Strona 3 z 16 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 155
    Fan(ka) Avatar larkaa

Domyślnie Odp: Mala czarna..chwila na kawę - do gadania o sprawach ubraniowych...

Kochane, jak zwykle wyciągne asa z rękawa...
    mam coś dla Was :P

sukienki

'Wejdź proszę, do Biu Biu i zobacz ubrania, które uwzględniają fakt, że kobiety mają biust, talię i biodra oraz to, że biusty mogą być różnej wielkości.
    No i, co najważniejsze, zobaczysz, że każdy biust można ładnie ubrać '

polecam :) świetna firma, która robi ciuchy idealnie dopasowane do kształtów kobiet :)

Zadomowiona(y) Avatar Asia 81

Domyślnie Odp: Mala czarna..chwila na kawę - do gadania o sprawach ubraniowych...

Cześc dziewczyny

Mam pewien problem w kwestii ubioru i może wy byście mi coś doradziły a mianowicie:jak się ubrac na uroczysty bankiet.Nigdy na takim spotkaniu nie byłam,wiem,że na pewno elegancko ale czy wystarczą np.jakieś spodnie w kantkę i do tego jakaś tunika i bluzka koszulowa czy raczej bardziej pasowałby jakiś kostium?W sukienkach nie chodzę,więc odpadają.I co myślicie?

Fan(ka) Avatar mikimauro

Cytat Napisał ardzesh Zobacz post
    ja też, ja też poproszę kawkę!
    Miki, skoro jesteś większą babeczką, to nie zakładaj tuniki i leginsów. Ja na modzie się nie znam, ale w takich ciuszkach to tylko niektóre szczypiory wyglądaja "fajnie". Dziś widziałam na ulicy takie ażurowe leginsy na kobiecie i aż mnie w oczy zapiekło. Z łydek zrobiły jej się balony. Nie wszystko co modne pasuje do naszej sylwetki.
    no właśnie tak sobie myśle nad tymi moimi nogami, bo mam bardzo grube łydki. Chyba takie leginsy nie pasują do mnie.
    Cytat Napisał larkaa Zobacz post
    Kochane, jak zwykle wyciągne asa z rękawa...
    mam coś dla Was :P

sukienki

'Wejdź proszę, do Biu Biu i zobacz ubrania, które uwzględniają fakt, że kobiety mają biust, talię i biodra oraz to, że biusty mogą być różnej wielkości.
    No i, co najważniejsze, zobaczysz, że każdy biust można ładnie ubrać '

polecam :) świetna firma, która robi ciuchy idealnie dopasowane do kształtów kobiet :)
    Larkaa- oj kochana , bardzo się tu przydasz mamuśko
    Julianku dużo zdrówka dla Ciebie księciuniu !!!

............................................. motylem jestem=cel-70kg=do celu=26kg........................................

mamuśka Avatar ^marta^

Cytat Napisał ardzesh Zobacz post
    ja też, ja też poproszę kawkę!
    Miki, skoro jesteś większą babeczką, to nie zakładaj tuniki i leginsów. Ja na modzie się nie znam, ale w takich ciuszkach to tylko niektóre szczypiory wyglądaja "fajnie". Dziś widziałam na ulicy takie ażurowe leginsy na kobiecie i aż mnie w oczy zapiekło. Z łydek zrobiły jej się balony. Nie wszystko co modne pasuje do naszej sylwetki.

Ja dzisiaj byłam na poszukiwaniach sukienki na wesele i wkurzam się, bo mam sylwetkę dwurozmiarową. Na górę pasuje 38 a na dół 36. Więc kiecka w roz 36 nie zapmnie mi się w barach a w roz 38 znacznie poszerza mi kufer.
    po opisach nie wiem czy ktos ma lydki duze czy male bo kazda kobietka inaczej zbudowana, tak samo nie zawsze kobitka w rozmiarach + ma duze piersi etc...
    a co do roznic w rozm gora dol to jedynie zostaje kupic sukienke i nieco ja przerobic , znajdz dobra krawcowa to spokojnie powinna zadzialac w tym temacie a czasme butkiki maja swoje krawcowe
    Asia 81 bankiet... ja jestem za kostiumem eleganckim, chyba ze w zaproszeniu jest cos napisane...ze np "black-white"

Fan(ka)

Cytat Napisał viola30 Zobacz post
    ja dosc czesto kupuje quelle i neckermaniei bylam zadowolona choc czasem w zeszylm roku zpaupilam sbie topik fioletowy z cekinami porażka totalna bo byl bez ramiaczek a ze biut mam spory to tance by se razej nie odbyly wiec musial odesłąc ale ogolnie jest ok
    Viola ja ostatnio gdzieć czytałam , że Quelle padło??? dawno też nie dostałam katalogu, dziewczyny kiedy był ostatni katalog???

Fan(ka) Avatar kalina_malina

Cytat Napisał Asia 81 Zobacz post
    Cześc dziewczyny

Mam pewien problem w kwestii ubioru i może wy byście mi coś doradziły a mianowicie:jak się ubrac na uroczysty bankiet.Nigdy na takim spotkaniu nie byłam,wiem,że na pewno elegancko ale czy wystarczą np.jakieś spodnie w kantkę i do tego jakaś tunika i bluzka koszulowa czy raczej bardziej pasowałby jakiś kostium?W sukienkach nie chodzę,więc odpadają.I co myślicie?
    Ja bym zestawiła klasyczne kanciaste spodnie z kobiecą koszulą/bluzką i dorzuciła trochę jakichś korali na szyję - nie wiadomo, jak przyjdzie ubrana reszta, więc nie można się wygłupić w żadną stronę, bo można sobie popsuć wieczór. A nadmiar korali zawsze można upchnąć do torebki

marcowa mama'06 Entuzjast(k)a Avatar viola30

ivaz a wiesz ze nie wiem ja ostatnio dostałam chyba neckernanna, choc nie pamietam dokladnie

Fan(ka) Avatar szczęśliwa1

ja też poproszę kawkę
    Co do quelle to dostałam ostatnio dwa cienkie katalogi

Fan(ka) Avatar mikimauro

Witam na kawce
    dziewczynki, czy chodzicie w tych wyszczuplających, podnoszacych, ściskających majtochach, gorsetach, pasach ????
    Jaka firma jest mega dobra. Mam;
    pas z fiszbinami [ odznaczają się i jest nie wygodny podczas siadania- odpada]
    pas elastyczny [ ale podnosi się do góry]
    ala gorset [ zapinany z przodu odznacza się zapięcie, no i pije w pachwinach- choć ładnie sciaga piersi ]
    majtochy z wysokim stanem, na dole do kolan [ podczas siadania zwija sie ściagacz w pasie i gniecie brzuch- tym samym nie zdaje swojej roli]
    Jaka firma, może jaki model dobrać odpowiednio ??? hmmm...
    Julianku dużo zdrówka dla Ciebie księciuniu !!!

............................................. motylem jestem=cel-70kg=do celu=26kg........................................

Fan(ka) Avatar larkaa

słyszałam, że quelle padło i miesiąc temu była wielka wyprzedaż. Podobno serwery były przeciążone od nadmiaru chętnych do kupienia po taniości :)

Strona 3 z 16 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania