1. do 10. z 73
-
14-04-2011, 16:13 #1
Dodatki - biżuteria, buty, torebki
Jak dobrać do siebie dodatki? Gdzie kupić ciekawą biżuterię? A może macie propozycję jak można zrobić kolczyki czy naszyjnik? Jakie buty wam sie podobają i do jakiej kreacji je zakładacie? A może macie jakiś strój, do którego nie umiecie dobrać dodatków?
Temat rzeka
Piszcie dziewczyny bo jest o czym
-
14-04-2011, 16:38 #2
Odp: Dodatki - biżuteria, buty, torebki
Wiolcia całus dla Ciebie.Ach kolczyki...i Korale..Uwielbiam!!!! Sama robie kolczyki. Nawet najbardzij ponury strój można ożywić dodatkami a ta sama kieccka może być "ró zna" w zależności od dodatków.
-
14-04-2011, 16:40 #3
ja to chyba kobietą siebie nazwać nie mogę....z dodatków to tylko pasek zwykły czarny, kolczyki zwykłe kólki czarne w uszach i nad wargą, torebki to mam tylko 2, ale za to butów ma trochę!!! Ale raczej sportowe: moje ulubione szare, skórzane trampki, pasują do jeansów i do spodenek latem ;p No i oczywiście nieśmiertelne baletki, które pasują chyba do wszystkiego! Zwykłe czarne baletki. No i zgadzam się z Bodzinką dodatki ożywią i zmienią każdą kreację.

-
14-04-2011, 16:52 #4
-
14-04-2011, 17:10 #5Mama Franka i... :)
Bodzinka, przyłączam się do prośby Eleny :) Wstaw jakieś zdjęcia :)
Ja z dodatków uwielbiam kolczyki i torebki. Kolczyki koniecznie długie - inaczej nie widać ich spod włosów ;)
Torebki fajne kiedyś znalazłam tu na forum - ręczna robota: https://picasaweb.google.com/koloryn...iTorebeczki02#
A z kolczyków strasznie mi się podobają duże kółka (takie sfalowane lekko) firmy Kokobi - ale tak już drugi rok ta moja miłość do tych kolczyków trwa i jeszcze się nie zdecydowałam na kupno ;) Kiedyś tylko koleżance je kupiłam na prezent - na żywo są jeszcze ładniejsze :)
A w ogóle to można tu wklejać linki? Chyba można, no bo jak inaczej pokazać, o czym się mówi :)
-
14-04-2011, 17:38 #6
Te torebki, to mi się z Wylęgarnią kojarzą....
Temat rzeka, faktycznie
Cóż, ja nie popiszę się oryginalnością, bo też uwielbiam kolczyki (posiadam 86 par
, używam ze 40), część zrobiłam nawet sama
, mam kilka fajnych egzemplarzy z wylęgarni, zwłaszcza zielone witrażowe, tzn jeden, bo drugi zgubiłam na baletach w Szczecinie, nad czym ubolewam
...torebki, to już raczej uzależnienie. W sumie nie mam ich gdzie trzymać, tzn, gdyby doszła kolejna, bo zajmują bieliźniany kosz wiklinowy i 2 gigantyczne pudła...Części bym się mogła pozbyć, bo już mi się nie podobają, zostawiłabym sobie z 10 ulubionych, ale nie mogę się zebrać, żeby je wystawić na all.
Z doborem dodatków akurat nie mam problemu, jestem minimalistką, zazwyczaj ograniczam się do kolczyków, zwłaszcza jak są duże. A że noszę się na czarno, jeden kolorowy bądź srebrny dodatek wystarczy (wg mnie). Ewentualnie dodatkowo pasująca apaszka/szal, zależy od okazji. Pierścionków i bransoletek na co dzień nie noszę, bo pracuję w rękawiczkach.
Zgadzam się z Bodzią - wystarczy mała czarna i przy pomocy dodatków można z niej wyczarować 5 strojów na różne okazje, tak, że facet nie zorientuje się, że to ta sama kiecka
-
14-04-2011, 19:31 #7Mama Franka i... :)
-
14-04-2011, 23:48 #8
-
15-04-2011, 09:38 #9Mama Franka i... :)
-
15-04-2011, 13:19 #10
Jak ktoś lubi (jak ja
) srebro oksydowane i metaloplastykę, to polecam, choć ceny do najniższych nie należą...
KOLCZYKI - BAZAAR.PL - moda z wybiegu!
Bardzo mi się podobają wikingi, ale szkoda mi tej kasy, wypasiony kojec bym za to kupiła
kolczyki - wire wrapping i metaloplastyka - Pakamera Artystyczna

1Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Zapraszam do Ostromecka na...
Wczoraj, 23:05 w Bydgoszcz