka dni w szpitalu będziesz

a jak będą się czepiać, to można zgłosić to, tak jak piszą dziewczyny,
życzę powodzenia
-
8-10-2011, 09:56 #12Początkująca(y)
Witam.
Chciałabym dowiedzieć się coś na temat porodu w Wołominie.Jestem pacjentką Dr.Zduna od początku ciąży
(obecnie jestem w 6 miesiącu).Czy może ktoś z was wie jaka jest możliwość żeby był on przy porodzie,czy jest to odpłatne,bo nie ukrywam że zależy mi na tym żeby odbierał mój poród.Proszę o komentarze.
Pozdrawiam.
-
19-10-2011, 18:49 #13
-
23-11-2011, 15:27 #14Początkująca(y)
Prawdę mówiąc wszystko zależy od szpitala. Nie można mówić ogólnie jaki stosunek będą do Ciebie mieli lekarze, wszystko zależy od konkretnych ludzi...
Ćwiczenia w ciąży są nieocenione dla przyszłych mam
-
9-03-2012, 11:22 #15
uważam, ze każda matka zasluguje na szacunek. (nie mówimy oczywiscie o jakiejś patologii, totalnie nieodpowiedzialnej i nienadającej sie na matkę). osobiscie uważam, ze gdyby ktoś chamsko i niemiło Cie traktował, powinnaś zwrócić mu uwagę. do zadań położnej/pielęgniarki/salowej nalezy opieka medyczna/sprzatanie a nie ocena zycia i postepowania pacjentów.
-
29-03-2012, 20:43 #16
Fakt to nie jest powiedziane ile się ma lat tylko na jaką zmianę pielęgniarek się trafi,przecież nie jedna z nich może mieć tak sam młoda córke ktora tez bedzie rodzic i co wtedy zrobi ? Każe się wyżywać kolezankom na niej ?
Nie,no takie zycie,one nie moga cie krytykowac ze jestes za młoda itp.a jeli juz bede nie mile to faktycznie mozna to zglosic ordynatorowi bo nikt nie zasługuje na takie traktowanie :)
-
29-04-2012, 08:44 #17Początkująca(y)
Niestety, ale kultura personelu szpitalnego czasami pozostawia wiele do życzenia. Najlepiej będzie jak wybierzesz szpital, w którym będziesz chciała rodzić, pojedziesz tam i zapoznasz się z personelem, wówczas przekonasz się jaka atmosfera tam panuje. Nikt nie ma prawa wytykać Ci twojego młodego wieku, gdyż świadczy to o braku etyki zawodowej.

LinkBack URL
About LinkBacks

Czy powinnam zwrócić uwagę tej osobie gdy coś takiego będzie miało miejsce czy lepiej sobie odpuścić? Czy Wam zdarzały się niemiłe sytuacje podczas pobytu w szpitalu?

Facebook

Zapraszam do Ostromecka na...
Wczoraj, 23:05 w Bydgoszcz