1. do 10. z 19
-
1-12-2010, 16:06 #1
Jesienno - zimowa panna młoda
Witam,
14 października przyszłego roku biorę ślub kościelny. Nie jestem w stanie przewidzieć jaką będę mieć pogodę, ale za ciepło na pewno nie będzie. Dlatego proszę o rady co do sukni ślubnej, a zwłaszcza dodatków typu bolerka, płaszcze... mile widziane zdjęcia.
Sama chciałabym żeby suknia była delikatna, bez krzykliwych dodatków, może z delikatnym rękawkiem, prosta.
Co prawda sama suknia będzie szyta, to wierzch wolałabym kupić.
Już teraz wolę się zorientować albo i się zdecydować, co prawda szyć można będzie dopiero po narodzinach mojej Fasolki, ale zawczasu lepiej wiedzieć...
czekam na rady
pozdrawiam Sil
-
1-12-2010, 16:37 #2
-
1-12-2010, 16:53 #3
Odp: Jesienno - zimowa panna młoda
podoba mi się coś takiego ja poniżej, delikatne futrkowe bolerko, przyozdobione broszką - skromnie i wytwornie

Może być czywiście w wersji z długim rękawem.
Fajnie by wyglądał taki płaszczyk do prostej sukienki

-
1-12-2010, 17:20 #4
-
1-12-2010, 20:11 #5
sil 89 pisze że ma być prosta i delikatna

-
1-12-2010, 22:36 #6
-
2-12-2010, 12:00 #7
yenefer - bolerko śliczne, ale chyba jednak zdecyduję się na płaszcz; jakoś bardziej będzie pasowało do mojego męża, który (o zgrozo) wymyślił sobie, że chce we fraku iść... chociaż sama nie wiem. Grunt żeby mi ciepło było i wszystko się ze sobą zgrało :)
Gabinia - piękna suknia i ciekawie się prezentuję z tym futerkiem, jeśli mnie wzrok nie myli :) niestety nie dla mnie takie cudo.
dzięki i czekam na kolejne propozycje
-
2-12-2010, 20:10 #8
-
3-12-2010, 09:24 #9maminka Niki i Kubcia
Witajcie dziewczyny :) Hej Sil
Jak Ci fajnie, będziesz królewną ;)
To na początek zajrzyj tutaj Już mi niosą suknię z welonem ... - babyPrzyKawie
Z suwaczków wyliczyłam, że ten dzień będzie mniej niż pół roku po porodzie. Zacznij ją szyć nie wcześniej niż późnym latem
-
3-12-2010, 12:27 #10
Witamy
megusek - zajrzałam bardzo pouczające dzięki :) co do późnego lata taki jest plan :)
(no właśnie już zastanawiam się co ja zrobię z moją Fasolką w tym czasie :( )
Gabinia - 500?? a jeśli można spytać, to czy to jest nowy komplet?? heh ja tylko za
materiał będę płacić, więc nie będzie źle :)
i co do kroju sukni już prawie, prawie jestem zdecydowana to nie mam pojęcia co z tym okryciem, żeby to ładnie współgrało ze wszystkim...

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Zapraszam do Ostromecka na...
Wczoraj, 23:05 w Bydgoszcz